2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم شرمنده شما میدونی امتیازدهی بانک مهر چطوریه؟مثلا صد میلیون یک ماهه چقدر میشه وام گرفت؟

بانک مهر خیلی مسخرست همسرم گردش حسابش عالیه و ماه قبل صد میلیون خوابوندیم برای وام تقریبا بیست بیست و پنج روز تو حساب بود مبلغ دوازده میلیون و نهصد وام بهش تعلق گرفت 🥴

بانک مهر خیلی مسخرست همسرم گردش حسابش عالیه و ماه قبل صد میلیون خوابوندیم برای وام تقریبا بیست بیست ...

امتیازگیری بانک مهر خیلی کنده من ۳۵۰ میلیون گذاشتم ۳ماهه

از اسفند پارسال هم همینطوری پولامو به حساب واریز میکنم  تازه الان وامم ۲۳۰میلیون شده 

وزن اولیه : ۶۸.۱۰۰   وزن فعلی : ۶۵.۴۰۰ 😊  وزن هدف : ۵۷

سلام دوستان 

من امروز خیلی اتفاقی قرار شد برم خونه ی خواهرم 

از اونجایی که زمان شام میشد و نمی خواستم خواهر غذا درست کنه

اول گفتم بذار از بیرون غذا می گیرم دو نفریم دیگه 

بعد با خودم گفتم تو این همه میری تو گروه پس انداز که الان بری از بیرون غذا بگیری 

سریع گذاشتم سیب زمینی و مرغ و تخم مرغ درست شد مواد ساندویچ و سالاد رو بردم با خودم 

به خواهرم زنگ زدم گفتم نون داری یا بخرم؟ که گفت دارم 

و اینچنین یک دورهمی دو نفره بدون خرج شد 

داگز منظورم بود

عزیزم واقعا امکانش نیست. چون خیلی توضیحات داره و همچنین هرصرافی با اون یکی دیگه فرق داره

باید اول یک صرافی ثبت نام و ابراز هویت کنید. من خودم از اوکی اکسچنج استفاده میکنم. از بازار و مایکت هم میشه دانلودش کرد.

شما اگه تمایل دارین همین اوکی اکسچنج رو اهراز هویت کنید بعد به من پیام بدین تا لینک توضیحات رو خدمتتون ارسال کنم

به علاوه به پشتیبانی هم پیام بدین لینک توضیحات رو ارسال میکنن.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
ممکنه راهنمایی کنید چطور دیگر و نقد کردین

تونکیپر از گوگل پلی نصب کن

صرافی ایرانی نصب کن اخراز هویت انجام بده من ترجیحم نوبیتکس هستت خودم چند تا صرافی ام ول نوبیتکس راحتره  

بعدم برو تو بازی داگز دوتا گزینه اورده

گزینه اولی انتقال سه روزه هست و یه مقدار از داکز هاتو ازت میگیره بعد سه روز اانتقال میده تونکیپر دومی بدون برداشت داکز برای خودش انتقال  میده برات ولی بعد پونزده روز 

بعد که انتقال دادی تونکیپر 

بعد سه روز میاد تو تونکیپرت بعدم باید داگز رو وایز کنی به صرافی و اونجا بفروشی 

انتقال داگز به صرافی هم توگوگل فیلمش هست 

دوستان به جهت انگیزه عکس طلایی که امروز خریدم رو میذارم

قرار بود که این پول خرج سکه هدیه عروسی دختر عمه ام بشه اما به برکت خدا خبر رسید که ماه آینده پولی دستمون میاد که میشه هدیه در خوری برای عروسی تهیه کنیم

منم به مامانم گفتم خدا رسوند. بریم طلا بخریم. دیگه رفتیم این زنجیر فلامین و سکه پارسیان ۵۰۰ سوتی رو خریدیم که شد ۱۰ میلیون و ۵۳۰ هزار تومن

زنجیر شد ۲ گرم و ۲۵۰ سوت با هفت درصد که کلا شد ۸ میلیون و ۶۶۰ هزار تومن. قیمت طلا هم دقیق ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تومن بود.

سکه هم باهامون ۱ میلیون 870 هزار تومن با تخفیف حساب کرد.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام عزیزم ، من خودم هم چون واقعا پول لازم داشتم و نمیتونستم از کسی هم قرض بگیرم این کار رو انجام دا ...

سلام عزیزم یه سوال داشتم توی اعتبار سنجی سابقه تا چند سال قبل بررسی میشه؟

و اگر توی دو سه سال گذشته یه قسط از وام فراموش کرده باشیم راهی داره که توی سابقه نیاد؟

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻

خانمهاتازه دوستم همسرم خونمون بودکه مشاوراملاکی داره وماشالله توکارش خیلی پیشرفت کرده ازش پرسیدم براسرمایه های کم که پولمون بخوایم زیادکنیم چی ازهمه بهتره گفت خریدحواله ماشین میگه من چندتاحواله خریدم 207وحواله اش خریدم 50تومن کلی ماشین تحویل گرفتم کلی سودبهم رسوندمیگه تاالان نزدیک 5تاحواله خریدم

سلام عزیزم یه سوال داشتم توی اعتبار سنجی سابقه تا چند سال قبل بررسی میشه؟ و اگر توی دو سه سال گذشته ...

سلام عزیزم اون رو هم نشون میده ولی خود به خود وقتی دیگه قسط عقب افتاده نداشته باشید و همینطور چک برگشتی رتبه اعتباری میره بالا و دیگه اون یک قسط بدون اهمیت میشه ولی نمایش داده میشه معمولا .

2810