2777
2789
سلام و صد سلام خدمت دوستای گلم عزیزای دلم ❤️ظهر قشنگ همگی بخیر و نیکی باشه ثحالتون خوبه دیگه انشالله ...

سلام عزیزدلم ،چشممون به جمال زیباتون روشن خانوم خانوما ،الان ده روزه میام که یه خبر خوشحال کننده بهت بگم که نیستی خواهر .فقط بگم که نتیجه دوسال افتخار آشنایی باهات و استفاده از راهنمایی های باارزشت شد خرید یه خونه صفر و کلید نخورده توی تهران .معصومه جانم ،خواهر گلم،عزیزترین بابت تمام راهنمایی‌هات،فداکاریهات،صبورایات از صمیمانه ممنونم،اولین نفری هستی که میخواستم این خبر خوش رو بهش بدم .عشقم وقتی باهات آشنا شدم تنها دارایی‌مون ۸۰ میلیون رهن خونه بود اونم سال ۱۴۰۱ .اما الان بعد دوسال من یه خونه ۷ میلیاردی خریدم .و بدون هر لحظه هر نماز هر دعا هر مراسمی که توی اون خونه برگزار شه ثواب و خیرش به خودت و خانوادت و اموالت میرسه،که اگر نبودی من هنوز همون ۸۰ تومن رو داشتم،اللهی که خیر دنیا و آخرت نصیبت شه.اینا رو با اشک برات مینویسم و تا آخر عمرم قدر دان محبت هات هستم .

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
اره اصلا شوک شدم رویا بد رکبی بهمون زد 😂😂😂راستی خانوما صرافی گفت بود فردا واسم پول میزنه ولی الان ...

بخداااا  الانم میاد میگه با یاسی محفل سبزی پاک کنی راه انداختید😄😄

من سریع مکانو ترک کنم.رویا جون این دو تا پستو به ما ببخش😄😉

پولاتم انشالا به شادی خرج کنی دختر گل😍

الهام هستم ،مامانِ سوگل.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام و صد سلام خدمت دوستای گلم عزیزای دلم ❤️ظهر قشنگ همگی بخیر و نیکی باشه ثحالتون خوبه دیگه انشالله ...

سلام معصومه عشقمممم چقد خوشحالم دوباره ازت پست میبینم چه خوب که برگشتی❤️❤️❤️

ممنون مامان سبحان جان ببخشید گلم شما درست متوجه منظورم شدید من میترسم تو فشار بمونم سه قسط باقی موند ...

عزیزم اگر سکه هاتون رو به حد نصاب برسونید باز میشه نگران نباشید من ۲ بار این کار رو انجام دادم . 

سلام عزیزدلم ،چشممون به جمال زیباتون روشن خانوم خانوما ،الان ده روزه میام که یه خبر خوشحال کننده بهت ...

مبارکتون باشه عزیزم خداروشکر

عزیزم میشه لطفا نحوه خریدشو بگید که چطور تو دو سال ۷میلیارد جمع کردید؟

سلام معصومه  قوی وپرانرژی 

خوش امدی عزیزم باپستهای دلنشینت❤

لطفا برامون بگو فریزرت روباچیا پرکردی🙏🏼🙏🏼

مبارکتون باشه عزیزم خداروشکرعزیزم میشه لطفا نحوه خریدشو بگید که چطور تو دو سال ۷میلیارد جمع کردید؟

سلام عزیزدلم ،یک دنیا ممنونم ازتون،از راهنمایی های شمام خیلیی دارم استفاده میکنم برای خرید کابینت و وسایل منزل ،اجرتون با امام زمان.بله حتما.من تمام نکاتی که معصومه جان و دوستان گفتن راعایت کردم.هر پولی که دستمون میومد،سریعا تبدیل میکردم .هزینه ها رو تقسیم کردم و خب خرج هفتگی در نظر گرفتم و مواد غذایی که بیشترین فایده رو برای بدن داشت رو یا از عمده فروشی یا توی آف و اونم چون بمن اعتبار میداد خرید کردم،بستنی،ماست،ترشی مربا کمپوت و لواشک ،خیارشور،کیک ،پیراشکی هرچیزی ک بگه ها بخوان خودم درست میکنم فقط هفته ای یکبار خرید سوپرمارکتی دارن با مقدار مشخص و چیزی که خیلی کمکم کرد بلافاصله تبدیل پول ها حتی کمترین مقدار به طلا و گرفتن وام های متعدد بودش.بازم به ذهنم رسید عرض میکنم خدمتتون.البته من در مقابل شما مهربانویان کدبانو و مقتصد کوچکترین هستم و جسارت میکنم که این مطالب رو عنوان میکنم .

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
سلام عزیزدلم ،یک دنیا ممنونم ازتون،از راهنمایی های شمام خیلیی دارم استفاده میکنم برای خرید کابینت و ...

این طلای لعنتی نمیدونم چی هست   یک دوست منم یکروزی با من تماس گرفت و محله ما خونه قیمت میکرد. گفت طلاهای شکسته و بدون اجرت جمع میکردم چندین ساله.

سلام عزیزدلم ،یک دنیا ممنونم ازتون،از راهنمایی های شمام خیلیی دارم استفاده میکنم برای خرید کابینت و ...

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردید که برامون نوشتید

از خدا میخوام که بهترین اتفاق ها تو خونه جدید براتون بیفته و با دل خوش اونجا بشینید

خداروشکر که تونستم راهنماییتون کنم،بازم هر کاری داشتید حتما بهم بگید

اي جان دلم 🤩 به به ببين كي اومده😍 خوش اومدي بانو 🤗 دلم برات يه ذره شده بود 

ميدونستم دلت مثل درياست آجي جونم بوس به روي ماهت به چشمون سياهت 😘😘😘

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
شیدا جون لذت میبرم از مدل زندگیتکاش یکم منم نصیحت میکردیراستش از ۶ سال پیش که ازدواج کردم ضرر زیاد ک ...

ببین عزیزم همه ی دوستان و اشنایان اخلاق منو میدونن متاسفانه یا خوشبختانه ذره ای حرف مردم برام اهمیتی نداره. و اصلا جمله ی حالا الان مردم چی میگن رو نمیتونم هضم کنم یعنی چی؟؟

من فقط صلاح خودم و زندگیم برام مهمه

قبلتر هم گفتم تو یه اپارتمان ۴۰ متری زندگی میکنم مدل ساختش سال ۱۳۷۹ هست

اما هم داخل واحد خودمونو بازسازی کردیم هم کل اپارتمان و مشاعات رو

همین الان میتونم ۱۲۰۰پول بذارم اینجارم ۲۲۰۰ بفروشم با ۳۴۰۰ یه اپارتمان ۷۰ متری دوخوابه بخرم اما اصلا لازم نمیبینم اینکارو کنم

چون اولا به دلیل سبک زندگیه مینیمالم اسباب زیاد ندارمو ۵۰ درصده وسیله هامو فروختم

همین کابینتایی که تو اشپزخونه ی ۴ متریم دیدین،یکیش داخلش ابگرمکن هست ۲تا کابینتمم خالی و جا زیاد دارم،واسه همین ترجیح میدم پولمو بیشتر کنم یه اپارتمان ۴۰ متریه دیگه بخرم که حداقل ماهی ۱۲تومن اجاره میگیرمو کمک خرج زندگیم میشه

ببین عزیزم شما برو به فامیل بگو خدانکرده همسرم بیکار شده و جایی هم کار پیدا نمیکنه تو اوضاع بدی هستیم

بهت قول میدم ۷۰ درصده همون فامیل ازت کناره میگیرن که یوقت طلب پول و قرض نکنی

بعد الان خودتو به سختی انداختی که از همون آدما عقب نمونی؟

هر کسی زندگیه خودشو داره

یکی بیشتر تلاش کرده از قبل از ازدواجش سرمایه داشته یا خانواده ی حمایتگر داشته و الانم تو نازو نعمت و منزل لوکس زندگی میکنه نوش جونش هم باشه

یکی هم مثه ما خودش از زیر صفر زندگیشو میسازه و پله پله میاد بالا

یکی از بستگان فوت شده بودن مراسمشون پنج شنبه ساعت ۵تا ۷ تو مسجد جامع اندرزگو بود

بعد از مسجد خوردیم به دور دورای ماشینای لوکس

ینی فقط مازراتی و لکسوس و بنزو بی ام و بود تو خیابون راننده ها هم همه زیر ۲۵ سال

من باید افسردگی بگیرم که چرا من جاشون نیستم؟

من پدرم سال ۴۳ بنز داشت با پلاک تهران الف

هنوزم خانوادم وضع مالی خیلی خوبی دارن اما وقتی انتخاب کردم که با همسرم ازدواج کنمو زندگی کنم حتی خودمو با زندگیه مجردیمم مقایسه نمیکنم

مامانم بهترین جای تهران منزل شخصی ۳طبقه داره که متراژ اشپزخونه ش فقط متراژ کل اپارتمانه منه که منم از بچگی تو همون خونه بزرگ شدم اما الان کوچیکترین حسرتی نسبت به زندگیم و دیگران ندارم و کاملا هم از همسرمو ارامش زندگیم راضیم

و خدارو همیشه شکر کردم

به عنوان یه خواهر کوچیکتر بهت یاداوری میکنم که قدر زندگیتو همسرتو بدون 

ارامشت مهم تر از همه چیه

فقطو فقط خودت مهمی و همسرت

ببین صلاحه زندگیت تو چیه همون کارو انجام بده❤

سلام عزیزدلم ،چشممون به جمال زیباتون روشن خانوم خانوما ،الان ده روزه میام که یه خبر خوشحال کننده بهت ...

واي دختر اشك مارو هم در آوردي ان شاءالله هميشه اشك شادي بريزي 

هزار الله و اكبر مبارك باشه عزيزم 

ان شاءالله همش جشنو شادي برگزار كني تو خونت صداي خنده هاتون بپيجه تو خونتون 

هميشه خوش خبر باشي خواهر

خيلي خوشحال شدم واقعا انگار خواهرم خونه خريده 🤩

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
2810