2777
2789
یا علی ی ی ی ی این گوی و این میدان فقط امیدوارم یک عده تاپیک رو تبدیل به محافل سبزی پاک کنی نکنن 🥴� ...

والا رویا جون اینقدر حرفهای متفرقه و از اون بدتر، سوال و جوابهای مربوط به وام و ویپاد و بانک مهر و رسالت و این جور مسائل زیاد شده که کلا موضوع تاپیک به بیراهه رفته و خسته کننده شده، تا میام چند صفحه بخونم همش از همین سوالها و جوابها هستن و اگه حرف مرتبط با تاپیک یا گزارش هم داشته باشم ترجیح میدم پستی نذارم، واقعا انگار تذکر دادن هم دیگه تاثیر نداره چون جوابی که میشنویم این هست که از این پستها رد بشید و بی اعتنایی کنید، شما خودت هم طبیعیه که وقت نکنی زیاد سر بزنی درک میکنم به هر حال مسئولیت زندگی سنگینه اما کاش دوستان جدیدالورود و بعضا قدیمیها بیشتر مراعات میکردن.

اونچه که این میون از یاد رفته همون موضوع اصلی تاپیک هست.

با تمام این اوصاف من خودم به شخصه از این مسئله خوشحالم که در دوران و سالهای طلایی تاپیک باهاش همراه بودم و درسهای زیادی گرفتم، ایامی که سر زدن به اینجا جزو مهمترین کارها و برنامه های روزمره خیلیهامون بود و اگه یه روز فرصت نمیشد سر بزنیم روز بعد با بیش از ۵۰ صفحه نخونده مواجه میشدیم و به جرات میتونم بگم حداقل ۸۰ درصد پستها مفید بودن،

احترامها و حرمتها حفظ میشد و دوستان در کنار هم و به هم درس زندگی میدادن... 

من باز هم این تاپیک را خواهم خواند ولی تا وقتی که با روند فعلی پیش بره پستی نخواهم گذاشت، هر چند پست گذاشتن یا نذاشتن بنده تغییری ایجاد نخواهد کرد و برای خیلیها مهم هم نخواهد بود، 

اما وظیفه دونستم 
از تمام عزیزانی که این سالها ازشون بیشتر از یک دوره دانشگاهی درس آموختم سپاسگزاری کنم،
 از شما رویای زندگی عزیز بابت ایجاد تاپیک ممنونم، 
از معصومه نازنین بسیار زیاد ممنونم،
 و با تمام وجود قدردان تمام دوستانی که در جهت ارتقای دانش و شخصیت من کمک کردند هستم، تک به تک نام نمیبرم هر چند اسم خیلیهاشون رو در خاطر دارم❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام و صد سلام خدمت دوستای گلم عزیزای دلم ❤️

ظهر قشنگ همگی بخیر و نیکی باشه ث

حالتون خوبه دیگه انشالله!؟

برقرار هستین ؟

دلم برای تک به تکتون خیلی تنگ شده بود 🥺😍

چند وقت به شدت سرم گرم خونه زندگی شده

پری روز و امروز با زنگ رویا جون به خودم اومدم که نیستم 😀

واقعا هم حق داشت نبودم 😀

ولی دیگه امروز گفتم حتماااا باید یه سری بزنم بهتون ❤️

چه خبر عزیزای من ؟

حالتون خوبه ؟

کسب و کاروتون در چه حال ؟

پس انداز ها در چه حال ؟

پول ها رو که کولباش نمی‌کنین ؟😀

صندوقچه هاتون پر شده ؟

حساب بانکی در چه حال؟؟ چاق و چله شده ؟؟؟

سوای از اینا امیدوارم که تنتون سلامت باشه ❤️

وهر چه زودتر ساب بانکی اتون اندازه ی رقم تلفن شماره ی همراهتون شده باشه 😍

عزیزای دلم شش ماه سال مثل برق و باد گذشت

آیا حواست هست ؟؟؟؟؟؟

فقط شش ماه مونده از این سال هاااا 😍

اگه به هرررررر دلیلی نتونستی ...نشده ...اونطور باید و شاید موفقیت نداشتی ...پاشو حرکت کن از این شش ماه نهااایت استفاده رو ببر 😍

یه یاعلی مدد بگو و شروع کن

بیا دستت رو بده بهم یه یاعلی بگو از همین امروز شروع کن دوست من ❤️

این شش ماه رو که نتونستی اشکال نداره  چشم پوشی میکنم ...ولی دیگه از این بخشش ها نیست ها ...برای اسفند ماه یه کاارنامه ی درخشان می‌خوام ها 😍

کاربر شاپرکیم ..منتظر گواهی نامه ی تو هم هستم ها نگو یادم رفته قول گرفته بودم ازت یادت که نرفته ؟؟؟

@شاپرکیم    

حالا شده لاکپشتی حرکت کنی بکن ولی سوابق درخشانت رو می‌خوام واسه اسفند ماه 😍

این چند وقت که نبودم

به شدت درگیر دخترا بودم ❤️

به فریزرم رسیدم اونایی که سالهاست منو میشناسن میدونن که من  از اواسط مرداد ماه شروع میکنم تا اواخر شهریور ماه ...فریزرم. وپر میکنم 😉

از اونور دختر کوچیکم آزمون کمر داشت دو هفته فقط زمان گذاشتم براش که کمرشو ارتقا بده 😍

رتبه ها اومده ...درگیر مشاور رفتن و دانشگاه رفتن و برای انتخاب رشته هستیم 😉

فقط تو این چند وقت پول  خرج کردیم ....عزیزای دل داخل پرانتز حتما حتما برای بچه هاتون پول پس انداز کنین ( طلا )از همون کودکی اشون

بچه ها که بزرگتر می شند خرج هاشون هم زیادتر میشه

الان من مادر دختر کنکوری میفهمم که چقدر خرج ها بالاست

هر جا میری فقط باید سر کیسه رو شل کنی 😀😉

خدارو شکر به وقتش جمع کردیم الان هم بدون دغدغه و فکر و خیال کارت میکشم ❤️و پشت بچه امون هستیم

الان دقیقا وقتش که لذت ببریم از پس اندازامون 😉

دیگه غصه ی نداری ندارم 👌

که به خاطر بی مدیریتی من مادر و پدر بی فکر

دخترم مثل دختر عمه اش سه سال دیپلم گرفته بشینه و دست رو دست بذار که نه رتبه آوردم نه پدر مادرم حمایت میکنن خرج دانشگاه ام رو بدن 👌 برم بخونم

خلاصه که از الان حواستون خیلی خیلی زیاد جمع باشه

خب بگذریم حرف که کلا زیاد 👌

شروع کنید دونه به دونه به گزارش کار ببینم چه قدر از دیروزت از هفته ی قبلت از ماه پیشت جلوتر بودی

یا علی 👋

منم درسته خیلی شلوغم ولی سعی میکنم یه تایمی رو اختصاص بدم براتون ❤️

سلام و صد سلام خدمت دوستای گلم عزیزای دلم ❤️ظهر قشنگ همگی بخیر و نیکی باشه ثحالتون خوبه دیگه انشالله ...

سلام معصومه جون❤

یه لحظه فکر کردم چشام قیلی ویلی میبینه😄😄

منم تصمیم داشتم گزارش ندم حالا به دلایلی ولی چه خوب شد اومدی باز

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
سلام معصومه جون❤یه لحظه فکر کردم چشام قیلی ویلی میبینه😄😄منم تصمیم داشتم گزارش ندم حالا به دلایلی و ...

سلام عزیز دل خواهر ♥️ 

چرا گزارش ندی ؟مگه هدف نداری ؟

یا الله پاشو دست بجونبون اون دفتر رو بیار بشین ببین چند چندی عزیز دل خواهر‌ 

سلام معصومه جون❤یه لحظه فکر کردم چشام قیلی ویلی میبینه😄😄منم تصمیم داشتم گزارش ندم حالا به دلایلی و ...

سلام عزیز دل خواهر ♥️ 

چرا گزارش ندی ؟مگه هدف نداری ؟

یا الله پاشو دست بجونبون اون دفتر رو بیار بشین ببین چند چندی عزیز دل خواهر‌ 

سلام و صد سلام خدمت دوستای گلم عزیزای دلم ❤️ظهر قشنگ همگی بخیر و نیکی باشه ثحالتون خوبه دیگه انشالله ...

من تو این مدت رفتم پستای سالای قبلتو خوندم تو تاپیک ۱ و ۲👌👌👌

برای فریزرت چیا آماده کردی؟بزار مام ایده بگیریم

من میخوام پارسیانام دو گرم شد بزارم طلا بخرم درسته به نظرت؟

راستی امیدوارم دخترت یه رشته خوب قبول بشه.به قول شوهرم ما که اجدادمون پولدار نبودن باید با درس خوندن خودمونو بالا بکشیم که نوه نتیجه هامون هامون تو رفاه باشن👌👌

الهام هستم ،مامانِ سوگل.

واقعا big surprise 😁❤❤

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام عزیز دل خواهر ♥️ چرا گزارش ندی ؟مگه هدف نداری ؟یا الله پاشو دست بجونبون اون دفتر رو بیار بشین ب ...

بخاطر یه سری چیزا میخواستم فقط بخونم،چقدر خوب شد برگشتی و چقدر خوب حرف میزنی😍😍😍

کلی کدبانویی ازت یاد گرفتم بخدا❤

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
فکر کنم رویا جون و معصومه جون سرکارمون گذاشته بودن😄😄یهو خوابم پرید اصلادر حدیم که شب برم یه پارسیا ...

اره اصلا شوک شدم رویا بد رکبی بهمون زد 😂😂😂

راستی خانوما صرافی گفت بود فردا واسم پول میزنه ولی الان همشو زد

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

خدا رو شکر بازم پستت رو دیدم دوست خوبم تبریک میگم به خاطر موفقیت دخترت   دختر منم دقیقا امسال کنکور داشت و احتمال ۹۹درصد بیادشهر شما برای تحصیل    

2810