2777
2789
وام اوراق رو من دو سه ماه پیش گرفتماز من گواهی شغلی خواست و چون درامدم متغیره فقط گردش حساب اوردم ک ...

من فقط دو تا کارت بانکیم کار میکنه. گردش حساب اون دو تا کارتو نشون بدم؟ سند ملک تون گرو بانک گذاشتین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نمیدونم واقعا چرا اینطوری هست حالا باز بعد از تعطیلات چک کنید .من برای بانک مهر رو امتحان نکرد ...

شرمنده عزیزم هی سوال میپرسم ..

الان امتیاز اومده ولی نمیدونم چجوری باید وامو بگیرم ،

درخواست وام ک میدم همون امتیاز وام همسرمو نشون میده..

پایینش میزنه وام پرداخت نشده و امتیاز منو نشون میده اما هیچ گزینه ای نداره ک بخوام امتیاز وام خودمو بگیرم

شرمنده عزیزم هی سوال میپرسم ..الان امتیاز اومده ولی نمیدونم چجوری باید وامو بگیرم ،درخواست وام ک مید ...

عزیزم الان شما معدل حساب گرفتید این رو نشون میده ؟

خوب باید درخواست وام رو بزنید و وام فوری رو انتخاب کنید فکر میکنم اونطوری میتونید این مبلغ رو وام بگیرید دیگه .

رنگ روغن بهتره یا کاغذدیواری؟

عزیزم بدون شک رنگ بهتره من خودم طراحی داخلی کار کردم،رنگ خیلی شیک تره و همیشه بوده و هست ولی کاغذ دیواری یه چیز مدی هستش،الان اکثرا دیگه رنگ میکنن تا کاغذ دیواری،رنگ سفید بزنید به جا شیری و اینا،هم شیکه هم فضارو بزرگتر و دلبازتر نشون میده

همین مراحل رو میرم ولی بازم وام همسرمو نشون میده امتیاز من اون ۲۳۷۰۰ هست ک نمیاد

عزیزم نمیدونم واقعا چون من خودم هم خیلی وقت هست با حساب مهرم کار نکردم در همین حد اطلاعات دارم .

به نظرم باید برید شعبه بپرسید .

عزیزدلم تا جاییکه من شنیدم چون وقتی فرسوده بشن و بخواین همگی باهم بسازین اون طبقه تجاری با بستن مغاز ...

بزرگتریم ومهمترین هدفم همینه ارتقای خونه به امیدخدا

همش دارم‌فکرمیکنم وحساب کتاب، گاهی ناامیدِ ناامیدم گاهی پراز امید

امروز به شوهرم میگفتم نمیخوام طعنه بزنم توبودی نذاشتی بریم پایین شهر خونه ی بزرگ میتونستیم بخریم‌اون موقع گفتی پس چی بخوریم چی بپوشیم که نکنه خدای نکرده کلاست بیاد پایین گرچه تهش هم به طعنه وکنایه ختم شد وکلی زدم تو پرش و فقط سکوت کرد

الان اندازه ده متر هم پول خونه داشته باشم اقدام‌میکنم‌برای تعویض ولی شوهرم‌میگه صبرکنیم یهدفعه ای بریم تو صد متری یکی نیست بگه احمق تو پول ده متر اضافه کردنشم نداری منم میخوام وام مسکن بگیرم ارتقا بدم رنگت میپره وای اعصابم خراب شد باز😂

خلاصه که دویست تومن با طلاهام دارم بنظرتون باهاش وام اوراق بدم؟ شوهرم از قسط مثل چی میترسه  توروخدا طرز فکرشو ببین میگه هفده تومن ماهانه قسط بدم دویست میلیون پول اوراق بدم همینو میدم اجاره یه خونه تومحرم خوب تهران یعنی یه روز مونده به عمرم باید خودمو از دستش نجات بدم

سلام دوستان عزیزم خسته نباشید، منم خیلی دلم میخواد یه خونه با وام مسکن بگیرم،فقط اینکه به هر زوج ۴۰۰ میدن و حدود صد و خورده‌ای وام جعاله هست،میخوام بدونم بعد از خرید اوراق حدودا چقدر میمونه،ایا میتونم با پولی که دارم یه واحد نقلی بخرم یا نه

عزیزم لطفا این موضوع رو توی همون دورهمی مطرح کن این تاپیک جای بحث های حاشیه ای نیست.

عزیزم خودم عقلم میرسید 

تاپیکش تا اومدم بنویسم ترکید اینم جدیدترین تاپیک اسی بود

یه تاجی _ سرور تیمای ایران💙
بزرگتریم ومهمترین هدفم همینه ارتقای خونه به امیدخداهمش دارم‌فکرمیکنم وحساب کتاب، گاهی ناامیدِ ناامید ...

اگه فقط با پول وام میخوای خونه رو‌بزرگ کنی من تایید نمیکنم

باید نقدینگی هم داشته باشی

یکم پس انذاز کن طلا بخر سرفرصت ارتقایش بده ک دستت بازتر باشع و بتونی یه خونه باب دلت بخری

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
اگه فقط با پول وام میخوای خونه رو‌بزرگ کنی من تایید نمیکنمباید نقدینگی هم داشته باشییکم پس انذاز کن ...

دقیقن نظرمنم اینه 

من پارسال یهویی شوهرم تصمیم گرفت خونه روعوض کنه نقدینگی هیچی نداشتیم بافروش ماشین ووام مسکن عوض کردیم که خب منطقش خیلی خوبه وراضیم ولی نقشه اش اصلن دوست ندارم عرض خونم کمه خوش نقشه نشده ولی این دفعه انشالا که بخوام عوض کنم صبرمیکنم باپس اندازووام عوض کنم که بتونم متراژش وبیشترکنم ومنطقه اش هم اگه بشه بالاتربره که دیگه میشه بالاترین منطقه شهرعالی میشه اگه نه که همین منطقه ام خوبه فقط تک واحدی باشه 😍😍

2810