2777
2789

سلام دوستان عزیزم عزیزانی که قصد دارین حساب ویپاد رو باز کنید بعد از نصب اپلیکیشن بخش کد م ع ر ف لطف کنید این کد رو بزنین 9XDWG4   و بعد از اون با هر دعوت موفق 40 هزار تومان به حسابتون واریز میشه😍😍🤩

لطفا با حروف بزرگ وارد بشه ممنونم🥰 

9XDWG4

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم من وام دی جی پی رو درخواست دادم و تا 72 ساعت دیگه پیامک میاد ولی تو دی جی کالا روی کالای ...

سلام عزیزم ، وقتی اطلاعات کاربری تون رو کامل کردید یک بار وارد و خارج بشید یا باز اگر نشد د ی ج ی کالا رو به روزرسانی کنید احتمالا درست میشه . 

مامان سبحان من امتیاز وام مهرم رو انتقال دادم به حساب همسرم و نوشت با موفقیت انجام شد ولی چرا وقتی ب ...

عزیزم نمیدونم واقعا چرا اینطوری هست حالا باز بعد از تعطیلات چک کنید .

من برای بانک مهر رو امتحان نکردم ولی رسالت وقتی انتقال امتیاز میدیم همون لحظه میشینه . 

بچه ها من قبلا هم بهتون گفتم که همه چی مواد غذایی از رب و فلافل و مربا وترشی و سبزیجات و خیارشور و ا ...

نووووش جونت 

حالا که قسم دادی یه چیزی بگم که به جای عذاب وجدان بچسبه به جووونت و دوبرابرش بکنی   

هفته پیش سراغ یه همسایه رو از یه دوست گرفتم گفت شوهرش  طلاقش داده و آقا رفته با همکار مجردش ازدواج کرده  ،وضع مالی خیلی خوبی داشتن ،آقا و خانوم جدید رو تو رستوران دیده بودن   

به جای فست فود غذای سالم بخور نووووش جان  

بچه ها من قبلا هم بهتون گفتم که همه چی مواد غذایی از رب و فلافل و مربا وترشی و سبزیجات و خیارشور و ا ...

یک تومن دیگه چیزی نیست که شما بخوایی براش عذاب وجدان بگیری 

شما رفتارت دیگه سمت خسیس بودن داره می‌ره 

بعد هم به جای اینکه روزتون رو با درست کردن ترشی و این چیزا پر کنید ورزش کنید فردا روزی که خدایی نکرده زانو، دست و غیره در بگیرید هیچ کس به شما نمی گه دستت درد نکنه برای ما کردی 

می گن خوب نمی کردی مگه ما گفتیم بکن 

ورزش برای همه از واجبات هست به نظر من هر کسی برای ورزش کردن دلیل بیاره قابل قبول نیست و داره به خودش و بدنش که بالاترین سرمایه هر آدمی هست ظلم می کنه 

( نگید من هر روز سر پا هستم می رم خرید خودش ورزشه که این کارها اصلا ورزش حساب نمیشه) 

شما از امکانات استفاده نکنی یکی دیگه استفاده می کنه 

ما یک فامیلی داریم که وضع مالی آقا خوبه 

اتفاقا آقا خیلی هم به خودش میرسه و همیشه مرتب و کت شلوار پوشیده 

بعد خانمش همیشه تو خونه جایی هم می‌ره لباس های رنگ تیره و دل گیر می پوشه 

اصلا آرایشگاه نمیره / هیچ کاری برای خودش نمی کنه 

فقط میشینه تو خونه و فکر و خیال زیادی می کنه 

رنگ موهاش همیشه کدر و بد رنگ هست 

با اینکه بهترین امکانات در دسترسش هست اصلا استفاده نمی کنه

تازگی ها معلوم شده آقا با یک خانم که از دختر خودش کوچیکتر هست وارد رابطه شده 

اما این خانم همچنان به خودش نمی‌رسه و احساس می کنه تو این زندگی حیف شده 

این خانم نه تو تربیت بچه( چون همیشه از رفتارهای مادر گله می کنن) موفق بود و نه تو همسرداری....

⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️دخترا به احترام همتون تاپیک (۳)پس اندازمون هم زده شده 🤩دلم میخواد مثل بقیه ی تاپی ...

اسی جان انقدی تاپیک بزن بتونی مدیریت کنی نه اینکه الان تو یکی از تاپیکای دورهمیت رفیقامو تگ کردم یه نفر بگه تگ نکن تاپیک خصوصیه!!

یه تاجی _ سرور تیمای ایران💙
2810