2777
2789
سلان دوستان،بچه ها ما الان تو مسیریم داریم میریم طلافروشی،شما برا یک میلیارد ،بین سکه تمام و طلای شک ...

عزیزم سکه امامی86 خیلی رشد خوبی داره

ولی پیشنهاد میکنم سبدی از دوتا داشته باشید

با یک میلیارد میتونید بیشترشو سکه امامی بخرید

قیمتش همین الان ک دیدم 43500

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلان دوستان،بچه ها ما الان تو مسیریم داریم میریم طلافروشی،شما برا یک میلیارد ،بین سکه تمام و طلای شک ...

الان دیگه فکر کنم رفتید و خریدتون رو هم کردید 

ان شالله پر از خیر و برکت باشه براتون 

من شنیدم برای مبالغ بالا ، طلای آب شده بهتره

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘

سلام  خوبید

عزیزان من وهمسرم باهم حدود ۲۰تومن درامد داریم

که فعلا خونه پدرشوهرم میشینیم ولی وقتی بردارشوهرم ازدواج کنه باید پاشیم اونم معلوم نیست ازدواجش ولی فکر کنم ۲یا۳ساله ازدواج کنه

من با خوندن پیامهاتون تونستم با ۷تومن کل مخارج زندگیمونو ببندم از طرفی مسکن ملی اسم نوشتیم ولی فعلا خبری ازش نیست و معلوم نیست کی نوبت قسطمون برای واریز برسه

من خیلی دلم میخواد سریعتر خونه بخریم به نظرتون چیکار کنیم 

خیلی دوست دارم بدونم اگر جای من بودی چیکار میکردی

بچه نداریم و کارمندیم دوتامون

سلام عزیزم ، ممنونم .بانک سپه طرح های جدیدش رو من واقعا دقیق نمیدونم امتیازدهیش چطور هست چون یک طرح ...

ممنونم از شما به نظر شما من صد میلیون دارم کجا بزارم کدوم بانگ وام خوبی میده با قسط نسبتا کم تر باشه عزیزم 🙏😍

سلام خوبیدعزیزان من وهمسرم باهم حدود ۲۰تومن درامد داریمکه فعلا خونه پدرشوهرم میشینیم ولی وقتی بردار ...

من اگه جای شمابودم...

رابطه خیلی خوبی باخانواده همسرم میریختم چون اول زندگی کمک بزرگی بهم کردن ووقتی ازاینجابلندشم مطمئنا باحال خوب ودعای خیربدرقم میکنن،اابته برای چهارچوب زندگیم مرزبندی هم میزاشتم بااحترام ومرزبندی درست اونجا زندگی میکردم تاوقت بلندشدن برسه

بعداززمان دونفرمون بیشترین استفاده رومیکردم حتما حتما سالی دوبارو مسافرت دونفره میریختم هرجا با هروسیله ای اون زمانهابه هزینه اش فکرنمیکردم چون خاطراب خوبش بنای محکم زندگیمه وتامیتونستم به همسرم نزدیک میشدم واونو دلبسته خودم میکردم

بریم سراغ بحث اقتصادی ..هرماه مبلغ مشخصی طلامیخریدم باحقوق هردو نمیگم کل مبلغ اما مبلغ مشخص، تامیتونستم ازسلیقه وهنرنماییم استفاده میکردم دورریزها کمتربشه خریداضافه قطع بشه لباس و...اضافه قطع بشه 

مثلا دوتامانتوشکیل کفایتم میکرد اینوبه همسرمم یادمیدادم

اونم همراه میکردم

احساس میکنم توپیامتون پرازانگیزه است 

این حال خوش روبالانگه میداشتم اجازه ناامیدی بهش نمیدادم این انگیزه روبه همسرمم تزریق میکردم همین اول زندگی اعتمادشوجلب کن

جدای ازپس انداز و جلوگیری ازمصرف گرایی و.... یه پس انداز ریز شخصی هم برای خودم کنارمیزاشتم

مثلا هرماه یه پارسیاه یا مثلایه قرعه مخفی و...البته مراقب باش اعتمادتون خدشه دارنشه خیلی مراقب باش

من این پنهان کاری رونداشتم هرگز چون معتقدم باهمیم همسرمم همینه

قرعه بنویسید جای مطمئن پولش روتبدیل کنید سکه امامی،مثلا

پول بخوابونیدبانک ها امتیازوام جمع کنید مثلا برای ۲سال دیگه برنامه بریزید

طلا،امتیازوام،دوری ازاسراف خیلی بعدهاکمکتون میکنه

این بین سالم خوری ورزش چکاب یادتون نره ان شاالله بعدخریدخونه نی نی داربشید به خاطرهمون یکی دوسال قبل به بدنتون برسید

یاد ده سال پیش خودمون افتادم بااین تفاوت من حقوق خودمو واقعاهدر دادم شما قدرزحمتت روازالان بدون

یه نکته خواهرانه یجوری رفتارنکن انگار شانت همینه کم بخوری کم بپوشی پول جمع کنی تاشوهرت این فکرو تاآخرعمردرباره ات نداشته باشه

گاهی برای خودت خرج کن بزارببینه

مثلا من سالی یکبارلایت میکردم گرونم بود ولی میرفتم تاببینه

یابهمن ماه میبردمش ۵،۶ساعت توبازار یه مانتوخوب برای عیدبرام بخره اماهمون یکباربود دیگه وسعمون نمیرسیداینقدرقسط داشتیم

یا سفرمیرفتم به فکرجیبش نبودم اون دوروز به خودم حرمت میزاشتم غذای بیرون هواپیما و...

حالا یکبار درسال سفر میرفتیم ها امااونم باعزت واحترام بود😁

خوشبخترین باشیدان شاالله

الهی ربی ومن لی غیرک💖
درود بر شما مامان سبحان خوبین ایشالله ی سوال داشتم آیا بانک سپه چطور امتیازی میده برای وام حساب داشت ...

مایه حساب داریم بانک سپه نگین پویاهرچقدرسپرده بزاری بعدسه ماه 75درصدسپرده ات ومیتونی وام بگیریی وبعداز4ماه 100درصدسپرده ات بهت وام تعلق میگره بابازپرداخت 36ماهه که خیلی خوبه وخیلی کم بانکهابابازپرداخت سه ساله وام میدن 

ممنونم از شما به نظر شما من صد میلیون دارم کجا بزارم کدوم بانگ وام خوبی میده با قسط نسبتا کم تر باشه ...

خواهش میکنم عزیزم ، به نظرم الان یک طرحی بود بانک صادرات یکی از دوستان گفتن ۱۰۰ میلیون بگذارید بعد از ۳ ماه ۵۰ میلیون ۱۸ ماهه وام میده .

طرح اعتبار ملی هم ۱۰۰ میلیون ۳ ماه بمونه ۵۳ میلیون با بازپرداخت ۲۴ ماهه میتونید بگیرید .

طرح مهربانی بانک ملی هم ۱۰۰ میلیون ۲ ماه بمونه ۵۰ میلیون با بازپرداخت ۱۰ ماهه میتونید وام بگیرید .

سلام دوستان نادیده من.عزیزان😍💗فکر نمیکردم حالا حالاها بتونم دوباره گزارش بدم ولی یه تلنگری دیشب خو ...

یه جای که عقل جن هم نرسه 😅 من پیشنهادم اینه که اگه خونه مادرت یا سرکار بذاری بهتره ، تو خونه یه جای عجیب که محاله پیدا کنه نمی‌دونم مثلا ته یه گلدون گل ، زیر سرامیک و..

بچه ها جالبه بدونید یکی حرف قشنگی میزد، میگفت سونوگرافی ، آزمایش و ... هاتون که خاصه را هم تو خونه نذارید، دوستم یه بیماری داره البته به همسرش گفته اما نه با تمام جزیی می‌گفت تمام آزمایش ها را میبرم خونه مادرم میذارم.

راستی اگه جایی قایم کردی به یه نفر فوق مطمین بگو چون آدم از یه لحظه دیگه اش خبر نداره...

لطفا لطفا اگه لو هم رفتی به هیچ عنوان گردن نگیر 

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
سلام عزیزم بعد لکه های دیوار رو هم تونستید بگیرید؟ من دخترم دیوارا و داغون کرده یعنی خودم رنگ کنم مح ...

لکه ها میرن اما اگر فرورفتگی و کندگی داشته باشه احتیاج به بتونه کاری داره اگه خیلی خراب باشه احتیاج به گچکاری

دیوارای ما سالم بود فقط یکم بعضی جاهاش سیاه شده بود که فقط رنگ زدم

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
2810