سلام خانما امیدوارم حالتون خوب باشه و طلاهای جدید هم مبارکتون باشه❤️
من چند روز پیش حدود 1950ت جمع کرده بودم و رفتن روی دفترچم 0.54 گرم طلا گذاشتم... 🫠
اقا گذشت تا دیروز و این که ما حدود دو سه روز دیگه عروسی داشتیم و من دیروز رفتم سر چمدون طلاها و همین طور که داشتم طلا هارو در میاوردم متوجه شدم سینه ریزی که پارسال خریده بودم یه قسمت هاییش سیاه شه😐
من پارسال دقیقا 18.6.1402 طلارو خریده بودم، و حتی یک بار هم استفادش نکرده بودم و حالا سیاه شده بود!
هیچی دیگه امروز بلند شدم با مامانم رفتم طلا فروشی و به طلافروش نشونش دادم و گفتم این سیاه شده ، مگه طلا نیست؟ قبول نمیکرد میگفت نه جرم گرفته گرد و خاک گرفته میگم براتون اب طلا بزنن😐 مامان ساده منم میگفت اره بگو اب طلا بزنن!
گفتم یعنی چی اقای نمازی! من پول ندادم که طلای سیاه تحویل بگیرم و...
گفت من 35 سال اعتبار دارم اصلا شما هر وقت خواستی بفروشی بیا به خودم بفروش فاکتور داری ازم!
گفتم یعنی چی شاید من فاکتورو گم کردم شاید اصلا ده سال دیگه یه شهر دیگه بودم خواستم بفروشم طلا فروش از من ایراد میگیره! شما پول همین قسمتای سیاه شده هم ازم گرفتی...
و میدونین چی گفت؟ گفت شما وسواس داری😐
منم رک گفتم چه وسواسی؟ طلا خریدم بخاطر طلا بودنش، چرا باید سیاه شه. اگه قرار بر سیاه شدن بود که میرفتم بدل میگرفتم نه طلا. اگر هم قراره بیارم به خود شما بفروشم همیشه که، میتونه یه نفر بیاد یه تیکه بدل و به من بده 50 ملیون و بگه یک سال دیگم بیای من اینو ازت میخرم.
و خب از اونجایی که همیشه مغازش شلوغه کل مشتریا داشتن نگاه میکردن و حالا مامان منم هی میگفت اروم تر🥲
اخرش دیگه زیر بار نرفتم و گفتم باید پس بگیری گفت طلا بردار به جاش.
گفتم من یه بارم استفادش نکردم طلا بردارم؟ شما الان اینو میخوای به عنوان دست دوم برداری!
اونم میگفت من 35 ساله تو این کارم و نمیدونم تجربه دارم امکان داره اشتباه شده باشه دلیل نمیشه که شما جلوی مشتری بیای داد و بیداد کنی و ابروی مارو بخاطر 10 گرم طلا ببری میتونی وقتی که خلوت شد بیاین بگین.
منم گفتم مغازه شما کی خلوته که من بیام؟
بعد جر و بحث های بسیار قبول شد وزن طلا رو به دفترچه اضافه کنه، سینه ریز من 11.97 گرم بود و منم خب از خیرش نگذشتم گفتم من 10 درصد اجرت دادم واسه هیچی؟ و مجبورش کردم اون 10 درصد رو هم توی فاکتور بنویسه و یعنی 11.97 گرم شد 13.17.
اقا طلافروشی تموم شد و ما اومدیم خونه و میدونین مامانم چی گفت؟ میگفت نباید پسش میدادی بعدم نباید جر و بحث میکردی! تو همیشه یجوری رفتار میکنی انگار طلب کاری..
گفتم خب طلب کارم مادر من، پولشو دادم پول مفت که نبوده خم شم از رو زمین برش دارم... ولی خب هنوزم مامان من معتقده نباید اینطوری رفتار میکردم💔