2777
2789
سلام خانوما من امروز رفتم ۶ تا سکه و طلا و پارسیان و ارز بفروشماول رفتم چارراه سعدی طلافروشی زیادهرو ...

ان شاا.. بسلامتی استفاده  کنی از پولش یاسی جون 

ربع  چند بود؟

دخترم عاشقتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سکه همیشه دردسر دارع طلا بهترع هم استفاده می کنی هم پس انداز

کاملا موافقم منم چندبار سر فروشش بدجور ضرر کردم و دیگه نه تمام نه نیم نه پارسیان نخریدم 

الان فقط طلا کم اجرت نو میخرم 

وعیار 

مصرفیام اجرت بالا بودن که تکمیل شدن 

🌴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌴
سلام عزیزم من رتبه اعتباری ام bهستش فیش حقوق هم دارم میشه درخواست دوستی رو قبول کنید منم تهران هستم ...

سلام عزیزم 

متاسفم همون یکساعت بعد به یکی از خانوما فروخته شد عزیزم.

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈
سکه همیشه دردسر دارع طلا بهترع هم استفاده می کنی هم پس انداز

من طلا استفاده نمیکنم عزیزم سود سکه هم از طلا خیلی بیشتره

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
هفته ی پیش گفتم کاشی های اشپزخونمون بدرنگ و شکسته بود برچسبای بین کابینتی گرفتم و چند ساله استفاده م ...

شیدا جون لذت میبرم از مدل زندگیت

کاش یکم منم نصیحت میکردی

راستش از ۶ سال پیش که ازدواج کردم ضرر زیاد کردیم اما الان اوضاع زندگیمون خوبه

خونه ندارم میتونم مثلا یه آپارتمان بدون آسانسور بخرم ولی همش خودمو با بقیه مقایسه میکنم

شاید باورت نشه ولی هر چی فکر میکنم تو این ۶ سال هیچوقت از زندگیم راضی نبودم

میدونم اگه با ذهنیت خودم کنار بیام و شاد باشم ، زندگی خیلی خوبی خواهم داشت

اما توقعم زیاد همش حس عقب موندن دارم

بچه هم ندارم، دکتر هم رفتم مشکلی نبود خودم میدونم همش از استرس و کم تحرکیه 

😪😪

ای خداااا  

دیگه نمیدونم چی بگم

ان شاا.. بسلامتی استفاده کنی از پولش یاسی جون ربع چند بود؟

قربونت عزیزم

قیمت تابلو (فروش)یادم نیست ولی من ۱۴۷۰۰ فروختم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

خیلیها اومدین از معصومه حرف زدین که انتقاد پذیر نیس ،بچه ها انتقاد با توهین فرق میکنه بعضیا چنان تند و بد برخورد میکنن اون دیگه انتقاد نیس

پارسال اوایل که اومدم تو این تایپیک های رویا میدیم همش معصومه فلان معصومه فلان،دروغ چرا باخودم فکر میکردم حالا مگه این آدم چیکار میکنه که اینجا شده بت و همه میپرستنش

کم کم که بیشتر باهاش آشنا شدم بیشتر نوشت از همسرداری، از برنامه ریزی،از سختی های زندگی… انگار کم کم فهمیدم نه این آدم واقعا یه چیزی داره تو وجودش برای دوس داشته شدن،اون قوی بودنش ،مصمم موندنش روی هدفاش،انگیزه ای که میداد،برای صدنفر اینجا برنامه ریزی و بودجه بندی نوشت هرسوالی بود جواب میداد،کسایی که به حساب خودتون انتقاد میکنید تا حالا اومدین دو صفحه طولانی اینجا بنویسید ببینید چقدر زمان میبره،خلاصه هیچ آدمی بدون عیب نیست، اما کاش باهم مهربونتر باشیم ،و این تایپیک (از نظر من) بدون معصومه یه چیزی کم داره….🩷 

اینجا خیلیها با معصومه زندگی مالی،عاطفی شون پیشرفت کرد.

دوست قشنگم حساب دفتری یعنی میری مثلا پول ۳۰۰ سوت طلا میدید برات ثبت میکنه ولی موقتأ چیزی برنمیداری د ...

عزیزم اینطوری که من پرداخت میکنم سود رو آخر میدم

من الان دقیقا اندازه پولی که میدم، سوت طلا برمیدارم

چون شاید در آخر سکه پارسیان بخوام یا طلای دست دوم بخوام یا طلای ۱۴ درصد بخوام

درصد همه اینها متفاوت هست برای همین سود رو در آخر حساب میکنن. 

اینطوری که مثلا دو گرم جمع میشه و من اگه طلای دو گرمی دست دوم بخوام، ما به تفاوت ۷ درصد رو نقدی پرداخت میکنم. اگه پارسیان بخوام، ۱۰۰ هزار تومن وکیوم رو پرداخت میکنم.

البته همه طلافروشی ها این مدلی ندارن

من از ۷ ۸ تا پرسیدم تا تونستم یکی پیدا کنم

اما ناامید نباش پیدا میشه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

این مدل طلا خریدن که تو دفتر ثبت میشه رو منم دارم دوستان ، هربار در حد یکی دو گرم میخرم با یک درصد سود حساب میکنن به نزدیک ۲۰ گرم که رسید یه تیکه آبشده برام میارن

(چون قصدم پس اندازه آبشده و شکسته میگیرم ) سالی درحد ۵-۶ گرم هم طلای مصرفی نو جهت انگیزه😀

سلام خانوما من امروز رفتم ۶ تا سکه و طلا و پارسیان و ارز بفروشماول رفتم چارراه سعدی طلافروشی زیادهرو ...

ربع سکه تون روش نوشته نبود بانکی؟

از خوش بو ترین چیزا تو دنیا ،بوی سرسم تو دلال ماست😍

2810