2777
2789
عزیزم سولارت الجیه درسته؟ اینا خیلی خوبن چرا این جوری شده آخه؟ منم می خوام بخرم😕 راستی یه سوال منم ...

بله عزیزم الجیه من سال ۹۶ خریدم ۲۳۰۰ الان شده حدود ۴۰ تومن

الان سرچ کردم دیدم پایه سیلیکونیش رو جدا میفروشن بسته ی ۶تاییش ۲۰۰تومنه خیالم راحت شد

نه عزیزم حرارت مشکلی واسه یخچال پیش نمیاره من یخچال فریزرمم الجی هست و الان ۱۳ ساله هر خونه ای که بودم یخچالم کنار گاز بودو مشکلی نبوده

ولی من سعی میکنم از شعله هایی که از یخچال دورتره استفاده کنم اما چون گازم ۴ شعله س خیلی وقتا که مهمون دارم ۴تا شعله هم روشنه❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزالان ۴۶ تومن برا ۱۱ گرمه

اون روز طلا گرمی ۳/۶۱۸/۰۰۰ بود

با درصد اشتباهی که طلافروش زده بود،پول ۱۱.۵ گرم طلا رو حساب کرده بود درصورتی که اون مدال ۱۰.۵گرم بود...

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...
عزیزم تا اونجا که من میدونم سفته باید ۱۲۰ درصد مبلغ وام باشه و اگر سفته هم کم باشه این پیغام رو میزن ...

مامان سبحان عزیز دلم یه مشکلی برام بوجود اومده ممنون میشم اگه جوابمو بدید.

من ۱۰۰میلیون توی بام سپرده کردم که کارت اعتباری بگیرم.

امتیازم به ۱۲۰میلیون باز پرداخت دوساله رسید .

از هفته ی گذشته سیستم قطع بود و مشخصات این وام برامون بالا نمیومد.رفتم شعبه گفتن تا شنبه صبر کنم.

امروز یه ماشین خریدم ومجبور شدم کل ۱۰۰میلیون و برداشت کنم .

الان میترسم امتیاز وام خراب بشه.

ومن به شدت به پولش نیاز دارم برای مابقی پول ماشین.

واگه قراره پولی بزارم تو ملی چقدر بزارم که امتیاز وام خراب نشه 

وفعلن واقعن خالی ام .

فقط طلاهام هست که دلم نمیاد بفروشم 

یا علی ی ی ی ی این گوی و این میدان فقط امیدوارم یک عده تاپیک رو تبدیل به محافل سبزی پاک کنی نکنن 🥴� ...

رویا جون ی تاپیک معمولیه،نعوذ بالله قرآن نیست که توش دست بردند شماوبعضی از دوستانتون راحت به خیلیا توهین میکنین،پست هاتون پر از کنایه س،آدم احساس میکنه اومده خونتون وشما به هر دری میزنی بیرونشون کنی اینکه ناراحتی نداره تاپیکو قفل کنین یا به قول خودتون اگر از پستی خوشتون نیومد بخونید و رد بشید نظر ندید که تاپیک بیراهه نره،یا علی

سلام خانوما من امروز رفتم ۶ تا سکه و طلا و پارسیان و ارز بفروشم

اول رفتم چارراه سعدی طلافروشی زیاده

رو دوتا از ربع سکه هام عیب گذاشت گفت بانکی نیست، گفتم فرقش با بقیه چیه جواب مشخص نداد تشکر کردم همرو برداشتم اومدم بیرون. (خودم میدونستم سکه هام هیچ مشکلی نداره)

پارسیان هم گفت باید باز کنم وزن و محک بزنم

اومدم یه صرافی سمت خونه خودمون

اون گفت سکه امامیت ایراد داره ولی گفت میخرم. قیمتو که گفت گفتم خیلی کمه پشیمون شدم. ۲۰۰ تومن گذاشت رو هر کدوم😂 دیگه ارز هم داشتم به همون دادم شماره کارتمو گرفت قرار شد فردا تا ظهر واسم واریز کنه( حدود ۲۰۰ میلیون فروختم)

صرافی هم پارسیان برنداشت گفت تقلبیش زیاده

خلاصه به دلیل این دنگ و فنگ ها من به طور کامل از خرید طلا و سکه فیزیکی منصرف شدم و همه پولامو تبدیل به عیار میکنم 

یبار هم دزد پارسال بهمون زد که واقعا تجربه بدی بود

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

راستی دلارهامم بعضیاش خورده بود ( ۲۰ و ۱۰ و ۵ و ۱ دلاری) هر کدوم رو هزارتومن کمتر برداشت (کمتر از قیمت خرید)

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
رویا جون ی تاپیک معمولیه،نعوذ بالله قرآن نیست که توش دست بردند شماوبعضی از دوستانتون راحت به خیلیا ت ...

بله عزیزم یه تاپیک معمولیه ☺️منم نگفتم نعوذ بالله  آیه ی قرآن آوردم 

و ممنون میشم بفرمایید چه توهینی توی صحبت های من بوده 

که به شما برخورده؟؟؟🤔🤔الحمدالله اکثریت قریب به اتفاق بچه ها ی تاپیک ازخصوصیات و خلقیات اخلاقی بنده خبر دارن  

هیچ ادعاییم ندارم

ولی من تو عصبانی ترین حالت

و متشنج ترین حالات هم سعی کردم با احترام با همراهانم و بچه های تاپیکم که الان دیگه یجورایی مثل خانوادمن صحبت  کنم  ولی نمیدونم شمای خواننده چجوری و با چه دیدی پست  های بنده رو خوندید که این حس بهتون دست داده که اگر چنین بوده پوزش😔🙏🏻🙏🏻🙏🏻 

اینکه به احترام هم کلامی و خوش و بش کردن دوستانم تاپیک و محفل جداگانه تدارک دیدیم و اینکه از دوستان درخواست داریم هر مبحثی  رو تو تاپیک خودش پیگیر بشن  از نظر شما توهینه؟؟؟

اینکه درخواست حذف تشکرات اضافه،تعریف و تمجید و تعارفات معمول  مباحث متفرقه، نظر خواهی های روزمره رو میگم ببرید دورهمی توقع زیادیه؟؟؟🤔🤔یا توهین خاصی تلقی میشه؟؟؟🙄؟ اگه اینچنینه که معذرت بانووووو 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

دوستان لطفااا بحث رو ادامه دار نکنید تا تاپیک به بیراهه نره 

و از صمیم قلبم میگم…..

اگر کاربری حس میکنه جو تاپیک براش سنگینه

یا اون احترام لازمه رو دریافت نمیکنه

یا خدایی ناکرده  توهینی نسبت بهش میشه

یا بقیه با نیش و کنایه باهاش صحبت میکنن یا

اونجور که باید و شاید مورد تقدیر و تشکر و تعریف و تمجید قرار نمیگیره مختاره هر طور که تمایل داره تصمیم بگیره  

مرسی از همراهی و همکاریتون 🙏🏻🥰😘

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
2810