2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما روزتون بخیر 

من یه وام ده تومنی ( برایند )ویپاد برداشته بودم که آخرین قسطش دی ماهه میتونم قسطاشو زودتر از موعد پرداخت کنم وام جدید بردارم یا تا پایان آخرین قسط باید صبر کنم 

راستش امروز قسط ۵ مهر ماه رو پرداخت کردم پرداخت شد و از حساب کسر شد بعد رفت رو پرداخت قسط بعدی 

ولی مطمعن نیستم با این کار وام جدید تعلق میگیره یا باید تا پایان اقساط صبر کرد

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
عزیزم راهنمایی میکنی چطور خودمو بیمه تامین اجتماعی کنم؟

میتونی اگه دانشجویی از طریق بیمه دانشجویی

اگه خانه داری از طریق بیمه زنان خانه دار

اگه خویش فرمایی هم که بیمه خویش فرمایی 

یه قطعه عکس شماسنامه کارت ملی برو شعبه تامین اجتماعی تو دوساعت برای من انجام شد ازهمون لحظه هم بیمه رو پرداخت میکنی و برقرار میشه اگه بیمه درمانی ازپدر یا همسرت داری نمیخواد اونو بریزی

🌴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌴
سلام خانما خوبید لطفا هر عزیزی هر نظری داره راهنماییم کنهامسال دخترم میره پیش دبستانیاز چند مدت قبل ...

سلام عزیزم وقتی وسایلش نو هست من بودم براش دیگه نمیخریدم .

الان پسر من امسال میره پیش دبستانی و دخترم هم میره کلاس اول .

کیف هر دو رو پارسال تابستان خریدم ، دخترم که یک سال هم برده پیش دبستانی و هر دو با کیف هاشون کلاس هم رفتن ولی هنوز کاملا نو هست .

خودشون هم اصلا تقاضای خرید کیف نکردن و همون ها رو میبرن .

من هم فقط لوازم التحریر خریدم و البته یک جفت کفش هم باید برای دخترم بخرم .

سلام خانوما روزتون بخیر من یه وام ده تومنی ( برایند )ویپاد برداشته بودم که آخرین قسطش دی ماهه میتونم ...

اقساط تموم بشه میتونی ربطی به تاریخش نداره ولی سکه هات باید جم بشن یا اینکه مدل دیگه ای وام بگیری

خب یعنی برای روزمره توخونتون هیچی تره بار نیست؟ ببخشید،، من همیشه این تاپیک رو میخونم میخام نحوه پس ...

چرا میوه داشتیم ولی در حد جلوی مهمان گذاشتن نبود 

یا مثلا از باغ یکم میوه اورده بودم به خودشون هم از همون داده بودم نخواستم مجدد همان جلوشون بزارم برای همین در حد یه ظرف میوه فقط میوه برای مهمان گرفتم

خانمهای گل یه راهنمایی میکنیدمنونظرتون برام مهمه 

من پارسال یه خونه گرفتم 92متری بخاطرلوکیشنش که خوب بودولی نقشه اش زیادخوب نیست سالنش کوچیکه

الان نهایتش دوتومان می ارزه برای خریدش ماشین فروختیم والان فقط یه موتورداریم تابرج 10یا11حدود400تومان وام میاددستمون که نظرمون خریدماشین بودولی الان من فکرمیکنم بهتره که 400تومان که گرفتیم دوباره سپرده کنیم وروش 400دیگه بگیریم اینجابا800یا900تومن میشه خونه مسکن مهرخریدکه خریدوفروشش هم خیلی راحته یجورایی مثل پوله نقدوحدود100تومنم رهنش بدیم وازپول رهن اقساطم بدیم که بعدیه مدت دوتاخونه هارویکی کنیم وخونه که میخوام وبخرم خونه مدنظرم هم ازسه تاچهارتومان قیمتش به قیمت امروزولی همسرم مخالفه ومیگه اقساط سنگین میشه وفعلن ماشین بخریم نظرتون بگین عزیزان برام مهمه واینکه اگه نظرتون روخونه است بگین چطوری شوهرموقانع کنم 

خانمهای گل یه راهنمایی میکنیدمنونظرتون برام مهمه من پارسال یه خونه گرفتم 92متری بخاطرلوکیشنش که خوب ...

اگه بخوام وام مسکن میتونیم خونه بهتریی هم بخریم ولی چون قصدم بعدن فروشش نمیخوام سندش گیرکنم 

سلام خانما کسی تا حالا تو صندوق کاریزما سرمایه گذاری کرده ؟معتبره این صندوق ها ؟البته وقتی رفتم بانک شهر این صندوق رو معرفی کرد و گفتن ۲۵ درصد سود میده حالا نمیدونم پولم رو بزارم تو این صندوق؟۵۰ میلیون با سود ۲۵ درصد ماهی چقدر میشخ؟

سلام دوستاندوهفته ای میشد که خواستم ویپاد رو نصب کنم روی گوشیم تا مرحله ای که باید از چهره ویدئو میگ ...

عزیزم برا منم خطا میداد موقع فرستادن عکس چهره 

عکس کارت ملی مو برا پشتیبانی فرستادم 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
2810