2777
2789
بچه ها من وام ویپاد دو تومنی گرفتمخواستم پرداخت مرحله ای بزنم میگه اول باید ۵۰۰ هزارتومن پرداخت کنی ...

خب اون ۵۰۰ تومن از قسط وامت کم میشه و ۱۵۰۰ رو برات مرحله ای میکنه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

دوستان من یک مشکلی برام پیش اومده

خواستم با شما خانمای عاقل و مدیر اینجا  مشورت کنم

من دو سال تو یه خونه مستاجر بودم ،همون اول ک رهن کردم صاب خونه شناسه قبضی برام فرستادن و من طبق همون شناسه قبض برق رو طی این سالها پرداخت می‌کردم

الان که از اون خونه رفتم میگه طی این سالها اشتباه پرداخت کردی و کنتور شما اون نبود و کنتور دیگه ای هست ، (آخر سالی اسفندماه اداره به پرسنل اعلام کرد هر که قبض برق داره بیاره تا براتون رایگان پرداخت کنم و شناسه قبضی که من بهشون بهشون دادم صفر بود   منم فکر کردم بخاطر اینکه سقف مصرفم کم بوده و تشویقی خورده آخه من خیلی وقتا خونه نبود تا غروب سرکار بودم فقط ی یخچال روشن بوده

زمان تسویه من با همون شناسه قبض تسویه گرفتم

حالا بعد چند ماه میگه بیا قبضت اشتباه بود این قبض جدید پرداخت کن ،حالا اون مبلغی که من پرداخت کردم چی میشه؟؟؟

میلغی که اداره برا من می‌تونست پرداخت کنه چی؟

چ طور به این آقا بگم شما به من شناسه اشتباه دادی

الان من چ طور ۱۵۰۰بدم. پول کمی نیس

اگه اشتباه نکرده بود الان تمامی این مبلغ رو از سمت اداره پرداخت میشد

آدمیه برا گرفتن پول پیش خونه ام جز جگرم کرده بعد سه ماه ب زور گرفتم

آدمیه ک ۴۳واحد داره

پیام داده این مستاجر جدید خانم مطلقه س نداره 

پیشاپیش از رویای عزیزم و بقیه عذر میخواهم ک اقتصادی نیس 

دور همی نیس ک اونجا بگم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوکیعزیزم هر اسمی کاربری میزدم تکراری بود سایت قبول نمیکرد همینجوری با حروف بازی می‌کردم فکر نمیکر ...

جدوا به معنی بخشش هستش

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
دوستان من یک مشکلی برام پیش اومدهخواستم با شما خانمای عاقل و مدیر اینجا مشورت کنممن دو سال تو یه خو ...

عزیزم بایه وکیل مشورت کن فکزکنم پیام های اولیه صاحبخونه اگرباشه نتونه کاری کنه ولی واقعا گاهی ادم مبلغی رومیده دردسری نمیکشه حرص بخوره بازهم اول مشورت کن ان شاالله درست میشه

الهی ربی ومن لی غیرک💖
من یبار با امیر قلعه نویی سر جا پارک دعوام شد حالا ماشینم اون موقع چی بود کوییک😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂ک ...

یاس جان نمیدونم چرامن هروقت مغرورشدم با کله خوردم زمین🤣🤣🤣🤣انگارخداهم دوست داره من خاکی باشم

الهی ربی ومن لی غیرک💖
دوستان من یک مشکلی برام پیش اومدهخواستم با شما خانمای عاقل و مدیر اینجا مشورت کنممن دو سال تو یه خو ...

عزیزم اون شناسه قبلی رو چطوری بهت داد؟ پیامک کرده بود؟ مدرکی نشونه ای چیزی داری؟

همینو بهش بگو که من طبق شناسه ای که شما واسم فرستادین واریز کردم

بیشترم جوابشو نده به شما ربطی نداره 

زیاده روی کرد با یه بلاک خوشحالش کن😁

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
یاس جان نمیدونم چرامن هروقت مغرورشدم با کله خوردم زمین🤣🤣🤣🤣انگارخداهم دوست داره من خاکی باشم

😂😂😂

بقول پیمان معادی هروقت فکر کردی کسی شدی سقوطت از همونجا شروع میشه

غرور به تحصیلات و پول و مدل ماشین بنظر من جزو بدترین ویژگی ها و بدترین چیزهاست، چون در یک لحظه ناپدید میشن

ولی عزت نفس که باعث بشه شان خودتو بالا ببینی، با هرکسی قاطی و همکلام نشی، مستقل باشی، دروغ نگی، ضعیف نباشی بسیار صفت خوبه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

مشکل خودشه

شما اگه پولی دستش نداری دیگه جوابشو نده

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست

[QUOTE=351830116]دوستان من یک مشکلی برام پیش اومده خواستم با شما خانمای عاقل و مدیر اینجا  مشورت کنم من دو سال ...[/QUOTE

اصلا استرس نگیر و نگران نشو... پولی هم که دستش نداری

فقط بگو من طبق شناسه قبضی که شما به من دادید پرداخت کردم و دیگه جواب نده

اگر قانع نشد که با شرحی که دادی نمیشه، میتونه بره شکایت کنه شما هم مستندات ارائه بده، اگر اثبات کرد شما بدهکاری پرداخت کن

بزار خودش بره دوندگی کنه

خب من اونو خرج کردم الان پول لازممه،بخاطر همون قرض کردم از کسی اونو تسویه کردم.قرض طرفو دادم ،دوتومن ...

سلام یه یه جاگفتی براخریدماشین طلاخریدیی کنجکاوشدم ماشبن الانت چیه ودوست دارین چی بخرین که براش پس اندازمیکنین

2810