2777
2789
سلام سلام .خانما ما خونمون پرده عمودی قدیمی داشت برای سال ۸۸ بوده.دیگه ما پرده ها رو انداختیم دور خی ...

من دی ماه پردهای خونمون خریدم 

برای پنجره آشپزخونه و درب تراس مطبخ مدل رومن گرفتم هزینه دوختش خیلی گرون گرفت هم قیمت پارچش شد 

پرده های پذیرایی حریر ساده و یه والان تور حاشیه دار که روی گلهاش مروارید دادم زد . والان دومی پادچش حالت پتینه طرح دار داره اونم دادم روش نگین زدند 

پرده تو دیزاین خونه خیلی چشمگیره و خونه خیلی زیبا میکنه 

اگه خونه برای خودتونه یه پرده خوب بزن اگه مستاجر هستید زیاد هزینه نکن شاید جابجا بشد 

حریر خیلی زود نخ کش میشه و برای شستن باید احتیاط کنید  یه مشکلی که داره اتو کردنش خیلی سخته من قبلا تور  داشتم میشستم آویزون میکردم خودش صاف میشد نیاز به اتو کشی نداشت 

وزن اولیه : ۶۸.۱۰۰   وزن فعلی : ۶۵.۴۰۰ 😊  وزن هدف : ۵۷
این کلا آدم درستی نیست مگه میشه طلا فروش ۳ میلیون تو دخلش نباشه که بهت بدهاز اول نباید قبول میکردی م ...

اره درسته یاسی جان نمی‌خواست کارم رو راه بندازه ‌‌

قبلا هم از مغازه ش خرید میکردم یه آقایی شاگردش بود که فوق العاده محترم و مشتری مدار بود ولی چند وقتیه که دیگه اونجا کارنمیکنه

ازخودش اولین بار که  خرید میکنم ولی طی رفت آمدهای قبلی به مغازه ش متوجه شده که ادم عصبی و خودخواهی هست و اصلا برخورد با مشتری بلد نیست 

ولی چون تنها جایی هست که تو شهرمون طلای مستعمل تمیز میاره مجبور شدم برم

الان واقعا نمیدونم باید چطور برخورد کنم که پولم رو واریز کنه

میدونم که منتظره که برم مغازه ش و خودم رو کوچک کنم و بگم ببخشید تا حق م رو پس بده ولی منم غرورم اجازه این کار رو نمیده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره درسته یاسی جان نمی‌خواست کارم رو راه بندازه ‌‌ قبلا هم از مغازه ش خرید میکردم یه آقایی شاگردش بو ...

همسری برادری کسی نمیتونی بفرستی در مغازش؟

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
اون خونه توی جای بهتر ۳ سال دیگه ممکنه چندین برابر بشه و ارزشش از زمین و آپارتمان شما خیلی بیشتر بشه ...

ممنون عزیزم ولی متاسفانه همسرم قبول نمیکنه کلا ایده هاش زندگی مون رو همیشه سالها عقب انداخته ولی اصلا کوتاه نمیاد میگه زمین رشدش چند سال دیگه جند برابر میشه و ما پشیمون میشیم   

سلام 🌹بدون شک هر چه سریع تر خونه مورد نظرم میخریدم.... چه آپارتمانی چه ویلایی. هیچی بهتر از این نیس ...

ممنون گلم بالام گفتم همسرم زیر بار نمیره میگه زمین رو نمی‌فروشند آینده داره میگه  آپارتمان رو فقط میتونیم بفروشیم با وام و طلا یه خونه بخریم ولی اونجور دیگه فقط یا یه آپارتمان بزرگتر میشه خرید یا محله پایین ویلایی 

منم ویلایی دوست دارم جای خوب اصلا آپارتمان دوست ندارم 

سلام دوستان من هفته پیش یه النگوی مستعمل خریدم که چون پولم کم بود مجبور شدم گوشواره م هم بذارم روش . ...

شوهر برادر پدر یا هرکس دیگمم میبردم در مغازشو گل بگیره ۳ تومن مگ کم‌پولیه؟من تو. بازار کار میکنم یارو نصف بازارو دارع واسه ۸۰۰ تومن همدیگرو تیکه پاره میکنن

نوشته بود آیا کسی را چنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم از جنگ ها بازگشته ام با زخم ها و موی سپید... یادگرفته ام صبور باشم و به تماشا قانع 💔
خب من اونو خرج کردم الان پول لازممه،بخاطر همون قرض کردم از کسی اونو تسویه کردم.قرض طرفو دادم ،دوتومن ...

ببخشید اون گزینه افزایش موجودی چیه؟باهاش میشه وام ۲ تومنی که گرفتم انتقال بدم به یک کارت دیگه؟

شوهر برادر پدر یا هرکس دیگمم میبردم در مغازشو گل بگیره ۳ تومن مگ کم‌پولیه؟من تو. بازار کار میکنم یار ...

مغازه روبه رویی برای پدرشه تا فردا صبر میکنم اگه واریز نکرد میرم مسئله رو به پدرش میگم اگه باز هم نداد یه فکر دیگه ای میکنم  

اره درسته یاسی جان نمی‌خواست کارم رو راه بندازه ‌‌ قبلا هم از مغازه ش خرید میکردم یه آقایی شاگردش بو ...

سلام دوست عزیز به نظرم یه کم زود عصبانی شدید و از مغازه اومدید بیرون اگه من بودم تا پولم رو نمی گرفتم خارج نمی شدم به هر حال دیگه گذشته 

اما اگر من باشم همین امروز عصر میرم مغازه دنبال پولم 

به هر حال پول کمی نیست خودش یه گرم طلا میشه 

مغازه روبه رویی برای پدرشه تا فردا صبر میکنم اگه واریز نکرد میرم مسئله رو به پدرش میگم اگه باز هم ند ...

یه زنگ بهش بزن

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
همسری برادری کسی نمیتونی بفرستی در مغازش؟

برادر که ندارم ..شوهرم هم نمیتونم بگم چون طلا مخفیه اگه بگم همه چی لو میره  

میخواستم زنگ بزنم بهش اگه گفت نمیدم  تهدیدش کنم وبگم پس من دیگه کاری بهت ندارم ولی تو مواظب خودت باش که برادرام میفرستم سراغت که از خجالتت دربیان  

ولی منطقی که فکر میکنم میگم اگه این روزا هر بلایی سرش بیاد میتونه بیاد یقه ی من رو بگیره

برادر که ندارم ..شوهرم هم نمیتونم بگم چون طلا مخفیه اگه بگم همه چی لو میره میخواستم زنگ بزنم بهش اگ ...

دعوا نمیخواد

زنگ بزن بگو پول منو ریختین

اگه پرروبازی درآورد بگو من از طریق اتحادیه پیگیر میشم

سلام دوست عزیز به نظرم یه کم زود عصبانی شدید و از مغازه اومدید بیرون اگه من بودم تا پولم رو نمی گرفت ...

اره من خسته شده بودم بس که منتظر موندم اون هم از جایی دیگه عصبانی بود که می‌خواست سر من خالی کنه

که شد آنچه نباید میشد  

2810