2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب خب سلام سلام بعد چندوقت میخوام پست بذارم اونم چه پستی🤪🤪🤪🤪🤭پس انداز بشدت خوب ومهمه برمنکرشششش ...

درسته عزیزم سعی کنید زیر زبون شوهراتون غیر مستقیم بکشید ببینید ب چیا علاقه دارن باهاشون مهربون باشید از علایق خودتونم نگذرید

انصافا من بعد اشنایی بااینجا بیشتر برا خودم خرج میکنم.

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
فکر کنم شما کلا خیلی دیگه دو دوتا چهارتا می کنید تو زندگی چون یادمه یک بار هم گفتید که ماشینتون پرای ...

بنظر منم بعد از رسیدن به یه نقطه ی امن و مال و اموال مناسب بخوای زیادی حساب کتاب کنی وارد خساست شدی

و فقط امانت دار اموالمون میشیم تا به وارث برسه نمیتونیم لذتشو ببریم

دور از جونتون دور از جون همسرانتون همین ده روز اخیر ما از اشناها ها دوتا اقای جوون فوت شدن،مرگ فقط یه لحظست یه قدم فاصله داره باهامون

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
سلام عزیزم وام مسکن زوجین اصلا سخت نمیگیرن برا ضامن،ما چند بار گرفتیم همسرم شده ضامن با اینکه همسرم ...

سلام عزیزم شماچندباروام مسکن گرفتی؟

ماالان یباروام مسکن گرفتیم باخریداوراق زوجین نیستش وهنوزوام مسکن این خونمون هنوزتموم نشده میشه یباردیگه وام مسکن بگیریم زوجین باشه؟واینکه این خونمون هم اگه خواستیم بفروشیم وهنوزوام داشت میشه به سندخونه جدیده که میخوایم بخریم انتقالش بدیم وروی خونه وام جدیدبرداریم هرکی اطلاع داره راهنمایی کنه ممنون میشم

سلام دوستان گلم من ی سوال دارم ک اگه میشه از پدر یا برادر یا همسر ک کنارتون باشه بپرسید خیلی ممنون م ...

بله عزیزم همسرتون درست میگه

چون تخفیف روی پلاکه ماشینه. اگر همسرتون با ارتقای ماشین بازم همین پلاک رو بعد از نام ب نام کردن بگیرن، تخفیفشون سیو میشه

الان که بیمتون 70 درصده حدود یک و نیم میشه

امل بدون تخفیف حدود 7  تومنی میشه

سلام خانمای خوشگل و زرنگ میگن طلا دست دوم دیگه نباید طلافروشی به مردم بفروشه درسته؟پس چیکار کنم پار ...

عزیزم این خبر درسته ولی طلا فروشیا قاچاقی به اشناهاشون میفروشن

اگه بری پیش طلا فروشی که نمیشناسی میگه ممنوعه چون میترسن کسی گزارش بده یا مامور از اب دربیاد

سلام عزیزم شماچندباروام مسکن گرفتی؟ماالان یباروام مسکن گرفتیم باخریداوراق زوجین نیستش وهنوزوام مسکن ...

سلام عزیزم ما رو سند هر سه تا خونمون وام اوراق گرفتیم رو یکی وام زوجین گرفتیم رو اون دو تای دیگه هم وام جعاله گرفتیم،ربطی نداره شما میتونی رو چند تا خونه همزمان وام اوراق مسکن بگیری

سوال دیگم عزیزم اره ما خودمون یه خونه فروختیم و یکی دیگه خریدیم وام خونه قبلی رو انتقال دادیم به خونه  جدید

سلام عزیزم ما رو سند هر سه تا خونمون وام اوراق گرفتیم رو یکی وام زوجین گرفتیم رو اون دو تای دیگه هم ...

مرسی عزیزم ازجوابت خیلی امیدوارشدم بتونم به همین زودی خونم عوض کنم زیاددوسش ندارم 

طلا بفروشم ماشین بخرم یا نه سود کدوم بیشتره

سود طلا بیشتره

من ۴ سال قبل طلا گرمی ۶۰۰ بود،تقریبا ۷۰ گرم طلای فروختم کخ پولش شد۴۲و خورده ای،۲۶ هم شوهرم پرایدشو فروختو یه کم پس اندازمون رو  روش گذاشتیم و تیبا مدل ۹۷ خریدیم به قیمت ۶۸ و نیم ،،

اگه اون زمان طلا نمیفروختم الان بیشتر سود میکزدم

سلام عزیزان صبحتون به طعم🍰

میخواتم داستان ،تجربه،نمیدونم هر چی اسمشه براتون بگم

دیروز یه کار اداری داشتم که مسیرش به راحتی با اتوبوس جور بود.

بعد چند دقیقه انتظار اتوبوس اومد و سوار شدم

بعد چند لحظه ی خانوم ۶۰_۶۵ساله نفس نفس زنان سوار شد و کنار من نشست

گفت کلی دوییدم تا بهش برسم ،لبخندی زدم و نگاش کردم و از من پرسید ایستگاه آخرش کجاست و من جواب دادم.

داشتم از پنجره بیرون نگاه میکردم  دوباره ازم پرسید اتوبوس خصوصی یا نه؟

گفتم خصوصیه،(اتوبوسهای بخش خصوصی کرایه اش فکر کنم ۱۰۰۰تومن بیشتره)و چقدرم اتوبوسهاش تمیزه😏😏🤐

از قضا تو اتوبوس یکی از آشناهاشون که گویا کارمند کمیته بود و دید و سلام و احوال پرسی کرد

سر و وضع خانوم مرتب بود (اینو گفتم سوبرداشت نشه درباره ادامه حرفهام)

بعد چند دقیقه سر حرف با من باز کرد و گفت دکتر به خاطر درد دستم برام ۱۰جلسه فیزیوتراپی نوشته و دارم میرم دکتر و حرف از هزینه هاش شد.

گفت همسرم نزدیک ۷۰ سالشه و دیگه توان کارکردن نداره مگر بهش کار نگهبانی بخوره و بره.

گفت هزینه های جلسات خیلی زیاده و.....

ازش پرسیدم بیمه ای؟

گفت شوهرم وقتی جوان بوده و کار کرده ۷ سال سابقه داره 

گفتم چرا همونو پیگیری نکردین!؟سه سال دیگش خودتون واریز میکردین با ۱۰ سال بازنشسته میشد

گفت پیگیری نکردیمو و خرجها بالا بوده و از این حرفها...

با این حرفش خیلی رفتم تو فکرو اون لحظه انگار کل مطالب این تاپیک تو ذهنم مرور شد

مادرم همیشه یه حرفی میزنه میگه،آدم به فکر هر کاری باشه انجامش میده و من مطمئنم ایشون به فکر نبودن

دوستان واقعا همینه،شما به هر چیزی فکر کنید در مدارش قرار میگیرین

داشتم تو ذهنم حرفهاشو مرور میکردم که رو کرد به آشناشون و ازش مراحل درخواست کمک یا وام از کمیته میپرسید

دلم با حرفاش یجوری شد 💔

دوستان بیمه و پس انداز دست کم نگیرید 

تو هر شرایطی هستین پس انداز داشته باشین و کافیه در مدارش قرار بگیرین و توکل کنید بقیش حله😊

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
مامان سبحان عزیز ویاس بیوتی عزیز و دوستان عزیز این تاپیک شما بگین نظر شوهر خواهرم درسته یا خواهر ...

هر دوشون به نوعی درست میگن به نظر من.

شوهر خواهرتون حوصله قسط و اینا رو نداره و آرامش میخواد

خواهرتون میخواد زودتر پیشرفت کنه

که البته ما اکثرمون اینجا مثل خواهر شما فکر میکنیم.

خب وام خیلی آدمو جلو میندازه اگر هدفمند گرفته بشه

تورم هست و واقعا حالا حالاها این تورم ادامه دارم چند وقت پیش داشتم یه مقاله راجع به اقتصاد میخوندم قشنگ میگفت اقتصاد جهان با ایران متفاوته و اینجا خیلی از راهکارهای جهانی اصلا به کار نمیاد. آره تو کتابا نوشته زیاد خودتونو درگیر وام نکنید فقط پس انداز کنید تا پولدار شید ولی اینجا این اصلا درست نیست. (منو باش چه فعال شدم مقاله اقتصادی هم میخونم😁😁😁)

2810