2777
2789
فقط یه سوالی از مامان سبحان عزیز دارم ک اقساط این کارت اعتباری که بدستم رسیده بعد از استفاده از اعتب ...

بله عزیزم فقط داخل کارت خوان میتونید بکشید و قسطش رو از داخل همون سامانه بام قسمت کارت اعتباری قسمت صورت حساب میتونید ببینید و پرداخت کنید . 

البته من دیروز پرسیدم از شرکت کارت اعتباری گفتن میشه از عابربانک رمز دوم ثابت بگیرید و خرید اینترنتی هم انجام بدید ولی همسر من دیروز گفت نتونسته این کار رو انجام بده حالا باز شما خودتون امتحان کنید .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهرا برای خرید خونه، بنظرتون خونه های قیمت پایین رو یا اکثر خونه ها رو توی برنامه دیوار میزارن ی ...

هردو 

خیلی از فروشنده ها به دلیل عدم اعتماد یا عدم آشنایی با فضای مجازی خونشونو به املاک سپردن 

هیچ بنگاهی رو هم از قلم نندازین

ما دنبال خونه رهنی بودیم که با پولمون بخونه کلی بنگاه رو گشتیم ،یه بنگاه بود شوهرم گفت بی خیال اینها همشون تو یکراسته هستن ولی من اصرار کردم و رفتیم ،اتفاقا یه خونه بود با صاحبخونه عالی که با پول ما همخونی داشت.مالک گفت من فقط با همین بنگاه کار میکنم

حالا که شما میخواین بخرین خیلی بگردین.من بعضی وقتا تو دیوار نگاه میکنم میبینم یه ملک رو دو تا بنگاه با دو تاقیمت متفاوت اگهی کردن😐

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

بچه ها من میخوام برای خانه دار شدن از خانه نقلی شروع کنم. منطقه اش محروم است. متراژش زیر ۴۰ هست. پولم همینقدره. حدود ۶۰۰میلیونه دارو ندارمون. بعد از اینکه قسط قرعه کشی خانگیم تمام شد .... بفروشمش و بزرگترشو بخرم. بنظرتون فکر خوبیه؟؟؟

مردم خونه های نقلی و سوئیتی رو میخرن؟؟؟ راحت میتونم بفروشمش؟؟

رو همون بومهن کلیک کن استان تهرانو انتخاب کن

عزیزم ممنون جواب دادین درست شد اما میزنم صدور کارت تایید زدنی میگه شماره شبا اشتباه هست نمیدونم چرا اینطوری میشه اون یکی کارتم رو صدور کرد اما کارت جدید که صدور زدم میگه شماره شبا نامعتبر

هردو خیلی از فروشنده ها به دلیل عدم اعتماد یا عدم آشنایی با فضای مجازی خونشونو به املاک سپردن هیچ بن ...

به خدا خیلییییی از این بنگاهی ها کلاهبردارن یا اوسکول .،.چه آدمهایی که سر قصورات عمدی و غیرعمدی این املاکی ها پولشون بر باد نرفته. نمیدونم بعضیا به آخرت و روز قیامت اعتقاد دارند یا ن؟  دیوار قیمتا بالاست. حضوری هم باید سر زد و یک قیمت درآورد

سلام دوستان گلم من ی سوال دارم ک اگه میشه از پدر یا برادر یا همسر ک کنارتون باشه بپرسید خیلی ممنون م ...

شوهرای دروغگو  شوهرت داره فریبت میده. بیمه ماشینو میشه فقط به همسر یا اعضای خانواده انتقال داد. پس بیمه و تخفیف هاش سرجاشه و هیچ تغییری نمیکنه. به شوهرت بگو از نمایندگی بیمه پرسیدم. خیلی حقه بازن این مردا

بچه ها من میخوام برای خانه دار شدن از خانه نقلی شروع کنم. منطقه اش محروم است. متراژش زیر ۴۰ هست. پول ...

مردم خونه نقلی و کوچیک میخرن ولی جای پرت و بدون امکانات و قدیمی نه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
شوهرای دروغگو شوهرت داره فریبت میده. بیمه ماشینو میشه فقط به همسر یا اعضای خانواده انتقال داد. پس ب ...

تازه چه قیمتی هم داده ۸ میلیون😁😛

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
عزیزم ب کاری ک میکنی مطمئنی؟شوهرت اهل کار هست؟خودش هم پول میزاره؟فکر نکنم ب نام خودت باشه مشکلی پیش ...

نه عزیزم مشکلاتی پیش اومد که سرمایه اش از بین رفت و الان این پول هم من دارم با وام های ویپاد خودم و پدر و مادرم و خودش و یه مقدار پس انداز جور میکنم 

عزیزم ممنون جواب دادین درست شد اما میزنم صدور کارت تایید زدنی میگه شماره شبا اشتباه هست نمیدونم چرا ...

درسا جون فکر کنم هنوز حسابت شماره شبا نداره طول میکشه تا بانک حسابتو تایید کنه واسه من اینجوری بود

سلام دوستان گلم من ی سوال دارم ک اگه میشه از پدر یا برادر یا همسر ک کنارتون باشه بپرسید خیلی ممنون م ...

تا جایی که من میدونم شما پلاک فامیل درجه یک اتون رو میتونید امتیاز اش رو منتقل کنید برای خودتون 

برید یه سر بیمه بپرسید یا بگردید دنبال شماره از کی بیمه پشتیبانی اش زنگ بزنید بپرسید

میدونم قابل انتقالهست فقط شرایط دقیق اش رو نمیدونم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوما جواب قرعه کشی ایرانخودرو اومد یا نه؟

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
2810