2777
2789
بچه ها من قبلا هم بهتون گفتم که همه چی مواد غذایی از رب و فلافل و مربا وترشی و سبزیجات و خیارشور و ا ...

عزیزم دیگه وقتی اینطوری حالتون خوب میشه اون حال خوب رو با عذاب وجدان بعدش خراب نکنید و اینکه ماهی یک میلیون برای یک خانواده برای فست فود فکر نمیکنم بیشتر از یک یا دو بار بشه .

عزیزم دیگه وقتی اینطوری حالتون خوب میشه اون حال خوب رو با عذاب وجدان بعدش خراب نکنید و اینکه ماهی یک ...

تورو خدا اگه ممکنه ایم فست فود رو جمع کنید. بیماری میاره خدایی ناکرده . گور بابای فست فور

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب خب سلام سلام بعد چندوقت میخوام پست بذارم اونم چه پستی🤪🤪🤪🤪🤭پس انداز بشدت خوب ومهمه برمنکرششششششش🔪🔪🔪🔪🌹

ولییییی بشنوید داستان زنی که خساست چه کرد با وی: خانوم به قدری خسیس بود که غذا نمیپخت لباس‌خوب نمیپوشید حتی میوه ی بد وبی کیفیت میخرید از هیچچچچچچ نظر همراه شوهرش نبود حالا آقاهه خیلی مایه دارو زمین دار و درحدی که خرج دخترا ودومادا ونوه هاشم خودش میده...گذشت وگذشت بعد۳۰سال زندگی آقاهه با یه خانمی وارد رابطه میشن ویواشکی صیغه میکنن خانوم جدید بینی عمل..‌‌.ناخن فلان...دندون فلان... مو فلان....خرج میکرد براخودش وبا آقا سفرای خارج هم میرفت هر کاری که خانوم اول همراهی نمیکرد... آدما تا یه جایی طاقت میارن صبوری میکنن یهو بعد ۳۰سال زندگی همه چیو خراب کرد و رفت ازدواج کرد تازه بیشتر اموالش هم به نام خانوم اولش هست  ولی واقعا خانوم پایه ای نبود.

همین لحظه که دارم‌تایپ میکنم ممکنه  دارفانی رو لگد بزنم بگم برو بعدا بیا ولی خب زورش‌بیشتره🤪🤪🤪🤪پس تا زنده ایم باید هم پس انداز کنیم هم زیر انداز. بخورید بیاشامید ولی اسراف نکنید.جمع کنیم ولی نقطه چین نباشیم.تا داستانکی دیگر بدرود.👏👏👏

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
تورو خدا اگه ممکنه ایم فست فود رو جمع کنید. بیماری میاره خدایی ناکرده . گور بابای فست فور

من متوجه منظور شما نشدم دوست عزیز ، من جواب دوستمون رو دادم و اینکه زیاده روی در هر چیز خوب نیست ولی تعادل در همه امور مشکل خاصی برای کسی ایجاد نکرده . 

@royayezendegi سلام بانو عجب تاپیکی شده اینجا

جونم آسمان جان؟؟راستشو بخوای من اینمدت فرصت سرکشی و سر زدن پیدا نکردم تا انشالله پاییز  ممنون میشم اگر مشکلی یا گوشزدی یا تذکری هست بفرمایید اعلام کنم؟؟؟

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
شاید به خاطر اینه که برا درصد بندی نمیکنم،عزیزم با بیرون رفتن خیلی خیلی حالم خوب میشه

خب درصد بندی کن نوش جونت چندساله ازدواج کردی؟

عزیزم دیگه وقتی اینطوری حالتون خوب میشه اون حال خوب رو با عذاب وجدان بعدش خراب نکنید و اینکه ماهی یک ...

سلام مامان سبحان عزیز 

تاپیک دورهمی ترکیده چند روزه 

بچه ها تاپیک جدید زدن؟شما خبر نداری؟

خدایا شکررررت 😙
سلام مامان سبحان عزیز تاپیک دورهمی ترکیده چند روزه بچه ها تاپیک جدید زدن؟شما خبر نداری؟

سلام عزیزم داخل یکی دیگه از تاپیک های دور همی فعال بودیم که به لطف بعضی از شبه دوستان اون هم ترکید . ☹☹☹☹

حالا دوباره اثاث کشی کردیم رفتیم توی یکی دیگه از تاپیک های دورهمی . 🥰🥰🥰🥰

۸ساله عزیزم خودم ۳۴همسرم ۳۷ سالشه،خودمم خانه دارم همسرمم کارمنده یه شرکت خصوصی

خب عالی بوده سخت نگیر در اولین فرصت ماشین خوب بخرین خودت رو لایق بهترینا بدون.

خانما وامم رو از طریق افزایش موجودی خواستم نقد کنم زد تراکنش ناموفق اما از وامم کم کرد ولی به حسابم ننشست چه کنم؟

کسی تحربه ای داره؟اینجا دوستان گفتن تونستن اینجوری منتقل کنن من یبار قبلا امتحان کردم نشد الان زدم پولم پرید.

اگر نمیشه پس گزینه افزایش موجودی ب چ درد میخوره

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
2810