2777
2789
سلام دوستان،ازتون راهنمایی میخوام ممنون میشم اگه کسی اطلاعی داره بهم بگهمن چون خونم تهرانه دیروز خوا ...

عزیزم پیج طلای مهرگلد رو چک کن من خودم شهرستانم

از شمش های آب شده گلستانه داره اونسی و گرم بالا

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدایی من ده روز پیش اومدم تایپیک فقط بحث وام بود الان بازم بحث وامه .به نظرم کلا باید اسم تایپیک رو ...

رویا خانم پیشنهاد خوبیه هم مطالب راجع به وام منسجم میشه برای کسانی که اطلاعاتشون کمه.

@royayezendegi     

بله فاکتور حتما بگیرید.چون پولتون درشته میتونید حتی با ۲،۳ درصد طلای سالم قابل استفاده بگیریدبا یک د ...

مرسی عزیزم ولی ما نمیتونیم ابشده رو تشخیص بدیم چکار کنیم کلاه سرمون نذارن؟

طلای نو رو با سه درصد میده؟ همه روزه فروش داره؟

نه طلای مستعمل هر روز هم داره هم سه درصد هم پنج درصد من برا پس‌انداز فقط ازش سه درصدی میگیرم مدل هم برام مهم نیست اما خب شما میتونی انتخاب کنی اونی که می‌خوای بگیری

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
جسارتا درآمدتون چقدره ؟؟ که ۲۲ اش به اجاره میره، پول پیش بماند که چقدر دادید. مناطق پایین تر خونه دا ...

سلام عزیزم من درمورد خودم توضیح بدم

من سحرم ٣٢ سالمه مجرد هستم خانواده‌ی بسیار بسیار پولداری دارم من فقیرشونم😂😂 تقریبا از ١۶ سالگی دستم تو جیب خودمه هیچ پولی  دیگه از خانواده نگرفتم اما خیلی آدم ولخرجی بودم تازه از عید با این تاپیک آشنا شدم دارم یاد میگیرم پول‌هام رو مدیریت کنم دو دونگ از یه خونه تهران دارم و یه ماشین همین و همین درصورتیکه اگه تو این سال‌ها پس‌انداز کرده بودم باید حداقل خونه‌ای که توش هستم مال خودم بود ایشالا تا سه سال آینده بتونم یه خونه بخرم درآمدم هم ۶٠ تومنه

منم کوییک دارم انفاقا ماه پیش بیمه کردم سه و‌خورده ای شد ؛ شما بیمتون لابد اصلا تخفیف نداره ، اره ؟

نه عزیزم من ماشین رو تازه خریدم از اول بیمه خورد 

سلام عزیزم من درمورد خودم توضیح بدممن سحرم ٣٢ سالمه مجرد هستم خانواده‌ی بسیار بسیار پولداری دارم من ...

سحر تورو به عنوان پولدار تاپیک تاج گذاری میکنم 😁😎👏👸👑

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

😂😂😂😂 من درآمدم خوبه بالا نیست. حالا ایشالا بتونم پس‌انداز کنم اون موقع بهم بگین پولدار😁

بام نصب کردم کلی مراحل ثبت نام رفتم جلو ولی تو انتخاب شعبه شهر که انتخاب میکنم کلا شعبه های یک شهر د ...

عزیزم مثلا میخواین تهران رو انتخاب کنین اول یه استان دیگه روبزنین بعد دوباره تهران رو انتخاب کنین اونطوری شعبه شهرها رو هم میاره

سلام یاسی جون. پولم رو از حلقوم طلافروش کشیدم بیرون    

امروز رفتم تو بازار طلا پرس و جو کردن که رئیس صنف طلا کیه 

دیدم از قضا رئیس اتحادیه پدر همین طلافروشه که مغازه روبه رویی هست 😰

دیگه حسابی ناامید شدم ولی با این وجود رفتم و مشکل رو مطرح کردم و گفتم من از مغازه روبه رویی شکایت دارم و چون شما رئیس صنف هستید اومدم که مشکلم رسیدگی کنید

وبا شوخی گفتم حاج آقا به شکایت از پسرشون هم رسیدگی میکنن؟؟گفتن حتما شک نکنید   

ولی گفتن حاج آقا فعلا حضور نداره بهم شماره تماس دادن و گفتن ساعت شش به بعد تماس بگیر

خلاصه من زنگ زدم و کل داستان رو تعریف کردم بنده خدا هزار بار عذر خواهی کرد و گفت شما ببخشید برخورد پسرم خیلی اشتباه بوده و گفت اصلا نگران نباشید الان یاد آوری میکنم که پولتون واریز کنه

مثل اینکه جناب پدر حسابی گوش این پسر ناخلف رو پیچوند  

چند دقیقه پیش پسره زنگ زد و یه کم مظلوم نمایی کرد و گفت خواهر من که به شما حرفی نزدم که رفتید صنف شکایت گردین

منم گفتم والا دیگه چی میخواستی بگی وسط بازار داد میزدی که من پولت نمیدم اگه من برگشته بودم معلوم نبود کار به کجا برسه

خلاصه گفت من تا چند دقیقه دیگه پولت واریز میکنم و منم تشکر کردم

واین قضیه به خیر وخوشی به پایان رسید    

2810