2777
2789
چشم استاد بزرگ حتما اولین تماس همین رو بهش میگم بچه ها دعا کنید کوتاه بیاد و بی دردسر پولم برگردونه ...

من یبار با امیر قلعه نویی سر جا پارک دعوام شد حالا ماشینم اون موقع چی بود کوییک😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

کلا اطرافیان ازم میترسن 😂

یبار تو این تاپیک بهم گفتن فلانی مغرور و خود رای عه واقعا حال کردم بنظرم هیچی بالاتر از غرور و اینکه بتونی حقتو بگیری اینا نیست

یبار تو پمپ بنزین سرخود تو ماشینم اکتان ریخت ۳۰۰ تومن کارت کشید همونجا زنگ زدم بازرسی شرکت نفت 

جنگی جنگی

دعوا و درگیری با یاسمن😂

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یبار با امیر قلعه نویی سر جا پارک دعوام شد حالا ماشینم اون موقع چی بود کوییک😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂ک ...

اوه اوه 

قلعه نوعی چیکار کرد.بعدش 

ب نظر بداخلاق میاد

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
سلام منم امسال چهل سالم میشه بیست ساله ازدواج کردم تازه امسال به خودم اومدم پول پس انداز کنم به نظرت ...

40 دیره؟؟؟؟ خیلی جوانی شروع کن به پس انداز 

هیچ وقت دیر نیست

دخترم عاشقتم

پس انداز مخصوصا از نوع شخصی برای هر خانومی یکی از واجبات زندگی زناشویی 

حالا بسته به زندگی هر شخصی نوع پنهان یا آشکارش متفاوته 

یکی از دوستای من بعد از یه زندگی عاشقانه کارش به جدایی رسید و همسرش از خونه بیرونش کرد 

الان برای حتی کارهای طلاقش هم پول نداره 

باید دست دراز کنه جلوی خانوادش  

پس حتی اگر شده ماهی پونصد هزار تومن هم پس انداز داشته باشید مطمئن باشید یه جایی از زندگی به دادتون میرسه که حتی عزیز ترین هاتون هم حاضر نیستن دست تو جیب کنند👌

اوه اوه قلعه نوعی چیکار کرد.بعدش ب نظر بداخلاق میاد

هیچی خندش گرفته بود😂 این باشگاهی که میرم اونم میاد میبینمش بعضی وقتا

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
پس انداز مخصوصا از نوع شخصی برای هر خانومی یکی از واجبات زندگی زناشویی حالا بسته به زندگی هر شخصی نو ...

افرین منم دیر به فکر افتادم امسال چهل سالم شده هیچی پس انداز ندارم 

برادر که ندارم ..شوهرم هم نمیتونم بگم چون طلا مخفیه اگه بگم همه چی لو میره میخواستم زنگ بزنم بهش اگ ...

برو مغازش بگو پول رو بزن به حسابم وگرنه زنگ میزنم به ۱۱۰ بیاد . معمولا مغازه دارها بخاطر آبرو و حفظ اعتبار نمیزارن زنگ بزنن ۱۱۰ . 

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

پوران عزیزم ♥️ب کدوم بهزیستی کمک میکنی 🤗منم دنبال بهزیستی هستم ک مطمعن باشه واقعاً ب خود بچه ها رسی ...

عاطفه ❤️

گل خانوم، اگر تهران هستید، این بهزیستی براتون دور هست،  یکی از دوستانم بهزیستی دماوند بودن، من باهاشون مشورت کردم برای نیکوکاری به بهزیستی، که ایشون من رو به مسؤول یکی از بخش هاشون معرفی کردن. 

هر شهری که تشریف دارین، حضوری تشریف ببرین بهزیستی، و با مسوولشون مطرح کنید. و از نزدیک هم محیط رو ببینید، و از لیست نیازهاشون مطلع بشین. انشالله خداوند به شما توفیق میده.  

بهزیستی ها معمولا زیر مجموعه دارن، که محل اسکان پسرها جدا، دخترها جدا، شیرخوار ها جدا، رده سنی ۱۰ سال تا ۲۰ سال جدا و …. که میتونین به مسئول هر بخش وصل شین و تصمیم بگیرین کدام یک از این موارد رو انتخاب کنید.

حتی فارغ از بهزیستی، زاغه نشین های زیادی اطراف تهران هستن، کسانی که سمت کوره های آجر پزی زندگی میکنن، و یا چند شهرک دیگه که  کمک هاتون میتونه قسمت و روزی این افراد هم بشه ❤️ 

میشه پک های بهداشتی  شامل پد بهداشتی برای خانوم ها، خمیردندان، مسواک، شامپو، مایع دستشویی، شوینده و … فرضا چند کیسه، ۵ کیسه نایلونی، ۳ کیسه نایلونی، حتی یک کیسه نایلونی از این اقلام رو ، هر کس باتوجه به شرایط مالی خودش، تهیه کنه و به انسان های شریف این مناطق برسونه. 

چند روز قبل مسئول بهزیستی با من تماس گرفت و گفت حتی اقلام خوردو خوراک هم میشه کمک کرد، به ایشون گفتم یه لیست از اقلام غذایی که بیشترین مصرف در ماه رو بچه ها دارن برام بفرستن، ایشون فرستاد و این اقلام بیشترین مصرفشون و بیشترین استفاده‌شون در ماه بود: ماست، نمک، تخم مرغ، ادویه، مرغ

و خودم انشالله خداوند توفیق بده، از همین ماه،  که برای خرید فروشگاهی میرم، مبلغی رو هر ماه اختصاص میدم و مرغ و ماست و تخم مرغ رو به اندازه ی مبلغ موردنظرم براشون تهیه میکنم ❤️

آخه هیچ مدرکی ندارم که برم اتحادیه

مدرک نمیخاد . ساعت و تاریخ دقیق رو بگو همه ی طلا فروشیها دوربین دارن .معلومه ک طلا دادی

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

دوستانه جان ❤️

تک تک ریپلای نکردم که صفحات جلو نره، ممنونم از محبت قلبتان و لطفتان که به دست نوشته ها  و آنچه که با قلبم به این صفحه مینگارم دارید. 

حتما در هر فرصتی آنچه که لایق چشمان شما و وقت ارزشمندتان باشد برایتان اینجا مینویسم. ❤️

دوستای گلم من یه  سوال دارم هر کی بلد بود تو دورهمی تگم کنه بگه بهم با اجازه رویا جون 

راستش پارسال دخترم کلاس اول بود هر روز خدا از مدرسه سرماخوردگی و مریضی مبگرفت میومد یعنی ۹ ماه تمام هم بچم جونش میرفت از درسشم که نگم کلا عقب میموند

هم کلی پول خرج کردیم بر دکترا دفترچه هم نداریم فقط آزاد دیگه منم ازش میگرفتم یعنی تقریبا ۱۰ میلیون فقط 

دی و بهمن خرج کردیم 

خداروشکر این تابستون چون مدرسه نبود یبارم مریض نشد

خلاصه کنم براتون اطرافیانم میگن امسال الان وقتشه ببری براش واکسن انفولانزا بزنی دیگه تند تند مریض نمیشه 

راستش من میترسم بر بچم خطرناک باشه تجربه دارید درموردش برام بنویسید ممنون میشم 

بزنم یا نزنم 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
دوستای گلم من یه سوال دارم هر کی بلد بود تو دورهمی تگم کنه بگه بهم با اجازه رویا جون راستش پارسال د ...

عزیزم ضرر نداره من خودمم میزنم شوهرمم میزنه کلا چیز رایجیه

ولی باز قبلش با دکتر عفونی یا متخصص داخلی بخاطر سنش و حساسیت و اینا چک کن

2810