2777
2789
خدا نکنهمنظورم همون تو چشم بودنه دیگه...من خودمم سرکار میرفتم با ماشین معمولی تر میرفتمبعضی جاها لبا ...

مرسی عزیزم،حرفتون کاملا درسته

ولی خب راهش چیه ادم از داشته هاش لذت ببره؟من به قول شما این همه صرفه جویی و زحمت کشیدم که یه روزی یه ماشین خوب با یه خونه سه خواب بگیرم،اینجوری ادم دیگه انگیزش برا پس انداز کم میشه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم،حرفتون کاملا درستهولی خب راهش چیه ادم از داشته هاش لذت ببره؟من به قول شما این همه صرفه جو ...

عزیزم منم به چشم زخم اعتقاد دارم اما شما هر کار کنی باز اونی که حسود برسه میاد چشمش رو میزنه و تیکه‌اش رو میندازه می‌ره بخر لذتش رو ببر

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
خب ما همه اینارو باهم باید بدیم ؟اون سود مثلا ۷ درصد مجموع همه اینا میشه

عزیزم یه سود داریم که ۷درصد،یه اجرت داریم که متغییر هستش و یه مالیات داریم که دو درصد

که شما اگه بخواید طلای دست دوم بخرید،فقط باید ۷درصد سود بدید،ولی اجرت و مالیات نمیدید دیگه

عزیزم منم به چشم زخم اعتقاد دارم اما شما هر کار کنی باز اونی که حسود برسه میاد چشمش رو میزنه و تیکه‌ ...

منم خیلی به چشم زخم اعتقاد دارم واقعیتش،و اینم قبول دارم وقتی چراغ خاموش حرکت میکنی چقد راحتی

سلام مامان سبحان جان. ببخشید مزاحم شدم، تودی جی کالاطلاهای ریز واویزی داره. 100سوت به بالا، سکه نه ها طلای زینتی. به نظرت ارزش خریدن داره؟ 

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود
مرسی عزیزم،حرفتون کاملا درستهولی خب راهش چیه ادم از داشته هاش لذت ببره؟من به قول شما این همه صرفه جو ...

عزیزم شما ببین چی دوست داری ؟ تلاش کردی پس انداز کردی ماشین x بخری پس بخر 

ما به اهدافمون نگاه کنیم خیلی زود دیر میشه 

افراد حسود به همه چی چشم دارن حتی ماشین ایرانی هم بخری حرف و حدیث هست 

پس تا جوونی از داشته هات لذت ببر

اگه بخوای به چشم زخم اعتنا کنی پس نباید تکون بخوری 

چراغ خاموش (یعنی تا زمانی که به هدفت نرسیدی روشن نشی الان شما میخوای به هدفت برسی )

شما تلاش کردی و خدا هم هواتو داره 

کی بیداره امشب چیتان پیتان کردم موهامم تازه کوتاه کردم دورهمی عکس بذارم🚶‍♀️

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

پادرجون اگه تو در و همسایه و کوچه و فامیل هست بخر

نه اینکه مثلا شما تنها شاسی بلند صفر محل باشی

این یه مثال بود کلا تعمیم بده به همه چیز

من مثلا دوستام امشب تو دورهمی خیلی راحت فلانی میگفت ۳۰۰ میلیون پول دارم ، اون یکی میگفت ۱۰ هزار دلار تو حساب ارزیم دارم. من اصلا همچین چیزایی رو بروز نمیدم ساکت غذامو میخوردم 😁

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

اقا من یه عکس از استایل امشبم و موهام براتون میذارم دورهمی(صورتم معلوم نیست)

زود پاکش نمیکنم خودم ولی لطفا هرکی دید گزارش بزنه که بعد یه مدت پاک شه دائم نمونه❤

رو این پست هم ریپلای نزنید رویاجون دعوا نکنه😁

2810