2777
2789
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید من دارم با پس انداز خودم که حدودا ۳۰۰ میلیونه یه ماشین باری نیسان میخر ...

سلام عزیزم نه اصلا اینکارو نکنید اصلا،یه وکالت کاری بهش بدید و تو وکالت هم مهلت رو مشخص کنید همون ۶ماهه و اینکه حتما تو وکالت کارایی که باید انجام بده رو قید کنید یعنی وکالت کاری مربوط به کارای بار و ماشین و اینا فقط

ممنون میشم اگه راهنماییم کنید من دارم با پس انداز خودم که حدودا ۳۰۰ میلیونه یه ماشین باری نیسان میخر ...

اصلا اینکارو نکن هر چند هم آدم خوب و قابل اعتمادی باشه ولی ریسک نکن فقط به نام خودت بزن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم وام مسکن زوجین اصلا سخت نمیگیرن برا ضامن،ما چند بار گرفتیم همسرم شده ضامن با اینکه همسرم ...

بسلامتی عزیزدلم یک دنیا ازت ممنونم لطف کردی پاسخ دادی

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
سلاماداره بخاطر تعداد برگه ی کسر از حقوق این رو گفته.شما فقط ۶ مورد کسر از حقوق فعال میتونی داشته با ...

ممنونم از پاسخگوییتون 

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
😂😂😂بقول پیمان معادی هروقت فکر کردی کسی شدی سقوطت از همونجا شروع میشهغرور به تحصیلات و پول و مدل م ...

میشه برای بالارفتن عزت نفس راهکار بدی

سوال خیلیا هست

با تاپیک‌دورهمی تگم کن

خانما من میخواستم تو گوشی شوهرم براش کارت ویپاد افتتاح کنم فقط اون قسمت آخرش که فیلم از چهره میگیره آپلود نمیشه کامل یعنی اون دایره سبز همینطوری میچرخه وقتی روی دکمه ارسال که سبز شده میزنم ارسال نمیشه کسی این مشکل رو داشته چند روزه آنجا میدیم این مرحله رو ولی ارسال نمیشه چکار کنم؟

اره عزیزم باید این پرداخت کنید تا وام بهتون بدن

من قبل عید گرفتم بهش میگفتن هزینه زیر ساخت

الان دیگه میگن اشتراک طلایی

واینکه قبل عید سر یکساعت میدادن

الان خیلی اذیت میکنن نظرات تو گوگل بخون بعضیا سه ماه منتظرن هنوز وام ندادن

دوستی بود دوماه بود نداده بودن بهش

نمیدونم میگن الان خیلی اذیت میکنن جوابگو نیستن

کاربر قدیمی هستم کاربری قبلی ترکید 
میشه برای بالارفتن عزت نفس راهکار بدیسوال خیلیا هستبا تاپیک‌دورهمی تگم کن

دورهمی که دیگه نداریم هروقتم اونجا یچیزی میگم هی بهم میگن دروغگو و کاربریت دست دونفره و عقده ای و حق الناس😂

راه اصلیش اینه بدونی تو دنیا خودتی و خودت و خودت کافی هستی

نه از دیگران توقعی داری

نه محتاجشون هستی

خودت کاراتو انجام میدی، حالا چه پول دراوردن باشه، چه تنهایی کافه رفتن باشه

به خودت ایمان داری خودتو با ارزش میدونی

واسه رفاه و رویاهات تلاش میکنی

لباس خوب میپوشی

سفرای خوب میری

نه خودتو با کسی مقایسه میکنی، نه حسادت نه هیچی

چون تو مرکز زندگی خودتی

اینکار رابطه آدمو با همسر و خانوادشم بهتر میکنه

چون برای دوست داشتن دیگران، اول باید خودتو دوست داشته باشی و نجات بدی

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
2810