2777
2789
دورهمی که دیگه نداریم هروقتم اونجا یچیزی میگم هی بهم میگن دروغگو و کاربریت دست دونفره و عقده ای و حق ...

سلام خوبی یاس جان میشه بگی خونتون کدوم منطقه ست ؟؟؟؟

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من امروز رفتم بانک کارگشایی برای طلا، خیلی شرایطش رو سخت کردن ۶ صبح رفتم یک ساعت پیش تمو ...

شهر ما هم دقیقا یکماه اینجوری اجرا شد یعنی به ازای ۱۱۰ گرم ۲۰ میدادن ولی دوباره برگشت به روال سابق.‌الان در ازای ۶۰ گرم ۲۰ میلیون میدن و بعد از یکسال ۲۶ پس میگیرن

سعادت آباد عزیزم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

چطور دعوا درگیری هست بیام 🚶‍♀️

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

سلام.دوستان من خاموش میخونم و سعی میکنم همه زمینه ها، مدیریت کنم ..حالا سوالم اینه واقعا ویپاد و بلو لازمه؟فکرکنم تنها فردی تو تاپیک که اینا رو نداره من باشم.من با کارت و حسابای قبلیم کار میکنم

سلام دوستان گلم من ی سوال دارم ک اگه میشه از پدر یا برادر یا همسر ک کنارتون باشه بپرسید خیلی ممنون میشم.

ما ی ماشین-پراید- داریم ک ب نام شوهرم هست حالامیخوایم با پس انداز من ارتقاش بدیم حالا همسرم میگه پلاک رو اگه ب اسم تو کنم بیمه ماشین ک تخفیف ۷۰ درصدی دارم از بین میره میگه بعد سالی نزدیک ۷ تا ۸ تومن باید بیمه کنم.

من تصمیم داشتم پس انداز ک ب سختی و مشقت جمع کردم بدم ولی ماشین ب اسم من باشه؟شما راهنمایی کنید ببینم شوهرم درست میگه یا ن.

من از اسنپ پی قبلا از میو گلد قسطی خرید کرده بودم الان قسطاشم تموم شده باز اعتبار 2م دارم میخوام پارسیان بگیرم با کد ت خ ف ی ف و ارسال رایگان قیمتش خوبه ولی همه مراحل‌ انجام میشه گزینه پرداخت نداره چرا؟ از اسنپ شاپ انتخاب می‌کنم اضافه میشه به سبد خرید آدرس مشخص کردم زمان ارسال مشخص کردم نحوه پرداخت هم با قسط اسنپ پی مشخص کردم ولی مرحله پرداخت نمیره چرا؟ 

دخترا لطفالطفاهمتون راهنمایی کنیدحساسه

من 27میلیون قسط وام و اجاره میدم ی اتفاقی بدترازورشکستگی برام افتادک مجبورم مدام وام بگیرم 

ازحقوقم کلا3تومن میمونه این حدود3میلیون ازقسطم تابرج ده ازاد میشه

میخوام وام دیعه مسکنم رو بگیرم برای ودیعه سال بعدچون پولم کمه

تابرج 3سال بعد 150میلیون وام ودیعه رو چکارش کنم ک هم قسطش دربیادهم امتیازجمع بشه بانکی داریم اینطوری؟ 

خودم توذهنمه 50میلیونشوبدم طلا 100میلیونوشوبخوابونم بانک مهرتا امتیازجمع بشه

ولی قسطش ماهی 3600میشه 

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
من از اسنپ پی قبلا از میو گلد قسطی خرید کرده بودم الان قسطاشم تموم شده باز اعتبار 2م دارم میخوام پار ...

باگ خود اسنپه برامنم اینطور شده بود رفتم از قسمت فروشگاه اعتباریه اون آبی رنگ خرید زدم

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
2810