2777
2789
باید بپرسی از بانک مسکن کورد نظرببینی بودجه دارن یا ناگه بودجه باشه سریع میدنوام من ۵۶۰ میلیوناوراق ...

مرمری جون بااینکه یکم پیش گفتم صبر می‌کنم ولی من کجا وصبوری کجا کف دیوار پلاسم🤭 میگم اگه ۵۰ متری یکخواب روبکنیم۶۰ متری دوخواب بدون وام مسکن وخرید اوراق این حرکت منطقیه؟اینجوری به۳۵۰ نیاز  داریم

۲۰۰ داریم  ۱۵۰ هم جور یه وام آزاد از بانک فرضا بتونیم بگیریم؟ این‌حرکت چی؟ منطقیه یا ارزش اثاث کشی وزحمتاش رونداره؟

مرمری جون بااینکه یکم پیش گفتم صبر می‌کنم ولی من کجا وصبوری کجا کف دیوار پلاسم🤭 میگم اگه ۵۰ متری یک ...

بنظر من فعلا صبوری‌ کنین

طلا بخرید ک رشدش عالیه و پر برید جلو

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رنگ روغن بهتره یا کاغذدیواری؟

رنگ روغن یه حالت لک مانند میشه رد دستمال میمونه،رنگ پلاستیک ارزونتر زود ب زود میشه تمدید کرد زود خشک میشه بدون بو ولی عمرش هم کمتر زود از بین میره،برخلاف نظر دوستان میگن کاغذ عمرش کمه اما بنظر من عمر کاغذ دیواری بیشتر از ده ساله یه طرح یا رنگ روشن و دلباز و ساده بزنی اصلا دلزده نمیشی،میتونی راحت دستمال بکشی روی کاغذ دیواری و نصاب هم تا ده سال ضمانت میده بهت،

ولی در کل دلزدگی رنگ سفید خب کمه و تقریبا صفر...

من خودم سه سال پیش کاغذدیواری کردم خیلی راضی ام،یکی از اشناهامون بیشتر از ده ساله زده

باز نگا کنید به علایق خودتون

ولی در کل اصلا با رنگ روغنی موافق نیستم..یعنی کوچکترین رد انگشت هم میمونه روش

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
خیلی ممنون از همگیاره یکم بهتر شد حالم.روز اول خیلی دلشوره داشتم،بعد باخودم گفتم خرید طلا ضرر نداره

عزیزم میشه بپرسم چند گرم شد و اگر امکانش هست عکس بذار

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
عزیزم میشه بپرسم چند گرم شد و اگر امکانش هست عکس بذار

سلام عزیزم والا دقیق بخواید ۵۶ گرمو ۶۲۰ شد فکر کنم الان فاکتورش پیشم نیست،عکس نمیتونم بفرستم نمیدونم چرا نمیاد اصلا

بعد ۴ درصد زد،فقط النگو سیاه قلم بود،فکر کنم ۵ درصد زد اینارو دوست دارم قصد فروش ندارم،

بعداینکه تو فاکتو ۷ درصد  و ۱۰ درصد زد که فاکتورش دراورد دویستو۱۳ تومن ولی ما صدونود و سه کارت کشیدیم.

سلام عزیزم والا دقیق بخواید ۵۶ گرمو ۶۲۰ شد فکر کنم الان فاکتورش پیشم نیست،عکس نمیتونم بفرستم نمیدونم ...

من النگو مفتولی نازک دارم که چند سال پیش گرفتم درسته الان سود کردم ولی اگه قبلا بود حتما مستعمل میخریدم.چون خیلی با درصد بالا حساب کرده

النگو که کم اجرت ترینه و خودشم بدون طرح رو بالای ۵۰ درصد حساب کرده.نمیدونم عقلم کجا بوده خودم حساب کنم

سلام عزیزم والا دقیق بخواید ۵۶ گرمو ۶۲۰ شد فکر کنم الان فاکتورش پیشم نیست،عکس نمیتونم بفرستم نمیدونم ...

به به 

مبارکت باشه عزیزم

به سلامتی و دل خوش❤

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
وای مرسی ازتون

خواهش میکنم عزیزم،فقط یه چیزی من بین کاغذ دیواری و رنگ روغن گفتم رنگ روغن

ولی به قول دوستمون لجوج که گفتن منم با رنگ روغن مخالفم

اگه دیگه تصمیم نهایی گرفتید رنگ بزنید به جا کاغذ دیواری رنگ آکریلیک تمام پلاستیک بزنید به جای رنگ روغن

چون رنگ آکریلیک پلاستیک هم زود خشک میشه،هم ارزونتره،هم بدون بو هستش،هم اینکه اگه گچ کاری یه خونه ای ایراد داشته باشه و دیوار ناصافی برجستگی و فرورفتگی داشته باشه،کمتر دیده میشه چون رنگش ماته ولی رنگ روغن چون براقه اون عیبای گچ کاری دیده میشه

شما بگید رنگ آکریلیک تمام پلاستیک مات

من خودم هر دو سال یه بار با فرچه های غلتکی اگه درست نوشته باشم رنگ میکنم

رنگو میخری با اب قاطی میکنی دیگه تینر استفاده نمیکنی به جاش آب استفاده میکنی

این نظر من بود عزیزم بازم تصمیم گیرنده نهایی خودتونید

2810