2777
2789

دوستان فقط از خرید سوت طلا به مقدار کم غافل نشین

همین سوت سوت جمع کردن یهو مثلا سه گرم طلا.

هرموقع پولی ته کارتتون زیاد اومد که شروع کرد به سیخ زدن که خرجش کنین، سریع سوت طلا بخرین. شاید به نظر ۲۰۰ ۳۰۰ سوت طلا خیلی کم مقدار بیاد. اما ۱۰ تاش میشه ۲ ۳ گرم طلا.

با هرکدوم که راحتین انجام بدین. میتونین از حقانی یا میلی یا طلاسی سوت طلا بخرین. اما من خودم با حساب دفتری پیش طلا فروش منصف راحت ترم. به نظرم طلا فروش که آشنا بشه، ضرر کمتری توی سود و وکیوم طلا و پارسیان متحمل میشیم.

الان پیش همین طلا فروش حدود ۴۰۰ سوت طلا هم توی حساب دفتری دارم که باز همین پول‌های ریز جمع میشه و ماه دیگه باز یک تکه طلای مصرفی میشه. 

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای مهربونم مدتی هست خیلیییییییی گره افتاده به کارمون از لحاظ روحی ک دیگه نگم براتون داغون همچنین مالی 

فقط ازتون عاجزانه میخام برام دعا کنید خدا بهمون کمک کنه کارمون درست بشه به دعاهای شما خیلی اعتقاد دارم 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
کلا سخت پول جمع کردن

کاملا درست میگی عزیزم

به قول معروف باید پول رو از دهن شیر درآورد 

اما خب همین پول سخت رو اگه حواسمون نباشه آسون و راحت طوری خرج میکنیم که انگار از اول نبوده

میشه با مراقبت از وسایل، پخش و پلا نکردن لباس ها و کیف ها

ولخرجی نکردن برای خرید غذای بیرون و دقت و حوصله گذاشتن برای تهیه غذا و خیلی نکات دیگه که رویا جون در تاپیک مدیریت مخارج ۱ گفته بودن، راحت ماهی ۴ ۵ میلیون به بالا پس انداز کرد.

که همون میتونه بشه طلا.

اگه هدف داشته باشیم، که مثلا ماشین بخریم، لپتاپ بخریم یا خونه بخریم، انگیزه میگیریم کهبه جای ولخرجی، صرفه جویی کنیم.

همین طلاها بعدا خیلی کمک حالمون میشن.

من الان از اردیبهشت تا حال حاضر فقط با دل سوزوندن برای هزار تومن پول که بی خودی خرج نکنم و با پول کم چون قسط زیاد داریم

تونستم ۷ تا سکه پارسیان ۵۰۰ سوتی و حدود ۵ گرم طلا بخرم. البته که سایر عزیزان بیشتر تونستن تهیه کنن و خدا بهشون برکت بده. این مقدار برای خانواده ای که درگیر قسط و وام زیاد هست به نظرم خیلی خوبه.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام خانما امیدوارم حالتون خوب باشه و طلاهای جدید هم مبارکتون باشه❤️من چند روز پیش حدود 1950ت جمع کر ...

آففففففففرین عزیزم خیییییییلی کار خوبی کردی

از همین فاصله دستت و میبوسم اگر همه مردم ما این شکلی از حق خودشون دفاع میکردن مملکت گلستان میشد بخدا 

دست مریزاد لذت بردم جمله به جمله که میخوندم تصور می‌کردم و قند تو دلم آب میشد چون خودمم همین شکلی م 😀😀😀

در مورد مامان تون هم نگران نباشید براتون مهم نباشه تفکرات آدم ها باهم فرق داره 

پول که علف خرس نیست اعضای این گروه سواد خرید و فروش طلا رو دارن کلاه سرشون نمیره که 😍😍😍😍

کدوم بانک خوبع

عزیزم بانک صادرات و سپه و ملی طرح های خوبی دارن ولی سودشون بیشتر هست از ۴ درصد .

فکر میکنم سپه و صادرات ۲۳ درصد باشه و ملی ۱۴ درصد .

البته تا اونجا که من میدونم پولتون باید ۳ ماه بمونه حداقل .

و البته اگر توانایی اقساط بیشتر رو داشته باشید داخل طرح مهربانی بانک ملی هم پول بگذارید چون بازپرداخت ۶ ماهه هم داره میتونید زودتر وام با مبلغ بیشتر بگیرید .

نه عزیز دل من یکی دیگه نمیام تاپیک به صلاح دید خودتون باشه اینایی ک انقد دل پر از معصومه داشتن وای ب ...

حالا همتون چه فازی برداستید نمیایم نمیایم

خوب نیا انگار کی هستی چی  هستی انقدر ادعا دارید

نیاز نبود بگی نمیای نمیگفتی کسی حس نمیکرد خخخ

آففففففففرین عزیزم خیییییییلی کار خوبی کردیاز همین فاصله دستت و میبوسم اگر همه مردم ما این شکلی از ح ...

واقعا جمله ی اخرتون خیلی حق بود...

چند روز پیش دختر جاریم که تقریبا هم سن هستیم رفته بود طلافروشی و یک مدال خریده بود...

وقتی برگشته بود عکس فاکتور رو برای من فرستاد و گفت

زن عمو طلافروشه گفت ۱۱درصد واسم حساب میکنه ببین درست حساب کرده...

من چندبار حساب کردم دیدم ۲۱ درصد میشه...گفتم مطمئنی ۱۱درصد داده گفت اره...گفتم والا یا کلاه سرت گذاشته یا واقعا اشتباه حساب کرده...گفت من تنها روم نمیشه بیا فردا صبح باهم بریم ببینیم چه خبره....

فرداش رفتیم و من با روی خوش به طلافروش گفتم من جسارت کردم خودم حساب کردم این مدال رو۲۱درصد زدین درصورتی که گفتین ۱۱درصد میزنین...اگه امکانش هست مجدد حساب کنین...بنده خدا سریع حساب کرد و گفت من اشتباه کردم...

خیلی خیلی شرمنده شد و اضافه ی پول که میشد 

۴میلیون و ۴۴۰ هزارتومن رو سریع نقد تقدیم کرد بهمون...

هرچند مبلغ خیلی زیادی نبود اما واقعا یه حس خاصی بهم دست داد وقتی خداروشکر تونستم پول دختر جاریم رو زنده کنم و من اینو مدیون این گروه و همه ی عزیزانی هستم که دانش و اطلاعات خودشون رو در اختیارمون قرار دادن...

اینم عکس فاکتور که دختر جاریم واسم فرستاد...

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...
عکس روز اول که خریدم اره ولی عکس سیاه شدنشو نه

بدل نبوده اینجور طلا ها سیاه قلم هستن یه دستمال میکشیدی پاک میشد  منم یه دستبند داشتم ابن مدلی بردم طلافروشی برام توضیح داد و قانع شدم 

هي معصومه جان جات خيلي خاليه 

مياين يه حرف ميزنيدو ميريد دل ميشكونيد فكر ماهارو نميكنيد ما به اميد معصومه ميومديم گروه....تا به ما انرژي بده 

من از تك تك حرفاش انرژي ميگرفتم 

دل شكستن هنر نيست 

@masumehjoon    معصومه جان برگرد تا بوده همين بوده تو خانمي كن 

@royayezendegi   رويا جان زنگ زدي به معصومه جان؟ 

حق با معصومه هست اما تكليف ما چي ميشه من همش از اين قسمتش ميترسيدم معصومه بخواد بره ما كه دوسش داريم تكليف چيه؟!!!!🙁

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

دوستان لطفا ريپ نزنيد خداي نكرده تاپيك نتركه از همينم نيوفتيم😕

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
2810