2777
2789
سلام یاسی جون. پولم رو از حلقوم طلافروش کشیدم بیرون امروز رفتم تو بازار طلا پرس و جو کردن که رئیس ...

آفرین هرجا کارت گیر کرد بگو صنف، اتحادیه، بازرسی کارت راه میفته بیا تورو هم تاج گذاری کنم 😎👑👸

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام یاسی جون. پولم رو از حلقوم طلافروش کشیدم بیرون امروز رفتم تو بازار طلا پرس و جو کردن که رئیس ...

آفرین خیلی بهت افتخار کردم👏🏻👏🏻😍😍😍😍

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
[QUOTE=351987727]سلام یاسی جون. پولم رو از حلقوم طلافروش کشیدم بیرون امروز رفتم تو بازار طلا پرس ...

😅😅😅

باور کن اینقدر عصبی بودم که میخواستم بیخیال این پول بشم

ولی دیگه با پسره رو در رو نشم‌. با حرف های شما و بقیه بچه ها جسارت پیدا کردم و رفتم حق م رو گرفتم  

حالا نه که فکر کنید بچه پولدارم و این سه میلیون و خوردی برام رقمی نیست ...نه اصلا 

اتفاقا من این پول رو با هزار جور مدیریت و برنامه ریزی پس انداز کردم و برام خیلی ارزشمنده

الان خیلی حس خوبی دارم  

سلام عزیزم من درمورد خودم توضیح بدممن سحرم ٣٢ سالمه مجرد هستم خانواده‌ی بسیار بسیار پولداری دارم من ...

آفرین  بر شما اگر برات امکان داشت بگین کارتون چیه که ۶۰ میلیون میگیرید 

یاس بیوتی ساکن سعادت آبادی؟ واقعا خوش بحالت.احساس خوبی داری از اینکه ساکن اونجایی؟من دیروز سعادت ابا ...

عزیزم ی تعداد ی زمانی توی این منطقه زندگی میکردند منظور خانه دار شدن دلیل نمیشه کسی اینجا زندگی کنه بدون مشکل باشه آینو بدون حقوق بگیر همه جا ی در آمدی داره اون شغل آزاد هست که مشخص نمیکنه در ماه 

مامان سبحان عزیز ویاس بیوتی عزیز  و دوستان عزیز این تاپیک  شما بگین  نظر شوهر خواهرم  درسته یا خواهرم   شوهر خواهرم  میگه وام خوب نیست  همونو پس انداز میکنیم  ولی خواهرم  با وام موافقه  خونه و ماشین و پس انداز کمی دارن طلا داره یه مقدار و یه خونه هم بیرون شهر مشهد دارن  البته اینو بگم ماهی ۱۸ میلیون پس انداز میکنن البته خواهرم چون عضو نیست  نی نی سایت گفتم که نظر شما رو بدونم  ممنون میشم 

مامان سبحان عزیز ویاس بیوتی عزیز و دوستان عزیز این تاپیک شما بگین نظر شوهر خواهرم درسته یا خواهر ...

نظر خواهرتون درسته عزیزم.

با پس انداز ماهانه میشه پیشرفت کرد اما سرعتش کنده.

ولی وقتی وام بگیری با پول درشت میتونی ماشین بخری بعد تا قسطش تموم بشه کلی رو قیمت ماشین رفته

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
نظر خواهرتون درسته عزیزم.با پس انداز ماهانه میشه پیشرفت کرد اما سرعتش کنده.ولی وقتی وام بگیری با پول ...

منم نظرم با خواهرمه با پس انداز ماهانه لاک پشتی جلو میری  البته اینکه شوهر خواهرم دوتا خونه داره  دیگه زیاد براش وام و اینا مهم نیست  یعنی زیاد اهل ریسک کردن نیست  این خونه دومم از اصرار خواهرم خرید ولی کلا ترسویه 

سلام دوستان، من یک سالی هست که خواننده خاموش تاپیک بودم و از تجربیات همه دوستان استفاده کردم حدود ۲ه ...

عزيزم منم ميخواستم چك كنم ببينم وام تعلق ميگيره

شما قسمت تسهيلات شماره رو چي وارد كردين از كجا بايد شمازه تسهيلات ملي رو بيارم؟ ممنون ميشم بگين خدا خيرت بده

@مامان_سبحان7    

میشه شماهم راهنمایی کنید سپاسگزارم🙏🏻

سلام خانوما❤️من یه سوعیت دیدم قیمتش مناسبه وای نوشته کنتور برق و‌گاز نداره و‌تا موقع اقدام‌میتونید ب ...

سلام گلم ،، منم وقتی خونه خریدم دقیقا شرایط شمارو داشت ، با این تفاوت ک املاکی پول کنتورها رو گرفت و گفت خودم نصب میکنم یعنی پول آپارتمان کامل رو گرفت ، خدا لعنتش کنه دوسال دنبالش دویدیم با دعوا و سرو صدا کنتورها رو نصب کرد . چون دیر اقدام کرده بود و دوسال گذشته بود میگفت قیمت امتیازها دوبرابر شده من ضرر میکنم!! ما هم گفتیم همون موقع ک پول رو گرفتی باید اقدام میکردی . بماند که واحدی ک بما آب و برق و گاز داده بود همه ی قبضش رو میداد ما پرداخت کنیم!!حتی مال خودش رو،، یکسره هم در خونمون میومد زمستون تهدید میکرد گاز قطع میکنم ، تابستون آب!خلاصه ک خواهرم اگ خریدی پول امتیازات رو از قیمت خونه کم کن . قبلش زنگ بزن به هر کدام مثلا شرکت آب و گاز و برق قیمت امتیاز رو با توجه به متراژ خونه بگیر . اگ لوله کسی گاز موردی نداشته باشه و تایید بشه ، بقیه امتیازها هم کاری نداره . دوسه بار حضوری برو اگ نیومدن وگرنه ک تلفنی پیگیری کن میان وصل میکنن

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

عزیزم از این سایت میتونید بگیرید هزینه اش هم ۸ هزار تومان هست .

گلم میشه منم راهنمایی کنی

منم حقوقم از بانک ملی هست

کدوم‌ قسمت برم ببینم وامی بهم تعلق میگیره؟

البته سودش 4 درصد بیشتر نباشه

2810