2777
2789
منم توهدیه دادن خیلی جوگیرمیشم واقعابایدرواین موردکاکنم😮‍💨

آخه همین جوری خرد خرد اخر سال حساب کنی می بینی کلی پول شده 

مثلا دیروز من می خواستم به یکی کادو بدم همسرم می گفت ۵۰۰ بده اما من حساب کردم دیدم ۵۰۰ زیاد هست ۳۰۰ گذاشتم تو پاکت دادم بهشون 

همین هم که دادم به خاطر خانمش بود والا خودش برای من کاری نکرده 

باز دو هفته پیش منشی باشگاه گفت می خواییم برای مربی تولد بگیریم نفری ۵۰۰ ت 

در صورتی که من کلی پول باشگاه می دم و دیگه لزومی ندیدم  بخوام به مربی ۵۰۰ ت هدیه بدم 

به منشی گفتم فکرهام رو می کنم بهت اطلاع می دم( نگفتم رودربایستی کردم یا خجالت کشیدم) 

من به مربی باشگاه کادو روز معلم دادم و یک بار سوغاتی بهش داده بودم اما الان لزومی نمی بینم ۵۰۰ ت هدیه تولد بدم. 

باز چند وقت پیش عروسی دعوت شدیم اما ما نرفتیم و به میزبان هم گفته بودیم ما نماییم 

اما باز هدیه دادیم همسرم می گفت یک میلیون بدیم اما من گفتم ۵۰۰ کافیه ( عروسی خواهر یکی از دوستان بود) 

همین خرد خرد ها کلی پول میشه 

و من به جادو پول های ریز خیلی اعتقاد دارم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظر شما مامان سبحان من دو تا وام ۳۰تومنی دی جی کالا بگیرم که باهاش سکه بخرم خوبه؟یا وام ۵۰تومنی و ...

عزیزم برای ۲ تا وام ۳۰ تومانی باید ۲ نفر باشید .

و اینکه سود وام د ی ج ی کالا بیشتر هست ولی خوب خوبیش این هست که سپرده گذاری نمیخواد . 

عزیزم سفته رو در همون مراحل گرفتن وام باید بگیرید خودش وارد درگاه میشه برای خرید سفته .

سلام مامان سبحان عزیز

من برای این وام اقدام کردم ولی در اعتبارسنجی برام پیام اومد که فعلا به شما تعلق نمیگیرد و برید موارد منع رو برطرف کنید..

من در اعتبارسنجی وی پاد مشکلی ندارم و همیشه وام ها تعلق میگرفتن..

الانم یه وام ۴ میلیونی وی پاد گرفتم..ممکنه چون از وی پاد وام گرفتم ؛ وام د  ج  پ بم تعلق نگیره؟

به نظرت اگه قرار به شکایت باشه میتونه فیلم ها رو پاک کنه؟؟

نمیدونم بخدا . ولی فکر نکنم چون اگ پاک کنه تابلو میشه که! توی گوگل یک سرچی کن ،، من مبل خریدم فرستادن خونه خراب بود ، تو گوگل گشتم فهمیدم مسیر قانونیش چیه ، رفتم به مغازه دار گفتم ،، دید سردرمیارم مجبور شد عوضش کنه . اگ ببینن راه و چاه رو بلدی کوتاه میان میدونن ب اعتبارشون لطمه بخوره خیلی ضرر میکنن

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

سلام مامان سبحان عزیزمن برای این وام اقدام کردم ولی در اعتبارسنجی برام پیام اومد که فعلا به شما تعلق ...

سلام عزیزم ، دقیق نمیدونم چرا این پیغام رو میزنه ولی باز یک مدت دیگه امتحان کنید احتمالا درست میشه .

سلام یه یه جاگفتی براخریدماشین طلاخریدیی کنجکاوشدم ماشبن الانت چیه ودوست دارین چی بخرین که براش پس ا ...

الان پراید داریم،خیلی ماشین خوبیه،واقعا کم خرج و سرحاله شوهرم اسنپ کار میکنه باهاش

اگه بتونیم و خدا بخواد دوست داریم  ۲۰۷ یا۲۰۶ بخریم.

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

خواهرای عزیزم،به نظر شما من ماهی چقد برا رستوران و تفریح و غذای بیرون بزارم،چون ما هیچ تفریحی نداریم تنها تفریح ما مثلا جوجه میبریم پارک خودمون کباب میکنیم و یا بعضی وقتا میریم رستوران،نمیدونم ماهی چقد بزارم چون اصلا تفریح بیرون شهر نداریم نهایت یه پارکی بریم

سلام مامان سبحان عزیزمن برای این وام اقدام کردم ولی در اعتبارسنجی برام پیام اومد که فعلا به شما تعلق ...

عزیزم منم از ستاره یک تلاش کردم وام بگیرم دوسه تا قسطمون یه ماه با دیرکرد واریز میکردیم بخاطر اون تعلق نگرفت.کلا همه چیو چک کنید ببینید اقساط معوقه یا حتی ضمانت بانک‌یا حتی مقدار وام هت از دریافتیتون بیشتر نباشه

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
2810