2777
2789
عزیزم بانک صادرات و سپه و ملی طرح های خوبی دارن ولی سودشون بیشتر هست از ۴ درصد .فکر میکنم سپه و صادر ...

وام مهربانی برداشتم واقعا خیلی سخته 

اصلا یک روز هم  اجازه تنفس نمی ده از پول   ضامن برداشت می کنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان کسی جواب سوال من رو نمی دونست؟

واسه هر ۵۰ میلیون ماهی ۱ میلیون سود میده عزیزم البته سودش روز شماره یعنی به کمترین موجودی هر روز تعلق میگیره

اره برداشتش راحته فکر کنم روزی تا سقف ۲۰۰ میلیون میشه برداشت کرد

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
عزمزمه یک هفته یا یک ماه؟فک کنم یکماه هست

بله درسته . اگه نخوای کارمزد بدی یک هفته بعد باید تسویه کنی ، ولی اگه بخوای کارمزد هم بدی یک ماه فرصت تسویه داره  

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

بدل نبوده اینجور طلا ها سیاه قلم هستن یه دستمال میکشیدی پاک میشد منم یه دستبند داشتم ابن مدلی بردم ...

منم مثل طلای دوستمون رو دیدم سیاه شده بود تمیز نمیشد می دونی چرا ؟ چون موقع آبکاری در طلاسازی درجه حرارت رو زیاد میبرن بالا بعد مدتی سیاه میشه و اگر تعویض نشه اونا خرد میشن و میشکنن

دخترم عاشقتم
بدل نبوده اینجور طلا ها سیاه قلم هستن یه دستمال میکشیدی پاک میشد منم یه دستبند داشتم ابن مدلی بردم ...

من خودمم طلای سیاه قلم زیاد دارم🫠 ولی خب این کلش طلای زرد بود و واقعا تو ذوقم خورد وقتی بعد یک سال رفتم بلاخره بپوشمش دیدم حلقه هاش سیاه شده کلا🥲

....💖!
ببخشید طلا رو به دفترچه اضافه کنه منظورتون چیه؟

من یه دفترچه فاکتور دارم پیش همون طلا فروش که هر وقت که یه پولی گیرم میاد میبرم میدم به طلا فروش و اونم تو اون دفترچه مینویسه که شما انقدر پول دادین معادل انقدر طلا و از ما طلبکارین، و خب همین جوری طلا ها جمع میشه و وقتی به یه وزن قابل توجهی رسید میشه برد همون دفترچه رو پیش طلا فروش و به جاش طلا برداری

....💖!
آففففففففرین عزیزم خیییییییلی کار خوبی کردیاز همین فاصله دستت و میبوسم اگر همه مردم ما این شکلی از ح ...

طلا فروشا واقعا موجودات عجیبین در هر صورت یه کلاهی سرت میزارن، من بدبخت پولامو هزار تومن هزار تومن جمع نمیکنم که یکی بیاد سرم کلاه بزاره🥲💔

....💖!

خانوما اگه از گوشت و مرغ و میوه بزنید که بجاش پس انداز کنید بیماری و ضررش اجازه لذت بردن و استفاده کردن از پولهارو به شما نخواهد داد

نودل، کیک و بیسکوییت اماده، سویا، چیپس و پفک، کنسرو،نوشابه اینارو به هیچ وجه استفاده نکنید یعنی جزو خرید روتینتون نباشه

غذای فریزری هم جالب نیست بنظرم یه گوجه بادمجون سرخ شده یا دمپختک ساده از قرمه سبزی یا کوفته فریزری بهتره

من خودمم وضعم تو خیلی موارد بالا خرابه مثلا میوه دوست ندارم یا از بسته بندی گوشت بدم میاد و نودل و بسکوییت و نوشابه هم میخورم... باید حواسمو بیشتر جمع کنم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
دوستان فقط از خرید سوت طلا به مقدار کم غافل نشینهمین سوت سوت جمع کردن یهو مثلا سه گرم طلا.هرموقع پول ...

دوست قشنگم حساب دفتری یعنی میری مثلا پول ۳۰۰ سوت طلا میدید برات ثبت میکنه ولی موقتأ چیزی برنمیداری درسته؟اگه اینطوره درصدی که روی طلا میکشن رو هم همون لحظه پرداخت میکنی؟ من خیلی به همچین حرکتی نیاز دارم  اگه قبول کنت هر مقدار میخریم شسته رفته سود طلافروش همه‌مون لحظه بدیم مثلا روی ۳۰۰ سوت نرخ روز طلا+۷ درصد

و وقتی وزن به یک‌ گرم رسید فیزیکی برداریم اگه اینجوری کسی باهام راه بیاد عالی میشه

2810