2777
2789

خانما مثه من‌نباشین تروخدا....انقد از روز اول فکر جیب شوهرم بودم عادت کردم دیگه سختمه هرروز غذای خوب بپزم...دیگ سختمه غذای موندا رو بدم خانواده همیشه موندا واسه منه🥲

دیگه سختمه بگم دلم چیزی میخواد.‌‌سختمه اگهههه سالی یبار  بریم رستوران طبق میلم سفارش بدم همیشه قیمت....سختمه الان به شوهرم بگم‌واسه بچم سرویس بگیره که با یه بچه دوماهه نخام صبحا برم تا در مدرسه و......

بخدا کسایی که مثه من دلشون نسوخت خیلییییی اجرشون پیش شوهر بیشتر شد خیلی

ب امید رسیدن ب هدفم.  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما مثه من‌نباشین تروخدا....انقد از روز اول فکر جیب شوهرم بودم عادت کردم دیگه سختمه هرروز غذای خوب ...

یکی دوبارم‌تو دعوا قبلنا که گفتم مثلا فلانی اونقد خرج میکنه تو برا من چیکار کردی شوهرم گفت تو مگه میشی فلانی.....!بااینکه ازهررررلحاظ سر تر بودم...فقط اونا اعتماد بنفس دارن خودشون دوسدارن که من ندارم

ب امید رسیدن ب هدفم.  
همین کار کردم متاسفانه نیاورد

برای منم دو سه روز بود مونده بودم چیکار کنم تا اینکه امروز بجای تهران زدم یه آدربایجان شرقی دوباره کلیک زدم روش تهران رو زدم شعبه هارو برام آورد 

یه خونه خودمون نشستیم دو تا هم دادیم اجاره،ولی من همش میگم درسته سه تا خونه داریم ولی ارزششون زیاد ن ...

فکر کنم شما کلا خیلی دیگه دو دوتا چهارتا می کنید تو زندگی 

چون یادمه یک بار هم گفتید که ماشینتون پراید و گفتید پول دارید من خودم بهتون گفتم ماشینتون رو عوض کنید

صرفه جویی و پس انداز تا جایی خوبه که باعث رفاه آدم بشه 

صرفه جویی وقتی در قالب وسواس بره نه تنها اصلا رفاه نمیاره بلکه رفاه رو از آدم میگیره 

عزیزم سه تا خونه به ارزش هشت میلیارد اونقدرا هم کم نیست 

فکر کنم دوبار تا حالا این حرف رو بهتون گفتم 

شما تقریبا به یه نقطه امن رسیدید که یه حداقل هایی رو بتونید برای دل خودتون داشته باشید 

حال خوب آدم خیلی بیشتر از یک میلیون و ده میلیون میارزه 

آنقدر هم زندگی رو سخت نگیر 

پول باید در خدمت آدم باشه نه آدم در خدمت پول 

عزيزم منم ميخواستم چك كنم ببينم وام تعلق ميگيرهشما قسمت تسهيلات شماره رو چي وارد كردين از كجا بايد ش ...

عزیزم باید برید داخل سامانه بام قسمت درخواست تسهیلات و گزینه کارت اعتباری رو بزنید ببینید بهتون وام تعلق میگیره یا خیر .

سلام دوستان یه خبر خوب ویپاد وامش نقدی شده دیگه نیازی کارت بکشید 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
جدی عزیزم از کجا متوجه شدین

گرفتم دوستم 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
یه خونه خودمون نشستیم دو تا هم دادیم اجاره،ولی من همش میگم درسته سه تا خونه داریم ولی ارزششون زیاد ن ...

چرا عزیزم عذاب وجدان 

پس انداز میکنیم که حالمون خوب باشه پیشرفت کنیم 

یه آشنا داشتیم باغ بزرگی داشت خانمه همیشه میوه های له شده و ناقص می‌خورد  سالم هارو می‌فروختند چند سال قبل فوت کرد بنده خدا 

شوهرش زن دوم گرفته هر چی اولی جمع کرد همچین خرج خودش میکنه !!!

نظرم اینه اکثر کارا حد وسط بگیریم نه ولخرجی زیاد نه خساست زیاد

یاقمر بنی هاشم...
2810