2777
2789
درسا جون فکر کنم هنوز حسابت شماره شبا نداره طول میکشه تا بانک حسابتو تایید کنه واسه من اینجوری بود

یاس بیوتی ساکن سعادت آبادی؟ واقعا خوش بحالت.

احساس خوبی داری از اینکه ساکن اونجایی؟

من دیروز سعادت اباد مطب بودم. با خانمای ساکن اونجا حرف میزدم... باورم نمیشه زندگی برای اونام سخت شده. چون تصورم این بود رفاه مالی تا حدودی دارن

فردا عصر قراره بریم تفریح تو طبیعت براشبش برای شام کباب در نظر دارم موادش آماده کردم دیگه تا برسیم یخش باز میشه آماده هست برای کباب ولی موندم برای فردا ناهار وشامش چ کنم آخه طبیعت هست من هرچی ک ببرم مرغ گوشت اینا چون هوا گرم هست خراب میشه اصلا موندم چ کنم کتلت بزنم براشون چرخ کرده و تخم مرغ ببرم یعنی تا فردا خراب نمیشه چرخ کرده آب بشه یا بو بگیره آب گوشت بخوام درست کنم بازم گوشت ونخودی ک از فریزر ببرم میگم خراب شه شاید بهم راه حل بدید ممنون...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان،ازتون راهنمایی میخوام ممنون میشم اگه کسی اطلاعی داره بهم بگه

من چون خونم تهرانه دیروز خواهرم زنگ زد که از شهرستان میخواد بیاد تهران که بره اندازه یک میلیارد طلای ابشده بخره حالا من نمیدونم باید کجا ببرمش؟طلای ابشده بخره یا شکسته نظرتون چیه فک کنم برای حدود یک سال دیگه شاید بخواد خونه بخره به نظرتون چی بخره؟

کجا بریم بخریم؟

آیا طلا ابشده فاکتور داره؟و چند درصد هستش طلا ابشده و شکسته؟

خیلی لطف میکنید راهنماییم کنید؟

سلام دوستان گلم من ی سوال دارم ک اگه میشه از پدر یا برادر یا همسر ک کنارتون باشه بپرسید خیلی ممنون م ...

عزیزم من شوهرم کارشناس بیمه هست 

ازش پرسیدم گفت بین زن و شوهر میشه تخفیف رو انتقال داد 

یعنی ماشین به اسم شوهرت هست الان. بعدا که ماشین بخرید به اسم‌ خودت.. میتونی تخفیفش رو انتقال بدی 

فردا عصر قراره بریم تفریح تو طبیعت براشبش برای شام کباب در نظر دارم موادش آماده کردم دیگه تا برسیم ی ...

عزیزم میتونید کتلت یا حتی یک غذای دیگه امروز درست کنید و بگذارید داخل فریزر یخ بزنه و بگذارید داخل یخدون یا کلمن و دورش رو هم یخ بریزید و بعد اونجا گرم کنید اگر پیک نیکی داشته باشید که راحت میشه گرم کرد یا حتی روی آتیش .

سلام دوستان،ازتون راهنمایی میخوام ممنون میشم اگه کسی اطلاعی داره بهم بگهمن چون خونم تهرانه دیروز خوا ...

سلام عزیزم ، به نظرم طلای شکسته بخره بهتره مگر اینکه با کسی برید که به طلای آب شده وارد باشه . 

2810