2777
2789
گلم کوئیک یا تیبا یا ساینا.

مبارکت باشه به اسم خودت بزنیا

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
خانما وام ویپاد ی میلیونی قسطش ماهی چقدره؟خوبه بگیرم ؟خیلی وقته فهال شده دو دل هستم،،بعدبنظر شما کار ...

عزیزم قسطش ۴ ماهه حدود ۲۷۰ اینطورها هست .

صندوق افران یعنی نماد افران سودش به نسبت بقیه کمی بیشتر هست .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم از کافی نت ها بپرسید و اینکه من یک کانال داخل ایتا میشناسم به نام کانال اعتماد .یک آدرس ه ...

اگه ممکنه آدرس کانال رو بفرستین یا همون بنویسم کانال اعتماد میاره؟ بعد اینکه یعنی برا ۱۰۰ تومن باید ۲۰ تومن بدیم به طرف و قسطش هم ماهی ۱۰ تومن هست؟

تیکر تولد 
سلام عزیزم از کافی نت ها بپرسید و اینکه من یک کانال داخل ایتا میشناسم به نام کانال اعتماد .یک آدرس ه ...

آدرس کرج هم اگه ممکنه لطف کنید بدید ممنون میشم. تو دیوارم سرچ کردم چندجا تهران نشون داد که می فروشن به نظرتون قابل اعتمادن؟

تیکر تولد 
اگه ممکنه آدرس کانال رو بفرستین یا همون بنویسم کانال اعتماد میاره؟ بعد اینکه یعنی برا ۱۰۰ تومن باید ...

بله عزیزم همون سرچ کنید کانال اعتماد خودش میاره .

بله حدود ۲۰ میلیون شاید هم کمتر باشه یک مقدار .

آدرس کرج هم اگه ممکنه لطف کنید بدید ممنون میشم. تو دیوارم سرچ کردم چندجا تهران نشون داد که می فروشن ...

عزیزم نمیدونم واقعا من کرج رو خودم حضوری رفتم و اینکه همونجا جلوی خودم امتیاز رو انتقال دادن و من چک کردم .

البته یک بار هم عجله داشتم از همین کانال اعتماد امتیاز خریدم و سریع برام انتقال دادن .

درخواست دوستی بدید آدرس بدم بهتون .

عزیزم قسطش ۴ ماهه حدود ۲۷۰ اینطورها هست .صندوق افران یعنی نماد افران سودش به نسبت بقیه کمی بیشتر هست ...

ممنون عزیزم،وامش بگیرم خوبه ؟ وام ی میلیون ماهی ۲۷۰هست ؟چطور میگن تو یک ماه قسطش باید پرداخت بشه ؟ وام اعتبار ملی سپرده نداریم نمیشه گرفت ؟وام مهربانی چی ؟

فقط خدا 
ممنون عزیزم،وامش بگیرم خوبه ؟ وام ی میلیون ماهی ۲۷۰هست ؟چطور میگن تو یک ماه قسطش باید پرداخت بشه ؟ و ...

نه عزیزم در ۴ قسط میتونید پرداخت کنید ولی میتونید هم زود تسویه کنید پلکانی وام های با مبلغ بالاتر بگیرید .

بله عزیزم هر دو سپرده میخواد .

ممنون میشم اگه راهنماییم کنید من دارم با پس انداز خودم که حدودا ۳۰۰ میلیونه یه ماشین باری نیسان میخر ...

بله عزیزم خیلی راه داره به نامش نکنی ها که صد جور پشیمونی داره دور از جونتون

۱. بیمه نامه رو به نامش کن نود درصد کارهاش پیش میره

۲. با مشورت یه وکیل یه وکالت کار بهش بده نام پلاک ماشین و مدلش و همه چیش تو وکالت قید بشه که فقط و فقط به خاطر کارهای این ماشین هست یعنی یه جورایی ماشین شماست راننده ش نامزدتونه

۳. دردسرهاش رو بپذیر ارزش داره پولته سرمایته

و در نهایت موفق باشی😍💗🌸

من از حقانی سکه پارسیان میگیرم آدرس شرکتم رو میدم میاره میذارم تو کشو یا گاو صندوق اینجا و خونه هم م ...

آره منم آدرس شرکت رو دادم.

همسر منم اهلش نیست یعنی جلو چشمش هم باشه فک نکنم توجه کنه ولی چون خودم تاحالا هیچ چیزی اندازه نوک سوزن مخفی نکردم خیلی سختمه

ولی قول دادم به خودم از پسش برمیام

زیاد که شد میتونم گاوصندوق ازین کوچیکا بخرم بزارم زیر میز یا حتی ازینا که تو کشو کار میشه بخرم ولی الان ارزش نداره خیلی کمه هنوز

سلام دوستان گلم من ی سوال دارم ک اگه میشه از پدر یا برادر یا همسر ک کنارتون باشه بپرسید خیلی ممنون م ...

عزیزم چرا از آقایون بپرسیم خودمون جوابش رو میدونیم😁

بیمه شخص ثالث برای بیشتر شرکت ها از جمله ایران قابل انتقال نیست یعنی بیمه مال صاحب پلاکه 

وقتی پلاک به نام شما باشه دیگه بیمه ای شما پرداخت نکردین تاحالا پس تخفیف برداشته میشه و دقیقا همین حدود که همسرتون میگن باید پرداخت بشه راست میگن

شوهرای دروغگو شوهرت داره فریبت میده. بیمه ماشینو میشه فقط به همسر یا اعضای خانواده انتقال داد. پس ب ...

من پرسیدم بعضی شرکت ها به درجه یک انتقال میدن بعضی ها نمیدن بستگی به شرکت بیمه شون داره شاید دروغ نمیگه

2810