2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=352101401]شما که ماشاله سلطان خرید خانه هستید لطفا به ما مشاوره بدید من میخوام همه زورمو بز ...

عزیزم خونه هارو چه سالهای خریدی؟

چند متری می‌خریدی ؟ 

تنها گوشه ای از نگاه خدا برای خوشبختی کافیست💜🧡
من فقط دو تا کارت بانکیم کار میکنه. گردش حساب اون دو تا کارتو نشون بدم؟ سند ملک تون گرو بانک گذاشتین ...

بله سند در محضر لحظه خرید و فروش در حضور نماینده بانک در رهن بانک میره

من یک حسابم ک گردشش بالاترین بود نشون دادم با مهر و امضای بانک و معتبر البته

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
سلام بر همگی خب خب ما از بدهکاری ازاد شدیم دیگه کسی ازمون پول نمیخواد و تازه شوهرم به چند نفرم قرض د ...

من با سبک سفر شما اشنا نیستم ولی برج هفت شمال کشور بکمی سرده

و چون فصل سفر تموم میشه خونه ها و ویلاها خیلی ارزون میشن

از جاباما یک جا رو بگیرین با توجه به بودجه تون

بعد همونجا اشپزی کنین بعضی روزها رو

به صرفه تره و بیشتر خوش‌میگزره

ما سفر اقتصادی هم زیاد رفتیم به همین سبک

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
بزرگتریم ومهمترین هدفم همینه ارتقای خونه به امیدخداهمش دارم‌فکرمیکنم وحساب کتاب، گاهی ناامیدِ ناامید ...

عزیزم خوب راست میگن

هم پول اوراق زیاد میشه و هم قسطها سنگین

همسرمن هم میگن کارمون حساب کتاب نداره میگه اینقد قسط درست نکن،،هرچند من کار خودمو میکنم ولی این وام مسکن واقعا قسطش زیاده و سود زیاد

فعلا طلا زیاد کنید بقول معصومه جون ۱۵۰ گرم شدن چند متر خونه رو بزرگتر کنید

البته که قیمت اونجارو نمیدونم 

تنها گوشه ای از نگاه خدا برای خوشبختی کافیست💜🧡
اگه فقط با پول وام میخوای خونه رو‌بزرگ کنی من تایید نمیکنمباید نقدینگی هم داشته باشییکم پس انذاز کن ...

پس باید سعی کنم صبوری کنم🤲اره دست خالی نمیشی درست میگی واقعا 🤌حداقل باید چهارصد داشته باشیم که دویست هم‌ میره پای خرید اوراق 

عزیزم من از پاکدشت و بقر شهر خبر ندارم،ولی کلا ملک قولنامه ای رو نمیخرم اصلا ربطی به وامم نداره،ترجی ...

ممنون عزیزم. باقرآباد منظورم بود. اون دفعه رفتیم خیلی خوب بود. اولین بار بود میرفتم برخلاف اسمش که آدم حس روستا بهش میده ولی خیابونا و خونه های خوبی داشت. آره خودمم میگم سند باشه بهتره

تیکر تولد 
من با سبک سفر شما اشنا نیستم ولی برج هفت شمال کشور بکمی سردهو چون فصل سفر تموم میشه خونه ها و ویلاها ...

ممنون از راهنماییت 

من واقعیتش هنوز معلوم نیست مقصد شمالمون کجاست 

و اگه اب هوا زیاد سرد و بارونی نباشه دوسدارم توی چادر باشم یا زیر اسمون خدا 

بخاطر هزینشم نیست کلا موندن توی طبیعت رو خیلی دوسدارم

عزیزم بدون شک رنگ بهتره من خودم طراحی داخلی کار کردم،رنگ خیلی شیک تره و همیشه بوده و هست ولی کاغذ دی ...

ممنون ازت واقعامونده بودم حالاتصمیم گرفتم سالن را رنگ کنم وسه تاخواب را کاغذ،این چطوره؟

حق باشماست
دقیقن نظرمنم اینه من پارسال یهویی شوهرم تصمیم گرفت خونه روعوض کنه نقدینگی هیچی نداشتیم بافروش ماشین ...

مبارک باشه ان شالله،ماشین دوم هم داشتین؟اگه نه بعد چندوقت تونستین ماشین بخرین؟

سند ملکتون دست بانکه؟

تو هفت سال سه تا خونه خدابرکت بده عزیزم حتما که مدیریتتون بالاست

مرسی عزیزم،ببینید این ضرب المثلو من خودم تجربه کردم پول پول میاره،فقط خرید خونه اولی سخته،چون شما وقتی چند تا خونه داشته باشید هر سال یا میتونید کلی پول رهن بگیری یا ماهانه اجاره بگیری

من خیلی اذیت شدم ولی به نظر خودم کار درستی انجام دادم چون الان هر سال میتونم با درامد همین خونه ها بدون پس انداز از حقوق یه کار مفیدی انجام بدم

2810