سلام دوستان نادیده من.عزیزان😍💗
فکر نمیکردم حالا حالاها بتونم دوباره گزارش بدم ولی یه تلنگری دیشب خوردم که...قشنگ حالم جا اومد😁
دیشب یه بحثی با همسر داشتیم که اصل موضوع این بود که ایشون چند ماهه حقوق نگرفته خب منم خسته شدم از بار زندگی وسط حرفاش گفت خب میخوای طلا نخر پس انداز نکن که سختت نشه!!!
دی دینگ. حالا من کلا یه سکه پارسیان ۷۰ صوتی سیزده صفر گرفتم یه شمش نیم گرمی از اسنپ پی که اونروز اومدم گفتم. همینو همین هیچی دیگه ندارم.
اینجا بود که اون دودلی که همش میگفتم خب حالا لازمه مخفی هم داشته باشم یا نه دیگه جواب قطعی گرفتم که بله! لازمه خیلی هم لازمه.
امروز اومدم دیدم اسنپ پی ۵۰۰ت اعتبار دارم با اینکه خیلی دودل بودم چون اینجور بهتون بگم دیروز اقساط قرعه و اینا رو دادم و هیچی صفر بودم دیدم سکه پارسیان ۱۵۰صوتی زده ۷۴۹ت با ارسالش پرداخت اولی هم زده ۳۷۰ این حدودا حالا من گفتم خب هیچی که نداری اومدم ته همه کارتام رو تکوندم گرفتمش!
صبح هم آقای همسر مریض شده بود و براش نوبت دکتر گرفته بودم ۳۰۰ت که گفتم اگر دارو نوشت فعلا دست نگه میدارم یا خودش اسنپ کار کنه بگیره.
خلاصه گرفتمش استارت پس انداز مخفی رو زدم و میخوام کاملا مخفی نگهش دارم فقط نمیدونم کجا بزارمش
به نظرتون توی دفتر کارم بزارم؟
دوربین نداریم.
خونه بهتره؟
نمیخوام اصلا ببینه
یکم راهنماییم کنید خیر ببینید
معصومه جان باشی یا نباشی دعای خیرم پشت راهت هس💗
مامان سبحان
رویا
یاسی
و همتون ممنونم ازتون🙏💗