2777
2789
ما یک فامیلی داریم که وضع مالی آقا خوبه اتفاقا آقا خیلی هم به خودش میرسه و همیشه مرتب و کت شلوار پوش ...

یه چیزی بگم عزیزم متاسفانه من ناخواسته اینجوری شدم

یه مدتی قبل از ازدواج ولخرج بودم بعد از ازدواج بدون اینکه بخوام و بدون اینکه متوجه بشم افتادم تو خط خونه خریدن همش میگم خونه چهارمی بعد خونه پنجمی

خودمم سر این موضوع ناراحتم که فقط به فکر خونه خریدنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم باید برید داخل سامانه بام قسمت درخواست تسهیلات و گزینه کارت اعتباری رو بزنید ببینید بهتون وام ...

سلام عزیزم من این قسمت وقتی میرم کارت اعتباری میزنم خطا میزنه میگه شماره مشتری نامعتبر است یعنی چی؟

سلام عزیزان صبحتون به طعم🍰میخواتم داستان ،تجربه،نمیدونم هر چی اسمشه براتون بگمدیروز یه کار اداری دا ...

منم ۷ سال سابقه بیمه دارم،منم باید همت کنم و بیمه زنان خانه دار بشم تا سابقه ام حداقل به ۱۰ سال برسه

منم ۷ سال سابقه بیمه دارم،منم باید همت کنم و بیمه زنان خانه دار بشم تا سابقه ام حداقل به ۱۰ سال برسه

عزیزم مگه سابقه بیمه تامین اجتماعی با بیمه زنان خانه دار جمع میشن؟؟ 

میشه عکس پرده رو بذارید ؟

زیر پرده حریر ساده 

والان توری حاشیه داره که روش دادم مروارید زدند 

والان دومیه طرح پتینه ست روش دادم نگین زدن 

پتینه ها ۱.۵ متری بود ارتفاع ۳متر 

از عبدل آباد خریدم 

وزن اولیه : ۶۸.۱۰۰   وزن فعلی : ۶۵.۴۰۰ 😊  وزن هدف : ۵۷

دوستان شدیدا نیاز دارم به یه وام برای خرید کالای منزل 

به نظرتون از کجا وام بگیرم 🤔

البته حساب مهر ایران دارم ولی خب چک و مدارک شغلی میخواد منم که خانه دارم

البته همسرم شغلش آزاده با مدارک شغلی ایشون میتونم بگیرم؟؟ 

حتما تلاشتو بکن واقعا حیفه این ۷ سال الکی بپره

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
بچه ها من قبلا هم بهتون گفتم که همه چی مواد غذایی از رب و فلافل و مربا وترشی و سبزیجات و خیارشور و ا ...

واقعا حال خوبت ۱تومن ارزش نداره؟

هرجلسه مشاوره حدوداه۷۰۰تومنه

میخوایی بریزی توجیب روانشناس ومشاور 

یاخودت بزنی بربدن کیف کنی😄؟

انتخاب باخودت

الهی ربی ومن لی غیرک💖
عزیزم آدرس میدی

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

تو قسمت فروشگاه ها که نگاه کنی همه فروشگاههایی که میتونی ازشون خرید کنی رو گذاشته.

یعنی مث اسنپ پی اعتبار میده ک اقساط خرید کنیم؟ 

وامش یعنی این همون وامش ک نیست دی جی پی؟ 

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
عزیزم مطمعنه میشه پیجش بفرستید؟

آره عزیزم مطمئنه ،، منم ازش خرید کردم 

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

هر دوشون به نوعی درست میگن به نظر من.شوهر خواهرتون حوصله قسط و اینا رو نداره و آرامش میخوادخواهرتون ...

آره درست میگین شما  شوهر خواهرم حوصله وام وقسط نداره  واینکه به یه نقطه امنی هم رسیده که اصلا به وام فکر نمی کنه ولی خواهرم بیشتر به فکر آینده بچه هاست میگه واسه اونا بتونم سرمایه گزاری کنم  

عزیزم دقیقا برا منم همین شد ،، بعد از نیم ساعت دوباره برگشت خورد به حسابم ،، اگ برنگشت زنگ بزن پشتیب ...

ممنون عزیزم اره برگشت‌با دستگاه پز کشیدم دیگه..‌گفتم مثلا زدد بشینه حسابم.اونم که نشد.خودمون دستگا پز داریم

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
2810