2777
2789
تیتان جان،تراز ده هزار برای رشته ریاضی تراز بدی نیست که،البته با توجه به توقعی که پسرتون از خودش داش ...

اخه ریاضی واقعا یسال موندن نمیاد چون همه رشته هاش حتی بدون سوابق و تو غیرانتفاعی هم هست، ولی تجربی پذیرشش محدوده که پشت میمونن

ولی بقول شما رتبش در حدی هست که دولتی جای خوب قبول شه

دانشگاه های دولتی ریاضی هم تعدادش از تجربی تو تهران خیلی بیشتره شریف تهران بهشتی امیرکبیر خواجه نصیر علم و صنعت و...

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام عزیزم اونها اجرت هاشون بالا هست ولی من خودم شده چندباری برای اینکه پولم خرج نشه به عنوان طلای ز ...

سلام عزیزم خوبی انشاءالله 

مامان سبحان جان بنظرتون خوبه وام دیجیکالا رو بگیرم سکه بخرم و بعد بفروشم 

چون برای جلو خونه پول کم داریم و کسی هم نداریم قرض بده 

اگر جوابتون مثبت هست از کجا و چه سکه ای بخریم 

کلا باید چه چیزایی رو رعایت کنیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان اگر وقت داشتید این چند تا فیلم و سریال رو ببینید 

سریال دروغ های کوچک 

فیلم سقف دودی ( ایرانی) 

فیلم جاده انقلابی 

فیلم عامه پسند 

شاید یک دو تا از فیلم ها خیلی قوی نباشه اما داره نشون میده که چقدر مهمه خانم ها بدونن تو زندگی چه هدفی دارند و دنبال چی هستند و چطوری حق خودشون رو باید بگیرن 

به نظرم این نکته خیلی مهمه 

عذر میخام،، اون میوه و سبزیجات رو چطور خریدید ایقد کم شد اخه مگه میشه

از تره بار دونه ای برداشتم اندازه ظرف میوه ام سه نوع.

برای سالاد خیار  ۳ تا دونه گوجه ۵ تا .کاهو اندازه همون مهمانی.و هویج هم دوتا

سلام دوستان اگر وقت داشتید این چند تا فیلم و سریال رو ببینید سریال دروغ های کوچک فیلم سقف دودی ( ایر ...

جاده انقلابی که خیلی افسرده کنندست تهشم زنه میمیره من همچین برداشت داشتن هدف و گرفتن حق نداشتم

از عامه پسند هم همینطور بیشتر شرایط اسفناک زن ایرانی رو نشون میده

تو این تاپیک یاد فیلم به همین سادگی از هنگامه قاضیانی میفتم بنظرم همه بارها احساساتش رو تجربه کردیم😍

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام دوستان اگر وقت داشتید این چند تا فیلم و سریال رو ببینید سریال دروغ های کوچک فیلم سقف دودی ( ایر ...

فیلم عامه پسند تا مدت ها منو تکون داد و فکرمو درگیر کرد و باعث شد خودمو بیمه تامین اجتماعی کنم تا دقیقا تو سن۵۸ سالگی نه محتاج فرزند باشم نه شوهر هر چند کم یه حقوق بازنشستگی داشته باشم که بتونم قبض هامو باهاش پرداخت کنم باعث شد که روی هوش اقتصادیم بیشتر کاروفکرکنم 

🌴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌴
فیلم عامه پسند تا مدت ها منو تکون داد و فکرمو درگیر کرد و باعث شد خودمو بیمه تامین اجتماعی کنم تا دق ...

فقط اون خواهرزادش که با زرنگ بازی ماشین و خونه و همه چیشو صاحب شد

هیچکس از موفقیت کس دیگه خوشحال نمیشه

یا پسره که فقط دنبال منفعت و جای مفت واسه خودش بود😤

سلام عزیزم خوبی انشاءالله مامان سبحان جان بنظرتون خوبه وام دیجیکالا رو بگیرم سکه بخرم و بعد بفروشم چ ...

سلام عزیزم ، من خودم هم چون واقعا پول لازم داشتم و نمیتونستم از کسی هم قرض بگیرم این کار رو انجام دادم با اینکه خوب یک مقدار کمی سکه رو بیرون کمتر فروختم .

برای شما هم اگر کار واجبی هست انجام بدید این کار رو .

سکه تمام رو من ۲ بار خریدم فقط حواستون باشه زیر ۸۶ نباشه که البته معلوم هست زیر ۸۶ قیمتش کمتر هست .

وقتی میخواد بخرید قیمت بیرون رو از سایت نگاه کنید قیمت د ی ج ی کالا بین ۲۰۰ تا ۵۰۰ از بیرون بیشتر هست حواستون باشه گرونتر نخرید .

من از سکه نیک و دلارام خرید کردم و به راحتی هم بیرون فروختم .

سلام خانما خوبید لطفا هر عزیزی هر نظری داره راهنماییم کنه

امسال دخترم میره پیش دبستانی

از چند مدت قبل براش یه کیف خریدم نویه نو هستش

و بدرد پیش دبستانیشم میخوره

و دو جفت کفش اسپرت که جفتشون نو هستش

الان راستش دو دلم نمیدونم بازم براش کیف و کفش بگیرم یا نه

از طرفی میگم سال اولشه ذوقشو داره

از طرف دیگه میگم همینا مگه چشه نویه و شیک خوبشه دیگه

همینو براش سکه میخرم میزارم کنار

شما بودین چیکار میکردین؟ 

اینم بگم لوازم تحریرشو براش گرفتم و همونایی که خودش دوست داشت رو برداشت اکثرا شیک و فانتزی

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
سلام خانما خوبید لطفا هر عزیزی هر نظری داره راهنماییم کنهامسال دخترم میره پیش دبستانیاز چند مدت قبل ...

اونهاروبزاردیوار 

دوباره براش کیف وکفش نو وشیک بخر سال بعدش نخر

الهی ربی ومن لی غیرک💖
سلامپسر منم ترازش حدود ۱۰ هزار شد ولی فکر نکنم رتبه اش خوب شده باشه😔😔😔رتبشو ب کسی نگفت 😔😔فقط می ...

یه سفربرید باپسرتون بهش اطمینان بدید دوسش دارید همه چیزدرس نیست یک ماه کامل استراحت کنه برای سال تحصیلی جدید کلاس بره کتاب بخره ازمون بره دوباره تلاش کنه شماهم کنارشید بهش بگیدبعضی چیزهادست من وتونیست وگاهی خداچیزی رومقدرمیکنه ازبهترینش وماازش بیخبریم

پس ریلکس کنه خودتونم حرص نخورید

منم این دوران روگذروندم

الهی ربی ومن لی غیرک💖
2810