2777
2789
سلام خانوما من امروز رفتم ۶ تا سکه و طلا و پارسیان و ارز بفروشماول رفتم چارراه سعدی طلافروشی زیادهرو ...

عزیزم رشد صندوق های طلا با طلای فیزیکی دقیقا یکی هست؟

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزان دوستان نادیده من😍🌸

اول که از بابت راهنمایی های همتون ممنونم

دوم که در باب صحبت های اخیر تاپیک، به نظر من اینجا مثل یه باغ گله هرکی یه نوع گله و همه شبیه هم نیستن قبلا هم گفتم معصومه جون چه باشن چه نباشن تصمیمش هرچی باشه دعای خیر من یکی پشت راهش هست. همینطور پشت تک تک شماها. بالاخره اینجا ازتون یاد گرفتم💗😍🌸

حالا اصل مطلب👇

بالاخره یکی از حقوق های عقب افتاده همسر اومد واریزیش ۱۷ت بود

۱ت قسط بانکی دادیم

۱ت خرج ماشین

۲ت وام ویپادشو تسویه کرد بعدیو گرفت

۲ت وام ویپاد خودمو تسویه کردم بعدی رو گرفتم

۹۰۰ قسط لوازم خانگی دادیم

۴ت بدهی پدرم رو دادیم که خیلی اصرار داشت نمیخواد چون براشون یه وسیله خریده بودیم میگفت بزنید جای اون گفتیم نه اون هدیه س این باید پرداخت شه

ته مونده حقوق و وام های ویپاد رو برداشتم

همسر گفت اندازه ۶ت یه گوشواره بگیر

دیدم گوشواره ۶تومنی خیلی سبک و شکننده س من میخواستم یه چیزی که همیشه تو گوشم باشه حوصله درآوردن ندارم.

از طرفی میخواستم نو باشه از طرفی نمیخواستم خیلی هم اجرت دار باشه

این گوشواره رو گرفتم ۲گرم و ۴۷۰سوت

رو فاکتور برام زد ۱۰.۹۰۰ ولی ۱۰.۱۰۰ حساب کرد

طلا هم تو اون لحظه ۳.۶۱۷.۰۰۰ت بود

فکر میکنم ۱۴ درصد حساب کرده درسته؟

به نظرتون خوبه همیشه باهاش کار کنم؟ دست دوم هم داشت با فاکتور میداد

همسایه قدیمی دراومدیم.که حالا البته جا به جا شدیم هر دو. قدیما همسایه بودیم.

حالا با این خرید تو چالش افتادم و باید ۱۰ت قسط و ۶ت تسویه ویپاد رو تا سرماه بعضیاش تا دهم جور کنم.

نمیدونم چرا ولی انگار اعتماد به نفس گرفتم و حس میکنم جور میشه😍😄

دوستتون دارم💗💗

مامان سبحان عزیز دلم یه مشکلی برام بوجود اومده ممنون میشم اگه جوابمو بدید.من ۱۰۰میلیون توی بام سپرده ...

عزیزم نگران نباشید امتیاز وام حداقل برای ۶ ماه اعتبار داره شما در حد ۲ الی ۳ میلیون بگذارید داخل حساب .

درست میشه ان شا الله . 

سلام عزیزان دوستان نادیده من😍🌸اول که از بابت راهنمایی های همتون ممنونمدوم که در باب صحبت های اخیر ...

خیلییییییییییییی مبارکه عزیزم 

چه کار خوبی عکس هم بده لطفا

دخترم عاشقتم
سلام خانومای تایپیک.من یکی دوهفته پیش رفتم طلافروشی فی طلا ۳۶۲۰ بود یه سرویسی خریدم به وزن ۱۵.۳۴۰مبل ...

خیلی خیلی مبارک باشه و در شادی استفاده کنی

عزیزم ابن مدل اصلا از مد نمیره

سالها پیش بود هنوزم خیلی ها استفاده میکنن

چون به نظرم برای استفاده روزمره خیلی راحته 

همچنین برای مهمانی هم شیکه 

یعنی دو منظوره اس

در ثانی خوب شد گرفتی. طلا بالا می‌رفت نمیشد طلای سنگین تر بخری. ارزش پولت رو از دست میدادی

باز چند ماه وقت بذاری و پول جمع کنی، میتونی با طلای الانت سرویس مورد علاقه ات رو بخری

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سه تا سکه ۴۰۰ سوت یه ۱۲۰ سوت یه ۵۰۰ سوت هم داشتم رفتم باهاش یه گوشواره دست دوم تمیز برای دخترم خریدم ...

سلام عزیز مبارکتون باشه تو هر پارسیان تقریبا چقدر کم کرد 

تقریبا شما برابر سوت طلا سوت پارسیان دادید و 

۷۵۰ تومن رو هم بابت اجرت گوشواره دادید 

من هر کاری میکنم دلم نمیره به خرید پارسیان پول خوردام خرج میشه تموم میشه اما پارسیان نمیخرم همش فکر میکنم چقدر باید پارسیان جمع کنم تا یه تیکه طلا بشه 

یکی منو از این ابهام دربیاره بلکه سرم به سنگ بخوره 🥴

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
یا سی جون تهرانی؟

تهرانم عزیزم

بیشتر نمیخرن

منم خیلی حوصله گشتن و قیمت گرفتن ندارم البته😅🙈

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
ربع سکه تون روش نوشته نبود بانکی؟

نوشته بود عزیزم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
بله میشه عزیزم اقساط رو یکجا تسویه کنید و اگر سکه داشته باشید الان وام بگیرید .

ممنون مامان سبحان جان ببخشید گلم شما درست متوجه منظورم شدید من میترسم تو فشار بمونم سه قسط باقی مونده وام برایند رو یجا پرداخت کنم بعد بعدی برام باز نشه 

غصه بخورم چرا همه رو یجا پرداخت کردم 

راستش سکه هنوز کم دارم ۵ هزارتا ولی خوب یه مبلغی میخواستم بزارم سکه هام افزایش پیدا کنه ولی دودل شدم 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
عزیزم رشد صندوق های طلا با طلای فیزیکی دقیقا یکی هست؟

من طلا رو نمیدونم چون صندوق بر پایه سکه میخرم

سکه فیزیکی رشدش بهتره ولی نگهداریش سخته

موقع فروش هم زیاد کسر میکنن

بنابراین بنظر من فرقی نداره سر بسره

من اصلا سکه نمی خرم همیشه النگو و گردنبند می گیرم هم استفاده می کنم همیشع هم با خودمه

هرکس یه سلیقه ای داره دیگه عزیزم

سلام عزیز مبارکتون باشه تو هر پارسیان تقریبا چقدر کم کرد تقریبا شما برابر سوت طلا سوت پارسیان دادید ...

عزیزم من از اردیبهشت ماه ۷ تا سکه پارسیان ۵۰۰ سوتی جمع کردم

یعنی ۳ و نیم گرم

تو اولیش رو بخر بعد دیگه دلت میخواد هی دوستاش رو پیشش بیاری تا از تنهایی در بیاد.😁

حتی میتونی پیش طلافروش معتمد یا سایت طلای حقانی ریز ریز طلا بخری و به اندازه پارسیان که شد برداری.

هرماه با خودت تعهد کن که یک یا ۲ تا پارسیان ۵۰۰ سوتی بخری. بعد یک سال میشه ۶ گرم طلا یا ۱۲ گرم طلا که بهت فشارم نیومده

فقط یادت باشه پشت رسیدی که از کارتخوان طلا فروش میگیری، همه اطلاعات روی کارت رو من جمله تاریخ و ساعت و اسم طلافروشی و شماره مرجع و همه چیزها رو بنویسی تا اگه سالها بعد خواستی بفروشی یا اگه خواستی به کسی هدیه بدی، با همون اطلاعات میتونی به خودشون بفروشی و ناز و ادا در نیارن

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
2810