2777
2789

درود برهمه

من امروز انتقال از صادرات به بلو رو از طریق شارژ حساب بلو انجام دادم

و کارمزد انتقال نداشت و زده خرید اینترنتی

ایا میتونم وام ویپاد(یک میلیونی) رو از این طریق دریافت کنم

تا حالا کسی امتحان کرده

اخه هنوز کارتم نیومده و از دی جی و اسنپ و اینها هم استفاده نمیکنم

بله عزیزم همون سرچ کنید کانال اعتماد خودش میاره .بله حدود ۲۰ میلیون شاید هم کمتر باشه یک مقدار .

ممنون عزیزم تو ایتا زدم چندتا کانال آورد ولی ظاهرا مربوط به وام نبود. اگه ممکنه عکس از کانالش بدین

تیکر تولد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درود برهمهمن امروز انتقال از صادرات به بلو رو از طریق شارژ حساب بلو انجام دادمو کارمزد انتقال نداشت ...

شوهرم امتحان کرد ولی پول منتقل نشد

شما هم امتحان کن ضرر نداره 

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
بله عزیزم خیلی راه داره به نامش نکنی ها که صد جور پشیمونی داره دور از جونتون۱. بیمه نامه رو به نامش ...

اخه چون همه چیو تا الان به نامم زده و ب چشمش نبوده الان انتظار داره ک ماشین باری هست به نام اون بشه 

عزیزم چرا از آقایون بپرسیم خودمون جوابش رو میدونیم😁بیمه شخص ثالث برای بیشتر شرکت ها از جمله ایران ق ...

عزیزم وقتی بیمه مرکزی یک اطلاعیه و دستوری میده، همه نمایندگی ها و شرکت ها باید اجرا کنند. تخفیف های شخص ثالث قابل انتقاله. قیمت بیمه ثالث من به تازگی با ۱۰٪ تخفیف حدود ۷ میلیون دادم به تیبا.

فردا عصر قراره بریم تفریح تو طبیعت براشبش برای شام کباب در نظر دارم موادش آماده کردم دیگه تا برسیم ی ...

اینهمه غذا حتما که نباید گوشت باشه

کوکو سیب زمینی باخیارشور و گوجه و نون باگت و کاهو

یا میرزا قاسمی رو اتیش

یا کشک بادمجون

املت اتیشی

غذاهایی که با مواد خشک اماده میشن بهتره

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
مرسی عزیزم،طلای شکسته فاکتور میدن؟به نظرتون چند درصد سود بدن خوبه؟

بله فاکتور حتما بگیرید.

چون پولتون درشته میتونید حتی با ۲،۳ درصد طلای سالم قابل استفاده بگیرید

با یک درصد شکسته یا اب شده بگیرید.

آب شده بهتر از شکستس،

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
عشقم منم ساکن سعادت‌آبادم، خوبه همه چی اما قیمتش کلا بالاست من ماهی ٢٢ اجاره میدم واقعا زور داره😂🤦 ...

جسارتا درآمدتون چقدره ؟؟ که ۲۲ اش به اجاره میره، پول پیش بماند که چقدر دادید. مناطق پایین تر خونه دارین؟ بخدا از دلت چجوری میاد ۲۲ بدی صابخونه  

اره متاسفانه کیفیت زندگی تو تهران از یه محله به محله دیگه خیلی فرق میکنهاینجا راحت تر میشه تا ۱۱ شب ...

یعنی ما زنها چقدر بیچاره ایم که بیرون بودن تا ساعت ۲۳ یا قبل از طلاع خورشید برامون آپشن حساب میاد  حالا بیا محله ما پشمات میریزه انقدر به همه جات زل میزنن لامصبا  از اذان صبح تا ساعت ۲۴ جلوی درشون ولو هستن  وانت ها باهمدیگه در رقابتن... یک روز دیر بری، یک روز غمگین باشی، یک روز برقصی...ببینتت سین جین میکننت. اگه نبیننت ، یک کاری میکنندکه ببیننت و سوالات شخصی ازت بپرسن  خلاصه با همه چی شما و خانوادتون کار دارند متاسفانه. اینجا قیمتا ارزانتره و میشه خوب پول جمع کرد و رفت به سعادت اباد   

یعنی ما زنها چقدر بیچاره ایم که بیرون بودن تا ساعت ۲۳ یا قبل از طلاع خورشید برامون آپشن حساب میاد ح ...

البته کلا تهران ناامنه پارسال دم محل کار شوهرم خفتش کرده بودن کاپشن و کفش و گوشیشو برده بودن😖

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

خدایی من ده روز پیش اومدم تایپیک فقط بحث وام بود الان بازم بحث وامه .به نظرم کلا باید اسم تایپیک رو عوض کنید .رویا جان یه تایپیک مخصوص وام بزن تو رو خدا خسته شدیم

رب گوجه میفروشم قوطی ۳۶ به قیمت کارخونه فقط خانمای کرجی 
2810