2777
2789
آخه همین جوری خرد خرد اخر سال حساب کنی می بینی کلی پول شده مثلا دیروز من می خواستم به یکی کادو بدم ه ...

درسته عزیزم من همون ادم پارسالم باهمون خرجهام و همون دخل

اما از عید تا به اینور ده تومن پس انداز کردم با خرید ۵ تومن طلای قسطی.از همین پول اضافه ها

درصورتی که پارسال در طول یکسال من فقط ۴ونیم پس انداز داشتم.

پس نتیجه میگیریم پیشرفت کردم

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
عزیزم منم از ستاره یک تلاش کردم وام بگیرم دوسه تا قسطمون یه ماه با دیرکرد واریز میکردیم بخاطر اون تع ...

ممنون که پاسخ دادین گلم

صبر میکنم این وام ۴ میلیونی وی پادمو تسویه کنم بعد مجدد اقدام‌میکنم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم ، دقیق نمیدونم چرا این پیغام رو میزنه ولی باز یک مدت دیگه امتحان کنید احتمالا درست میشه .

امیدوارم بتونم بدون تداخل از اعتبارهای متفاوت استفاده کنم. مثلا هم بتونم اعتبار د ج پ رو بگیرم هم از وی پاد و بلو همزمان اعتبار بگیرم..

اگه نشد اونوقت می بینم کدوم بصرفه تره هنونو میگیرم..

ممنون که پاسخ دادیم عزیزم

این دومین ماهیه که من دارم پس انداز میکنم۱۱ ساله شاغلم ولی از بس دهن لق بودم شوهرم هر پس اندازی داشت ...

اره اسنپ پی این چند روز واقعا ترکوند من پول نداشتم خرید کنم

ممنون که پاسخ دادین گلمصبر میکنم این وام ۴ میلیونی وی پادمو تسویه کنم بعد مجدد اقدام‌میکنم.

فکر نکنم به اون ربطی داشته باشه ولی باز امتحانش ضرر نداره،انشالله که جور میشه

برادخترم هم بایدلوازم تحریربگیرم قسط وام مسکن وبقیه اقساطم گزاشتم لحظه اخری پرداخت کنم که زودترسکه ه ...

لوازم تحریر بعضی اقلام رو دی جی کالا مناسبتر میده 

مخصوصا الان که فصل خرید مدرسه است اکثر فروشنده ها و بساطیای شهرمون دوبله سوبله قیمت میدن

تو این مدت با هر سفارش یه چندتا دفتر یا خودکار و...گذاشتم که فقط خرید کیف و کفش بمونه...چون حضوری باید سایز و کیفیت رو چک کنم...اگه دستت خالیه از اعتبار دی جی پی استفاده کن

دخترااااااابنظرتون ممکنه خبری بیاد ک قیمت طلا اندکی کاهشی بشه؟؟؟الان هر گرمی قیمتش سه و ششصد و‌ سی ش ...

من دقیق نمیدونم ولی دوسه هفته ی پیش گفت تا ۴۸۰ بیاد پایین نهایت ...اونم که نیومد و ماخرید کردیم، و از اون روز من مدام چک کردم از ۵۸۰ پایینتر نیومد،فکر نکنمم بیاد،چون یه مدت تقریبا طولانی رو این عدد مانور داد

بازم هیشکی نمیدونه

ببخشید اون گزینه افزایش موجودی چیه؟باهاش میشه وام ۲ تومنی که گرفتم انتقال بدم به یک کارت دیگه؟

والا دوستان همونو میزنن و به کارت ویپادشون واریز میشه من اما نتونستم.

دقیقا همکار من هم دخترش تصادف کرده بود چند روز قبلش و ایشون فکر کرده بود شکایت ربطی به اون تصادف دار ...

سلام به همه دوستان و مامان سبحان عزيز❤️

من خيلي اتفاقى اين صفحه تاپيك رو خوندم و فهميدم از حساب يكى از خانوما برداشت شده 

راستش چند ماه اخير بشددددددت تعداد پرونده هاى اين مدلى زياد شده 

اخرين موردى كه داشتيم ٤٠٠ ميليون پول پيش خونه يك نفر بود كه در عرض چند ساعت فقط با رفتن روى لينك و هك شدن گوشيش برداشت شده بود😔

هر كس اين پيام رو ميبينه به نزديكانش هم بگه كه فقط و فقط و فقط 

پيامكى كه از عدل ايران مياد مربوط به قوه قضاييه است اونم با حروف بزرگ انگليسي 

ADlIRAN

بجز اون همشششش كلاهبرداريه 

اصلا روزى نيست كه در دادسراها دهها پرونده با همين نوع كلاهبردارى ثبت نشه! 

متاسفانه خيلي هاش هم پايان خوب و سرانجام مشخصي نداره!! و لزوما به رد مال و برگشت پول شما منتهى نميشه!!

الان پراید داریم،خیلی ماشین خوبیه،واقعا کم خرج و سرحاله شوهرم اسنپ کار میکنه باهاشاگه بتونیم و خدا ب ...

ان شالله با دل خوش وبه راحتی ماشین دلخواهتون میخرین❤️🙏

همسر منم تازگیا چندساعتی میره اسنپ کاش قبلترها استارتشو میزد نزدیک دوسال بیکار مونده بود توخونه البته درآمد هم داشت از کار آنلاین ولی اینم میرفت خوب میشد 

سلام خانومای خوش قلب

میگم این اسنپ پی چرا وام اعتباریو‌برداشته ؟ میکه فعلا نیست . 

برای شمام اینطوره ؟ لطفااااا بگین من بعد مدتهاااااا میخاستم برش دارم چک جور شده بود 

مامااان سبحاان 🥺

ان شالله با دل خوش وبه راحتی ماشین دلخواهتون میخرین❤️🙏همسر منم تازگیا چندساعتی میره اسنپ کاش قبلتره ...

مرسی عزیزم،خدا به همسر شمام توان مضاعف بده اشکال نداره دیر نشده همسر منم وقتی شرایطمون یکم سخت میشه میره.بیشتز تابستونا بهتره پارسال تابستون رفت پاییز زمستون نرفت امسالم زیاد نرفته این ماه یکم بیشتر میره...در کل خوبه 

همسر منم چندسال بیکار بودالبته کار اصلیش یکم سخت بود دوسالیه کار اصلیش سبکتر شده و در کنارش کارای دیگه ام انجام میده

2810