ببین عزیزم همه ی دوستان و اشنایان اخلاق منو میدونن متاسفانه یا خوشبختانه ذره ای حرف مردم برام اهمیتی نداره. و اصلا جمله ی حالا الان مردم چی میگن رو نمیتونم هضم کنم یعنی چی؟؟
من فقط صلاح خودم و زندگیم برام مهمه
قبلتر هم گفتم تو یه اپارتمان ۴۰ متری زندگی میکنم مدل ساختش سال ۱۳۷۹ هست
اما هم داخل واحد خودمونو بازسازی کردیم هم کل اپارتمان و مشاعات رو
همین الان میتونم ۱۲۰۰پول بذارم اینجارم ۲۲۰۰ بفروشم با ۳۴۰۰ یه اپارتمان ۷۰ متری دوخوابه بخرم اما اصلا لازم نمیبینم اینکارو کنم
چون اولا به دلیل سبک زندگیه مینیمالم اسباب زیاد ندارمو ۵۰ درصده وسیله هامو فروختم
همین کابینتایی که تو اشپزخونه ی ۴ متریم دیدین،یکیش داخلش ابگرمکن هست ۲تا کابینتمم خالی و جا زیاد دارم،واسه همین ترجیح میدم پولمو بیشتر کنم یه اپارتمان ۴۰ متریه دیگه بخرم که حداقل ماهی ۱۲تومن اجاره میگیرمو کمک خرج زندگیم میشه
ببین عزیزم شما برو به فامیل بگو خدانکرده همسرم بیکار شده و جایی هم کار پیدا نمیکنه تو اوضاع بدی هستیم
بهت قول میدم ۷۰ درصده همون فامیل ازت کناره میگیرن که یوقت طلب پول و قرض نکنی
بعد الان خودتو به سختی انداختی که از همون آدما عقب نمونی؟
هر کسی زندگیه خودشو داره
یکی بیشتر تلاش کرده از قبل از ازدواجش سرمایه داشته یا خانواده ی حمایتگر داشته و الانم تو نازو نعمت و منزل لوکس زندگی میکنه نوش جونش هم باشه
یکی هم مثه ما خودش از زیر صفر زندگیشو میسازه و پله پله میاد بالا
یکی از بستگان فوت شده بودن مراسمشون پنج شنبه ساعت ۵تا ۷ تو مسجد جامع اندرزگو بود
بعد از مسجد خوردیم به دور دورای ماشینای لوکس
ینی فقط مازراتی و لکسوس و بنزو بی ام و بود تو خیابون راننده ها هم همه زیر ۲۵ سال
من باید افسردگی بگیرم که چرا من جاشون نیستم؟
من پدرم سال ۴۳ بنز داشت با پلاک تهران الف
هنوزم خانوادم وضع مالی خیلی خوبی دارن اما وقتی انتخاب کردم که با همسرم ازدواج کنمو زندگی کنم حتی خودمو با زندگیه مجردیمم مقایسه نمیکنم
مامانم بهترین جای تهران منزل شخصی ۳طبقه داره که متراژ اشپزخونه ش فقط متراژ کل اپارتمانه منه که منم از بچگی تو همون خونه بزرگ شدم اما الان کوچیکترین حسرتی نسبت به زندگیم و دیگران ندارم و کاملا هم از همسرمو ارامش زندگیم راضیم
و خدارو همیشه شکر کردم
به عنوان یه خواهر کوچیکتر بهت یاداوری میکنم که قدر زندگیتو همسرتو بدون
ارامشت مهم تر از همه چیه
فقطو فقط خودت مهمی و همسرت
ببین صلاحه زندگیت تو چیه همون کارو انجام بده❤