2777
2789
دوستای گلم من یه سوال دارم هر کی بلد بود تو دورهمی تگم کنه بگه بهم با اجازه رویا جون راستش پارسال د ...

پسر منم همینه لطفا اگ جواب گرفتی منو تگ کن  

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

دوستای گلم من یه سوال دارم هر کی بلد بود تو دورهمی تگم کنه بگه بهم با اجازه رویا جون راستش پارسال د ...

شربت آسماویت از همین الان شروع کن بهش بده به نظرم خوبه برای تقویت سیستم ایمنیه بدنه من پارسال دادم به بچم کل پاییز و زمستون دوبار سرما خورد اونم در حد ابریزش بینی به نظرم تاثیر شربت بود امسالم باز میخوام بدم بهش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ضرر نداره من خودمم میزنم شوهرمم میزنه کلا چیز رایجیهولی باز قبلش با دکتر عفونی یا متخصص داخلی ...

ممنون یاس جان چه خوب  منم شنیدم که کودکان و مخصوصا  مسن ها خوبه بزنن ولی نمیدونم چرا استرس دارم بر زدنش میگم نکنه اشتباه کنم ولی باورت نمیشه یعنی پارسال پدرمون دراومد تا خود شب عید ما مریض بودیم 

میدونم که به سیستم ایمنی هم ربط داره ولی خوب چرا قبلا ها مریض نمیشد یا تابستون مریض نمیشد بلاخره مدرسه ۳۰ تا شاگردن که بخاطر اینکه از درس عقب نیفتن خانواده ها میفرستن واز هم دیگه میگیرن 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
شربت آسماویت از همین الان شروع کن بهش بده به نظرم خوبه برای تقویت سیستم ایمنیه بدنه من پارسال دادم ب ...

ممنون عزیزم خداروشکر دیر دیر مریض شده 

ولی یدونه دکتر بهش داده بود اسمش ایمینوس بود ولی بازم مدام مریض شد 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
ممنون یاس جان چه خوب منم شنیدم که کودکان و مخصوصا مسن ها خوبه بزنن ولی نمیدونم چرا استرس دارم بر ز ...

دخترت واکسن کرونا زده؟

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

من برای مادرم بک سال زدم

اصلا بیمار نشدن

پارسال زدیم ک بارها مریض شدن

نتونستم بفهمم خوبه یا بد

بهترین و گرون ترین برندش رو هم خریدم

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
برادر که ندارم ..شوهرم هم نمیتونم بگم چون طلا مخفیه اگه بگم همه چی لو میره میخواستم زنگ بزنم بهش اگ ...

عزیزم شما خیلی عصبانی شدی الآنم کارت گیره فردا برو واستا تا پولت رو بده

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام منم امسال چهل سالم میشه بیست ساله ازدواج کردم تازه امسال به خودم اومدم پول پس انداز کنم به نظرت ...

سلام عزیزم چرا دیر باشه .

من هم ۴۳ ساله هستم و تا الان هم پس انداز داشتم ولی از این به بعد هم باید خیلی تلاش کنم تا بتونیم برای آینده بچه هامون که هنوز کوچیک هستن و همینطور رفاه بیشتر خودم و همسرم بیشتر تلاش کنیم .

نمیدونم سریال اوشین رو که دوباره نشون داد دیدید یا خیر .

من وقتی سریال اوشین رو داده بود خیلی بچه بودم و یادم نمیومد داستانش رو .

ولی این سری کامل دیدم ، به نظرم اتفاقا سریالش برای این روزهای ما هست ، از تلاش و خستگی ناپذیر بودن اوشین حتی تا سن خیلی بالا و اینکه از شکست نمیترسید خیلی خوشم اومد . 

سلام عزیزم چرا دیر باشه .من هم ۴۳ ساله هستم و تا الان هم پس انداز داشتم ولی از این به بعد هم باید خی ...

سلام گلم ممنون بهم امید دادی شوهرم هیچی بنامم نکرده و نمیکنه چون میشناسمش هیچ پس اندازی هم ندارم اما  از این به بعد سعی میکنم پس انداز کنم ماهی بهم ۳ میلیون میده میدونم کمه اما باید هیچی نخرم جمع کنم

دخترااااااابنظرتون ممکنه خبری بیاد ک قیمت طلا اندکی کاهشی بشه؟؟؟الان هر گرمی قیمتش سه و ششصد و‌ سی ش ...

اگر خیلی شانس بیاریم

مقطعی تا ۳۵۰۰ بیاد 

توی این چندماه اخیر هروقت رفت بالا به ۴ روز نکشید اصلاح داد

ولی الان ثابت شد سرهمین قیمت

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
سلام گلم ممنون بهم امید دادی شوهرم هیچی بنامم نکرده و نمیکنه چون میشناسمش هیچ پس اندازی هم ندارم اما ...

سلام عزیزم نیاز هم نیست چیزی نخرید ، شما هر ماه ۲ میلیون از این پول رو طلای بدون اجرت یا سکه پارسیان بخرید و یک میلیون هم بگذارید برای نیازهاتون .

و حالا سالهای بعد هم هر چه قدر همسرتون بهتون داد دو سومش رو پس انداز کنید و با یک سوم هم نیازهاتون رو براورده کنید .

مطمئن باشید بعد از ۵ سال پس انداز خوبی دارید . 

2810