2777
2789
دوست عزیز تو این تاپیک بچرخی یه روشهای پس اندازی یاد میگیری که به عقل جن نرسه من الان به مرحله ای ر ...

ما هم کنسرت سعدآبادشون رو رفتیم بهترین شب زندگیم بود واقعا بعضی تجربه ها ارزش معنویش از ارزش مادیش خیلی بیشتره

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
😂😂😂بقول پیمان معادی هروقت فکر کردی کسی شدی سقوطت از همونجا شروع میشهغرور به تحصیلات و پول و مدل م ...

غروربرای پول ومال رواصلاوابدا ندارم

ولی همون غرورعزت نفس هم به من نمیاد🙃

الهی ربی ومن لی غیرک💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان چرابانک مهرپشتیبانی نداره؟

تلفن هاشون اصلاپاسخگو نیستن

وضع اپلیکیشن هم افتضاح تر🥲

دو سه ماهه الکی پولم روخوابوندم

کاش یه کارت ویپادبه اسم کسی دیگه درمیاوردم خیلی اذیت میکنن حتی برای معدل حساب اشتباه هم پاسخگونیستن

😒

بنظرتون به اسم دیگه ای بلو یاویپاد صادرکنم پولموبزارم روش؟

الهی ربی ومن لی غیرک💖
درسته عزیزم من همون ادم پارسالم باهمون خرجهام و همون دخلاما از عید تا به اینور ده تومن پس انداز کردم ...

دقیقا منم

بااین تفاوت بزرگ کلی پول بابت لباس و وسیله بیخود هم ندادم

خیلی ازاین نظر ازخودم راضیم

۶۰تامانتویی که ۱بارنپوشیدم روقشنگ دراوردم ازکمدیاداوری کردم بابتشون چقدرپول دادم چقدر هدر رفت دادم به نیازمندش

۴تاشونگه داشتم ازهموناهم دوتا شو ردمیکنم😅😅😅

تنبیه خوبی بود

کلللی بلور که بیشترش هم کادو بود واقعا نمیدونم چراازاین خونه به اون خونه دنبال خودم میکشوندم هم فروختم یکم خونه نفس کشید پولش هم ریختم به یه باکس بلو

ازاینطرف یادگرفتم دو دوتا چهارتا رودرست واصولی پیش ببرم

مثلا خوردن شکلات خارجی برای بچم اصلاوابدا لازم نبود

همون شکلاتم بهش نمیدم به جاش بادام میخرم

وایی اشتباهاتم یادم میاد بایدخون گریست😒

الهی ربی ومن لی غیرک💖

سلام دوستان نادیده من.عزیزان😍💗

فکر نمیکردم حالا حالاها بتونم دوباره گزارش بدم ولی یه تلنگری دیشب خوردم که...قشنگ حالم جا اومد😁

دیشب یه بحثی با همسر داشتیم که اصل موضوع این بود که ایشون چند ماهه حقوق نگرفته خب منم خسته شدم از بار زندگی وسط حرفاش گفت خب میخوای طلا نخر پس انداز نکن که سختت نشه!!!

دی دینگ. حالا من کلا یه سکه پارسیان ۷۰ صوتی سیزده صفر گرفتم یه شمش نیم گرمی از اسنپ پی که اونروز اومدم گفتم. همینو همین هیچی دیگه ندارم.

اینجا بود که اون دودلی که همش میگفتم خب حالا لازمه مخفی هم داشته باشم یا نه دیگه جواب قطعی گرفتم که بله! لازمه خیلی هم لازمه.

امروز اومدم دیدم اسنپ پی ۵۰۰ت اعتبار دارم با اینکه خیلی دودل بودم چون اینجور بهتون بگم دیروز اقساط قرعه و اینا رو دادم و هیچی صفر بودم دیدم سکه پارسیان ۱۵۰صوتی زده ۷۴۹ت با ارسالش پرداخت اولی هم زده ۳۷۰ این حدودا حالا من گفتم خب هیچی که نداری اومدم ته همه کارتام رو تکوندم گرفتمش!

صبح هم آقای همسر مریض شده بود و براش نوبت دکتر گرفته بودم ۳۰۰ت که گفتم اگر دارو نوشت فعلا دست نگه میدارم یا خودش اسنپ کار کنه بگیره.

خلاصه گرفتمش استارت پس انداز مخفی رو زدم و میخوام کاملا مخفی نگهش دارم فقط نمیدونم کجا بزارمش

به نظرتون توی دفتر کارم بزارم؟

دوربین نداریم.

خونه بهتره؟

نمیخوام اصلا ببینه

یکم راهنماییم کنید خیر ببینید

معصومه جان باشی یا نباشی دعای خیرم پشت راهت هس💗

مامان سبحان

رویا

یاسی

و همتون ممنونم ازتون🙏💗

سلام دوستای گلم

یادتونه گفتم صفر صفر شدم،خدا رو شکر یه سری معوقاتمونو که فکرشم نمیکردم برامون ریختن.با اون و وام ویپاد تونستم قسط عقب افتادمو بدم.خدایا شکرت🤲

ولی خرج خرابی ماشین برنامه هامو ریخت عقب 

جمعه یه نسکافه فقط خریدم که همسرم گرفت .

دیروزم کاملا بدون خرج بودم،شیر بچمم مادربزرگش زحمت کشید گرفت تا چند روز خرج شیر نداریم.

بعد برام کره محلی آوردن نیم کیلو.اونا رو قطعه قطعه کردم و هر کدومو اول دورش پلاستیک فریزر کشیدم و بعد زیپ کیپ گذاشتم تو فریزر.که هر سری یه تیکشو برداریم و یه مقداری برای صبحانه همسرم گذاشتم تو یخچال...حالا قبلا بود نصفشو میبخشیدم یه بارم موند تو یخچال کپک زد🤦‍♀️

امروزم میخوام بدون خرج باشم به امید خدا🙏

فقط دوستان کسی میدونه وام پیش درآمد اگر نگیرم ماه دیگه سکه هاش میپره؟چون تاریخ که میزنه از ماه قبله

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
سلام عزیزم ، خیلی خیلی ممنون که اطلاع دادی خانم قاضی عزیز . 🥰🥰🥰🥰🥰

سلام مامان سبحان جان مهربان 

عذرمیخوام میخواستم ازتون راجب به وام مسکن ذوجین سوال کنم،اینکه چند ضامن نیاز دارن هر یک از زوجین.ممنون میشم پاسخ بدید 

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
سلام مامان سبحان جان من یه سوال ویپادی دارم اگر اطلاعی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید من یه وام ویپا ...

سلام عزیزم ، دوباره چند بار سعی کنید میشه احتمالا بقیه اش رو همین امروز تسویه کنید ولی اگر نشد زنگ بزنید پشتیبانی .

و دیگه اینکه احتمالا نمیتونید وام پشتوانه مبلغ بالاتر رو فعلا بگیرید و دوباره برمیگردید به وام یک میلیونی . 

سلام دوستای گلمیادتونه گفتم صفر صفر شدم،خدا رو شکر یه سری معوقاتمونو که فکرشم نمیکردم برامون ریختن.ب ...

عزیزم وام پیش درآمد اگه نگیری و واریزی هم نداشته باشی هر روز که نگاه کنی میبینی امتیازت کمتر شده

سلام عزیزم ، دوباره چند بار سعی کنید میشه احتمالا بقیه اش رو همین امروز تسویه کنید ولی اگر نشد زنگ ب ...

آخه با پشتیبانی که نمیشه صحبت کنم از دیروز تا حالا دارم امتحان می کنم ولی نشده می نویسه درخواست قبلی شما در حال اجرا هست 

سلام مامان سبحان جان مهربان عذرمیخوام میخواستم ازتون راجب به وام مسکن ذوجین سوال کنم،اینکه چند ضامن ...

سلام عزیزم ، معمولا بستگی به رییس بانک داره ولی چون خونه در رهن میره به خصوص اگر زن و شوهر کارمند باشن خیلی سخت نمیگیرن برای ضامن و حتی معصومه جون گفتن این وام رو گرفتن ضامن نداشتن برای وام ۴۰۰ میلیونی حدود ۳۰ میلیون پول بلوکه کردن داخل بانک تا پایان اقساط به جای ضامن که البته مثل اینکه سود کمی بهش تعلق میگیره و البته فکر میکنم این کار غیرقانونی شده .

ولی شما چون خودتون هم کارمند هستید یا ضامن نمیخواد یا اگر هم بخواد نهایت یکی . 

آخه با پشتیبانی که نمیشه صحبت کنم از دیروز تا حالا دارم امتحان می کنم ولی نشده می نویسه درخواست قبلی ...

داخل همون ویپاد برید قسمت پشتیبانی و از اون قسمت که میگه درخواست قبلی در حال انجام هست عکس بگیرید و زیرش هم توضیح بدید و براشون بفرستید .

درخواستتون بررسی میشه و جواب میدن .

2810