2777
2789
مبارک باشه ان شالله،ماشین دوم هم داشتین؟اگه نه بعد چندوقت تونستین ماشین بخرین؟سند ملکتون دست بانکه؟

مرسی عزیزم ماشین دوم نداشتیم پارسال همین موقع هافروختیم هنوزم نتونستیم بخریم منتظروام هستیم سپرده گزاشتیم بانک براوام

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها کسی اینجا میدونه تایم کاری طلا فروشای پاساژ قائم تجریش چه ساعتیه؟یاسی جون شما میدونید به اونج ...

عزیزم تا اونجا که من میدونم تایم کاری طلافروش ها کلا صبح ها ۹ تا ۱۳ و بعد از ظهرها ۴ تا ۹ شب هست . 

خانما ی نظر سنجی داشتمبه نظرتون ماشین 207 بهتره یا ایکس 22 دنده ایموندم کدومو برای خرید انتخاب کنم؟

قطعا ۲۰۷

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
عزیزم تا اونجا که من میدونم تایم کاری طلافروش ها کلا صبح ها ۹ تا ۱۳ و بعد از ظهرها ۴ تا ۹ شب هست .

مرسی عزیزم،یعنی پاساژ قائم هم این تایمشه؟ولی من فک میکنم اونا بعدازظهر تعطیل نمیکنن یه بار رفتم ساعت دو باز بودن ولی دقیق یادم نیست،به نظر شما مامان سبحان فردا خواهرمو برا اون یه میلیارد ببرم تجریش خوبه؟طلا شکسته میخواد بخره

وام اوراق رو من دو سه ماه پیش گرفتماز من گواهی شغلی خواست و چون درامدم متغیره فقط گردش حساب اوردم ک ...

عزیزم سلام خوبین ؟ چطوریه این وام اوراق ؟ چقدشو باید نقد بدی ؟ من خودم شاغلم دولتی پس ضامن خاصی نمیخاد ؟؟ ❤️

مرسی عزیزم،یعنی پاساژ قائم هم این تایمشه؟ولی من فک میکنم اونا بعدازظهر تعطیل نمیکنن یه بار رفتم ساعت ...

باز هم دقیق نمیدونم شاید هم باز باشن یکسره .

عزیزم به نظرم فرقی نمیکنه چه از تجریش چه پانزده خرداد باید جایی رو پیدا کنید که اجرت کمی داشته باشه .

باز هم دقیق نمیدونم شاید هم باز باشن یکسره .عزیزم به نظرم فرقی نمیکنه چه از تجریش چه پانزده خرداد با ...

میگم عزیزم ۱۵خردادام بعدازظهرا میبندن یا نه؟اگه برم ۱۵خرداد باید برم کجا کوچه و یا خیابون جدایی داره چطوره؟تا حالا نرفتم برا طلا ۱۵خرداد

خب ۵۰۰ یعنی نقد،اگه خونه ۱۳۰۰ مثلا بخرید حدود ۲۳۰تومن رهنش میشه میمونه ۵۷۰ که اگه اونم وام مسکن زوجی ...

عزیزم درباره وام‌مسکن برای من که دختر مجرد هسنمم چیزی میدونی ؟ اون‌مبلغش چقدره و قسطاش چقد میوفته من تا ۸ تومن نهایتا ده تومن میتونم قسط بذم مثلا . ❤️🌻

عزیزم درباره وام‌مسکن برای من که دختر مجرد هسنمم چیزی میدونی ؟ اون‌مبلغش چقدره و قسطاش چقد میوفته من ...

عزیزم برا شما حدود ۴۰۰ تومن وام میدن که حدود ۹۰ اینا باید اوراق بخری و قسطش فک کنم همون ۸-۹تومن باشه اینارو تقریبی گفتم همشون ولی معمولن همیناس

عزیزم برا شما حدود ۴۰۰ تومن وام میدن که حدود ۹۰ اینا باید اوراق بخری و قسطش فک کنم همون ۸-۹تومن باشه ...

وای چه عالی پس برم اقدام کنم بمن میدن ؟ نمیگن سنت کمه یا چی ؟ ضامن هم میخان ؟ خرینثد اوراق رو قبل وام باید بپردازی ؟ 

و اینکه حتما جاییکه میخای خونه بخری باید بری بانک مسکن همون شهر و .. ؟؟ 

وای چه عالی پس برم اقدام کنم بمن میدن ؟ نمیگن سنت کمه یا چی ؟ ضامن هم میخان ؟ خرینثد اوراق رو قبل وا ...

نه عزیزم کاری به سن ندارن ولی فکر کنم بالای ۱۸سال و اینکه،اگه خودت شاغلی فک نکنم ضامن بخواد 

برا ضامن اصلا سخت نمیگیرن چون سند خونه میره رهن بانک

اره عزیزم برو همون جایی که میخوای خونه بخری

قبل از گرفتن وام باید اوراق رو بخری

اول باید خونه رو بخری و مبایعه نامه بنوسی بعد برا وام اقدام کنی از فروشنده مهلت میگیری که طی مثلا ۳۵روز که وام رو دریافت میکنی بقیه پولشو بدی

2810