2777
2789
دقیقا همینطور عزیزم من چندین بار به معصومه خانم گفتم که اینقدر وقت میذاری چشم میذاری....نکن خواهرم . ...

عزیزم بقیه صحبت های ارزشمند معصومه جون که مثل معلم برای من بودند، در تاپیک های مدیریت مخارج قبلی هست؟

چون گفتین سه سال که من در این مدت از حضور شما دوستان برتر از جواهر محروم بودم.

اگر جایی هست که ایشون بیشتر صحبت کردند بفرمایید خواهش میکنم که بازم ازشون بخونم و یاد بگیرم

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا منم تعجب میکنم از برخورد دوستان مگه معصومه جون تعهد داره تا آخر عمر به همه جواب پس بده بهش بی‌ ...

دوست عزیزم شما مفهوم پیام متوجه نمیشی 

البته همیشه کسایی هستن بگن ما نظر متفاوت داریم 

ما از کسی تعهد نخواستیم با حذف شدن کاربری ایشون یا کاربری کس دیگه ای زندگی کسی مختل نمیشه 

من منظورم این یه جو دوستانه این جا داریم

همیشه در حال آشتی دادن ایشون هستیم 

بیاییم با نظرات متفاوت کنار بیاییم 

وگرنه نظر منم ممکن با شوهرم فرق داشته باشه باید قهر کنمممم؟؟؟

عزیزم بقیه صحبت های ارزشمند معصومه جون که مثل معلم برای من بودند، در تاپیک های مدیریت مخارج قبلی هست ...

عزیزم معصومه جان توهرسه تاتاپیک فعال بودن..گزیده های حرفاشونم که یه تاپیک جداگانه داره 

عزیزم بقیه صحبت های ارزشمند معصومه جون که مثل معلم برای من بودند، در تاپیک های مدیریت مخارج قبلی هست ...

صحبت های ایشون در همین تاپیک های یک و دو  از همین استاتر 

و همین تاپیک که می‌نوشتند هستند و برخی از نکات رو هم تو تاپیک خودشون میذاشتند 

و همچنین استاتر گذاشتن تو گزیده مطالب 

سلام دوستان اینم پس انداز طلایی من🤩یه گرم خورده ای..به قیمت پنجودویست☝️

به به

ماه پربرکتی بوده پس  

این مدل گوشواره کاملا مناسب روزمره است چون باز نمیشه و هم اینکه مثل میخی موقع خواب اذیت نمیکنه

انشالله همیشه در شادی بپوشید و هی بیشتر کنید

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

زهرا جان اول تاپیک سه تا اکانت مختلف معصومه خانوم هست 

اونجا رو هم خاستی بخون 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
سلام خوب هستین وام ویپاد چیه کدوم بانک‌میدن؟

عزیزم این سوالات بانکی و وامی رو مامان سبحان پاسخ میدن

اما خب اینبار چون من خودم استفاده کردم جواب میدم

ویپاد مال بانک پاسارگاد هست.

دو مدل وام داره که هر دو بدون ضامن هست. سودش هم نسبتا کمه. فقط تنها مشکلش مهلت بازپرداختش هست که به نظر من کمه

اما با این حال چون بدون ضامن هست ارزش داره.

مدل اول وام هاش اینطوریه که تو پله پله وام میگیری و هربار مبلغ وام بیشتر میشه. مثلا دفعه اول 1 تومن دفعه دوم 2 تومن و...

مدل بعدی اینطوریه که تو توی حسابت پول میذاری و این پولها هر 24 ساعت یکبار حساب میشه و برای هر 100 هزار تومن، یک سکه بهت تعلق میگیره.

حداقل سکه ای که میتونی باهاش وام 10 تومنی 12 ماهه بگیری، 9000 تا سکه اس

هروقت سکه هات به این اندازه رسید میتونی 10 تومن وام بگیری

دقیقا همینطور عزیزم من چندین بار به معصومه خانم گفتم که اینقدر وقت میذاری چشم میذاری....نکن خواهرم . ...

چقدرخوشحال شدم خبرقبولی دخترشوشنیدم😁میخواستم تگ کنم ازخودش بپرسم

الهی ربی ومن لی غیرک💖
عزیزم این سوالات بانکی و وامی رو مامان سبحان پاسخ میدناما خب اینبار چون من خودم استفاده کردم جواب می ...

ممنون عزیزم خیلی کامل جواب دادی

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢
ممنون عزیزم خیلی کامل جواب دادی

قربونت

فقط یادم رفت بگم و گزینه ویرایش نیست

تو میتونی برنامه ویپاد که همون همراه بانکِ بانک پاسارگاد هست رو از مایکت یا بازار دانلود کنی و حساب باز کنی. یعنی اصلا نیازی به مراجعه به بانک نداره

بعد تکمیل حساب هم کار هم رایگان برات میاد.

قربونتفقط یادم رفت بگم و گزینه ویرایش نیستتو میتونی برنامه ویپاد که همون همراه بانکِ بانک پاسارگاد ه ...

من حدود ۲۳۰میلیون دارم میخام بزارم بانک واسه وام ک حدود ۱۰۰میلیون بهم بدن هرچی ماشین حساب میزنم ک چندتا سکه میده این مبلغ متوجه نمیشم🤐

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢
2810