2777
2789
خانماییی که وام ویپاد پنجاه تومنی گرفتید سیصد تومن بخوابونم تو حساب ده روزه فعال میشه برام 😪??

سلام خوب هستین وام ویپاد چیه کدوم بانک‌میدن؟

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانم ها کمی ارام باشین.

معصومه که اکانتش رو پاک نکرده

چرا پشت سر بنده خدا اینقدر صفحه میذارین؟

اینجا خیلی انرژی از ادم میگیره شاید صلاح دونسته مدتی نباشه تا تجدید قوا کنه. یا شاید در زندگی شخصی مسائلی هست که دیگه اینجا اولویت هزارم زندگیش هم نیست. به علاوه خیلی از دوستان مهربان دیگر هم حضور ندارند

مثلا عشقم-محمد که خیلی هم خوب راهنمایی میکرد. یا روکین عزیز که پر از انرژی مثبت بود.

این حرف هایی که میزنید رو حواستون باشه که دارین به یک انسان واقعی میزنین نه به یک ربات.

این خانم که قرارداد امضا نکرده که هرروز بیاد و اگه نیاد دیگران منتظرن و عصبانی.

در ثانی معصومه خیلی گفت. کسی که بخواد استفاده کنه با همین ها میکنه. کسی که هنوز یاد نگرفته باشه هزار صفحه دیگه هم بنویسن یاد نمیگیره

کمی خودمون رو جای دیگران هم بذاریم

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
خانم ها کمی ارام باشین.معصومه که اکانتش رو پاک نکردهچرا پشت سر بنده خدا اینقدر صفحه میذارین؟اینجا خی ...

والا زهراجون شما بیشتر با این حرفات جو تاپیکو بهم میریزی

کی عصبانیه؟ کی توهینی به معصومه کرد الان؟

اوندفعه هم اگه شما نمیومدی از آب گل الود ماهی بگیری که من دکتری میخونم از بقیه بالاترم انقدر بحث به حاشیه نمیرفت

عشقم محمد که تازه زایمان کرده

روکین هم که خودش گفت سرش شلوغه

صفحه گذاشتن یعنی چی

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
خانم ها کمی ارام باشین.معصومه که اکانتش رو پاک نکردهچرا پشت سر بنده خدا اینقدر صفحه میذارین؟اینجا خی ...

عزیزم خیلی وقته وقتی کاربری پاک بشه یا تعلیق دیگه اون پیغام نارنجی رنگ دسترسی.... نمیاد و میتونی همه تاپیکاشو بخونی،حالا من نمیدونم ایشون پاک کرده یا نه ولی کلی گفتم.

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
ممنونم عزیزم،یاسی جون بهم میگید چرا لطفا؟

بذار برم گل گاو زبون بخورم میام دوباره فشارم بالا رفت😁

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
والا زهراجون شما بیشتر با این حرفات جو تاپیکو بهم میریزیکی عصبانیه؟ کی توهینی به معصومه کرد الان؟اون ...

درست میگی یاسی جونم

من عذر میخوام

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

سلام دوستای گلم

کار اقتصادی امروزم:

مقداری شکر پنیر برام از مشهد آورده بودن نمیدونستم چیکار کنم ،چون ما زیاد خوشمون نمیاد شکلات و... بخوریم و با چایی فقط قند میخوریم

تو یکی از تاپیکا دیدم باهاش شیره مربا درست کرده بودن،منم تو یه حرکت ریختم تو آب و جوشوندم و صاف کردم و با گلاب و زعفرون تبدیل شد به شربت👌👌👌 هم از شرش راحت شدم هم تا چند روز شربت گلاب داریم خیلیم خوشمزه شد.

و دومی اینکه غذا جوری درست کردم حتی یک قاشق اضافه نیومد.بادمجون خریده بودم زیاد بود اومدم ۳ تاشو میرزا قاسمی درست کردم،۲ تاشو پوست گرفتم گذاشتم تو آب نمک برای فردا قیمه بادمجون کنم.

فقط شماها که بادمجون فریز میکنید چجوریه،من دو سه بارخونه فامیلا خوردم قشنگ معلوم بود فریز شده یه حالت له و سیاهی داشت،پرسیدم گفتن سرخ کردیم فریز کردیم

الهام هستم ،مامانِ سوگل.

واقعا منم تعجب میکنم از برخورد دوستان مگه معصومه جون تعهد داره تا آخر عمر به همه جواب پس بده بهش بی‌احترامی بشه و حتی ناراحت هم نشه؟ مگه میشه همچین چیزی اینکه میگن باید انتقاد پذیر باشه خیلی حرف غلطیه مگه ایشون اومده گفته من از خودم ناراضیم بیاین بگین رفتارم رو عوض کنم؟

طرف یجا کار می‌کنه در ازای خدمتش پول میگیره بهش بی‌احترامی بشه دیگه سرکار نمیره معصومه جون هرکاری کرده دلی بوده یچیزی هم بدهکار شد

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
واقعا منم تعجب میکنم از برخورد دوستان مگه معصومه جون تعهد داره تا آخر عمر به همه جواب پس بده بهش بی‌ ...

الان بعد از چند روز اومدم سایت و طبق معمول این چندماهه اول اومدم اینجا تا از مدیریت دوستان بخونم و خوشحال بشم

که خب کلی انرژی منفی گرفتم 

بعد رفتم پست اپرا (اسم کاربری خر بوریدان هست) رو خوندم که عنوانش همچین چیزی هست: حداقل بیماری من اسم داره

خطوط اخر پستش میگه من از هرچیز خوبی که میگم گزارش میزنید. در اخر روز من زندگی خوب دارم و شما غرق درد هستین (البته من نقل به مضمون کردم).

اینو گفتم که بگم الان معصومه داره زندگیش رو میکنه. درگیر فرستادن دخترش به دانشگاه هست. و انشاالله خوشحال باشه و برکت مثل مورچه توی خونه اش لونه کنه. حالا اینجا عده ای غرق درد هستند. 

من شخص معصومه رو نمیشناسم. هیچ ارتباطی هم جز همین تاپیک باهاش ندارم. یعنی حتی جزو دوستاش نیستم. اما دلم غمگین میشه که وقتی پشت سر کسی که اینقدر چشم ما رو باز کرد. اینقدر چیزی یادمون داد حرف زشت میزنن. نه خودشیرینم نه چیزی. اصلا معصومه رو توی عمرم نخواهم دید که ازش سود و منفعتی ببرم.

فقط یاد جمله امام علی علیه السلام میفتم که میگن کسی که کلمه ای به من اموخته باشد مرا بنده خویش کرده است...

سخت نگیر دنیا دو روزه. یک روزش امروز بود که گذشت. کسی از فردا خبر نداره

از ته دلم دعا میکنم خدا همه دلهای عصبانی و طلبکار رو اروم کنه.

در جهت تاپیک هم اینو بگم که وام ویپاد 3 تومنی با راهنمایی مامان سبحان عزیزم فعال شد.

ده تومن هم وام بیمه عمر پاسارگادم رو گرفتم. 3 تومن هم از ایردراپ داگز دستم اومد که این از همه بیشتر چسبید   

دوست داشتم باهاش گوشواره بخرم اما خبر دار شدیم عروسی دختر عمم آبان ماهه. که بخش زیادی از این پول رو با مامانم تصمیم گرفتیم یک سکه پارسیان یا کمی روش بذاریم و یک ربع سکه برای عروسی بخریم.

هنوز دقیق نمیدونیم کدومش اما از این دو حالت خارج نیست 

که خب اینم بهرحال مذیریت بود دیگه. گرچه طلای مصرفی نشد اما بازم خوبه خداروشکر   

دخترایی که از مجردی مستقلن خیلی زنای قوی و با جسارتی میشنانشالله اینقد خدا بهت ببخشه که خودت کمک کنی ...

مرسی از محبتت🥹امیدوارم

همچنین مهربون

«زیبایی»مجموعه‏ ای از اجزاییه که آنچنان با هم هماهنگ هستن که نیازی نیست چیزی دیگه ‏ای بهشون اضافه بشه، برداشته بشه و یا جایگزین بشه و این چیزیه که تو هستی؛ تو زیبایی🧡
الان بعد از چند روز اومدم سایت و طبق معمول این چندماهه اول اومدم اینجا تا از مدیریت دوستان بخونم و خ ...

دقیقا همینطور عزیزم 

من چندین بار به معصومه خانم گفتم که اینقدر وقت میذاری چشم میذاری....نکن خواهرم ..کافی فقط دو روز نباشی چنان پشتت حرف میزنن که نگو 

حتی اینا کاربر ماهیجانم رو اینطوری فراریش دادن ...نمی‌دونم یادتون میاد یا نه 

چقدر پست های مفیدی میذاشتن 

فرزانه سابق رو همینطور که یکی از بهترین افراد فعال تاپیک بودن

و خیلی خیلی کاربرای دیگه که حضورشان رو کمرنگ تر کردن 

فقط خیلی دلم میخواد اینایی که ادعاشون میشه 

حاضرن یه نفر ایراد کارشون رو بگیره ؟

حاضرند که یه نفر بهشون در جمع بگه خسیس و گدا گشنه ؟

حاضرند بگند بیسواد 

حاضرند بهش بگن کمبود عاطفی داری اینقدر تایپ می‌کنی تا لایک بگیری ؟

و خیلی خیلی چیزای دیگه و خیلی توهین های دیگه 

که میگن چشم بپوش و بیا بنویس 

ولی معصومه سه سال که هر چی گفتن چشم پوشید .اونم به خاطر دوستانش

بنده خدا هر چی در توان داره گذاشت واسه شماها 

دیگه چی میخواین ؟

خجالت هم واقعا خوب چیزی 

الان هم دوست نداره نمیاد 

قسم نخورده که هرروز بیاد اینجا سر بزنه 

یکم مغرورانه رفتار نکنین ...وکسی رو زود قضاوت نکنید 

خود رویا خانوم استاتر تاپیک آیا هرروز اینجاست ؟؟

آیا راهکاری نوشته براتون ؟

آیا گزارش روزانه داده تابحال 

گهگداری فقط خرید طلاهاش رو گذاشته 

چرا کسی تا به حال جرات نکرده به رویا خانوم حرفی بزنه که چرا نیستی ؟

فقط معصومه دیوارش کوتاه تر شده ؟

رویا خانوم فقط یه مثال بود 

فقط اینکه زیاد باشی زیادی میشی دقیقا لپ مطلب همین

من روابط زناشویی ام رو مدیون معصومه خانم هستم 

انشالله که هر جا هستند موفق و موید باشند 

نور به قبر پدر مادرش بباره 

آهان اینم بگم به طرفداران معصومه که ایشون گفتند درگیر انتخاب رشته و دانشگاه دخترم هستم 

و خبر خوششون این بود که دختر ایشون از سراسری تبریز به رشته ی مورد علاقه اش در اومده 

2810