2777
2789
بچه ها من قبلا هم بهتون گفتم که همه چی مواد غذایی از رب و فلافل و مربا وترشی و سبزیجات و خیارشور و ا ...

خب خداروشکر ک داریم پس به نقطه امنی تو زندگیت رسیدی نیازی نیست این همه عذاب وجدان بگیری این حقه شماست 

حتما خانم با مدیریتی بودی ک نتیجش شده این 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
جدی عزیزم از کجا متوجه شدین

عزیزم زمانیکه اقساط ۶ماهه رو برداشتن و۱۲ماهه کردن وام روهم نقدی کردن..البته این وام برآینده ..وام پشتوانه هنوز اعتبارخریده...

ولی وام برآیند نقدیه ولی تعدادسکها رفت بالا واین بعد منفی هستش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی وامتون که فعال کردین خودش پیام میاد که تقدی هست

واریز به کارت میشه منم خیلی دغدغه داشتم دستگاه پوز کسی هم نمیکشن بخاطر مالیات اما اگر وامش یکساله شده خوبیش به اینه ک نقدی هست

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
واریز به کارت میشه منم خیلی دغدغه داشتم دستگاه پوز کسی هم نمیکشن بخاطر مالیات اما اگر وامش یکساله شد ...

خیلی خوبه منم همینطور همش دغدغه ام همین نقد کردن وام بود خداروشکر 

خانما مثه من‌نباشین تروخدا....انقد از روز اول فکر جیب شوهرم بودم عادت کردم دیگه سختمه هرروز غذای خوب ...

از این به بعد خودتو دوست داشته باش و خودت رو تغییر بده،

بعده یه مدت همه چیز درست میشه به شرطی قلبا و با اراده خودتو دوست داشته باشی و برای خودت ارزش قائل باشی

فکر کنم شما کلا خیلی دیگه دو دوتا چهارتا می کنید تو زندگی چون یادمه یک بار هم گفتید که ماشینتون پرای ...

اره عزیزم حرفاتون درسته متاسفانه این حالتمو خودمم دوس ندارم نمیدونم چرا اینجوری شدم،به خاطر همین نظرتونو پرسیدم دست خودم نیست عزیزم

یه خونه خودمون نشستیم دو تا هم دادیم اجاره،ولی من همش میگم درسته سه تا خونه داریم ولی ارزششون زیاد ن ...

نشید نگهبان مال دنیا....

آخرش همه زیر خاکیم..

یکم لذت

یکم رفاه

یکم عشق

خانما مثه من‌نباشین تروخدا....انقد از روز اول فکر جیب شوهرم بودم عادت کردم دیگه سختمه هرروز غذای خوب ...

عزیزم استارت بزن قدم اولت هم این باشه برا بچه سرویس بگیر واینکه تازه زایمان کردی غذای خوب بخور ویتامینات رو فعلا باید ادامه بدی...یه چند تا لباس هم بخر روحیت عوض شه‌.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
2810