2777
2789
[QUOTE=352101401]شما که ماشاله سلطان خرید خانه هستید لطفا به ما مشاوره بدید من میخوام همه زورمو بز ...

بنظرشماعوض کردن خونه بهتره ورفتن توخونه بزرگتریاخریدیک واحدنقلی که بعدیه چندوقت دوتارویکی کنم وبتونم خونه ویلایی یاحیات مجزابخرم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۲۰۰،۳۰۰نقد ویه ماشین درحد۲۰۰ اونم همسرم رضایت بده بفروشمشاین خونه روبرای خودم میخوام

خب ۵۰۰ یعنی نقد،اگه خونه ۱۳۰۰ مثلا بخرید حدود ۲۳۰تومن رهنش میشه 

میمونه ۵۷۰ که اگه اونم وام مسکن زوجین بگیرید میشه ۱۳۰۰

قسطاش حدود ۱۶ تومن میشه توان پرداختشو دارید؟

البته فقط امسال و سال دیگه تحت فشارید دیگه قساطش زیاد به چشم نمیاد و هر سال به رهن و اجاره خونتون اضافه میشه

بنظرشماعوض کردن خونه بهتره ورفتن توخونه بزرگتریاخریدیک واحدنقلی که بعدیه چندوقت دوتارویکی کنم وبتونم ...

عزیزم بزارید تجربه خودمو بگم بهتون دیگه خودتون بسنجید

ما الان علاوه بر خونه ای که نشستیم دو تا خونه اجاره داریم که اگه مثلا بخوام فقط اجاره بگیریم بدون رهن ،حدود ماهی ۲۴تومن میشه،خب تو هر ماه ۲۴تومن داری که میشه خیلی کارارو باهاش انجام بدی بدون هیچ زحمتی

به نظرم فعلا یه واحد دیگه بخرید بعد که به یه نقطه امنی رسیدید خونه مورد نظرتون رو بخرید

مممنون عزیزم که جواب دادی،شما میدونید مبلغ وام جعاله حدودا چقدره،بازم ممنون

خواهش میکنم،عزیزم امسال دیگه جعاله تا خونه جدید نخری بهت نمیدن،وام جعاله ۱۶۰نومن میدن قسطی ۴۴۷۰تومن،۶۰ماهه هستش

عزیزم بزارید تجربه خودمو بگم بهتون دیگه خودتون بسنجیدما الان علاوه بر خونه ای که نشستیم دو تا خونه ا ...

مرسی مهربان ما یه واحدجای خوب داریم الحمدلله

همسرم به شدت مقاومت میکنه برای خریدخونه دیگه به جاش هرچی داشته ریخته داخل یه باغچه توش ملک ساخته وداره میسازه ازشنبه تاپنج شنبه درش بسته است چون سرکاریم یه جمعه بریم مثلا ،من مخالف بودم متاسفانه کارخودشومیکنه

الانم میخواستم خودم بخرم که زورم نمیرسه

الهی ربی ومن لی غیرک💖

[QUOTE=352117618]خواهش میکنم،عزیزم امسال دیگه جعاله تا خونه جدید نخری بهت نمیدن،وام جعاله ۱۶۰نومن میدن قسطی ۴۴۷۰تومن، منظورتون از خونه جدید چیه،یعنی من بخوام یه واحد بخرم بهم میدن یا نه

نه عزیزم به قولنامه ای وام نمیدن،اگه تهران هستید با حدود ۱۴۰۰سند دار تو صفا دشت یا توی پیشوا ورامین ...

عزیزم شما از محله های پاکدشت خبر دارین کدوم بهتره؟ مهستان، گلبرگ. فرهنگ اینجا هاش چه جوریه؟ یا گلستان که میخوره آخر کردبچه؟ بهار که میگن خوب نیست،درسته؟. بعد اینکه پاکدشت قولنامه ای بخریم بدون وام بهتره یا باقر آباد سند دار ولی در حد ۲۰۰ تا ۳۰۰ وام مسکن بگیریم؟ لطفا هرکی اطلاعات داره از پاکدشت راهنمایی کنه. چندبار هست می پرسم حتی تاپیک زدم ولی کسی نظر نداد.ممنون از همه

تیکر تولد 
عزیزم شما از محله های پاکدشت خبر دارین کدوم بهتره؟ مهستان، گلبرگ. فرهنگ اینجا هاش چه جوریه؟ یا گلستا ...

عزیزم من از پاکدشت و بقر شهر خبر ندارم،ولی کلا ملک قولنامه ای رو نمیخرم اصلا ربطی به وامم نداره،ترجیح میدم یه خونه سنددار پایینتر بخرم نه قولنامه ای بالاتر

عزیزم شما از محله های پاکدشت خبر دارین کدوم بهتره؟ مهستان، گلبرگ. فرهنگ اینجا هاش چه جوریه؟ یا گلستا ...

من از باقرشهر خبر دارم

افغانی که زیاد داره

چسبیده به شهرری و دسترسیش خوبه

مترو بهش نزدیکه

خونه های شهرک هاش مثل ارمغان(اگه اشتباه نکنم) خیلی نوساز و شیک هستن و برای اجاره قیمتهاشون بالاست،

امنیتش خوبه 

من بخاطر شغلم چندسالی رفت و امد داشتم راضی بودم

از بقیه جاها اطلاع ندارم که اسمشونو گفتی

و شمنا سنددار حتما بخر

بشدت مطمعن تر و باارزش تره

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
2810