2777
2789
چرا میتونیدمیتونید یه ماه زیاد یه ماه کمتر پرداخت کنید الان من ۵تومنی برداشتم میخوام کامل تسویه کنم ...

آخه اینجوری که مثلا ۵ تومن میگیریم بعد از ۱۰ روز دوباره همون رو پس بدیم چه فایده ای داره؟البته من الان ۲ تومنیش رو گرفتم 

من میخام باشم چکار کنم؟

عزیزم با تاپیک همراه شو کم کم دستت میاد . ایده های مختلف برای پس انداز ، خرید طلا ، گرفتن وام های مختلف ، مدیریت مخارج و... خداروشکر همیشه مطلبی برای یادگیری هست . سوالی هم داشتی بپرس هرکس بتونه جواب میده . خوش اومدی  

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه اینجوری که مثلا ۵ تومن میگیریم بعد از ۱۰ روز دوباره همون رو پس بدیم چه فایده ای داره؟البته من ال ...

خب من اونو خرج کردم الان پول لازممه،بخاطر همون قرض کردم از کسی اونو تسویه کردم.قرض طرفو دادم ،دوتومنم موند برا خودم،الان پول تو دستوبالم کمه امتیاز وام بل،وم داره میاد پایین میخوام یکم بیشتر کنم موجودیمو وام بیشتری بگیرم،بعد من همشم یجا تسویه نکردم به مرور اینکارو میکنم،ولی هرچی زودتر برسی وام های بالاتر بهتره،امتیاز وی کلابتم میره بالا با موندن پول تو حساب

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

سلام دوستان من هفته پیش یه النگوی مستعمل خریدم که چون پولم کم بود مجبور شدم گوشواره م هم بذارم روش ..مبلغ سه میلیون و هشتصد از طلافروش طلب شدم که گفت یا عصر پنجشنبه یا شنبه میزنم به کارت ..من امروز به شدت پول لازم بودم رفتم ازش خواستم که زودتر پول رو واریز کنه ..خیلی خیلی بداخلاق بود 

خیلی بد جواب داد منم بهم برخورد و جوابش رو دادم و از مغازه اومدم بیرون پشت سرم داد میزد وایسا ببینم خانم اگه بری پولت رو نمیزنم به حساب ..

منم پیش خودم گفتم نریز به درک ‌‌‌..سگخور  

برنگشتم نمیخواستم با این آدم بی‌شعور دهن به دهن بشم اون هم پول رو به کارتم نزد

الان اگه شما باشین چکار میکنین باز پیگیر این پول میشین یا چند روز صبر میکنین که شاید خودش بریزه ‌‌اصلا دلم نمیخواد باز هیکل نحسش رو ببینم 

سلام دوستان من هفته پیش یه النگوی مستعمل خریدم که چون پولم کم بود مجبور شدم گوشواره م هم بذارم روش . ...

سلام والا نمیدونم چی گذشته که عصبانی شدید اما من قطعا بی خیال نمیشم چون ۳،۸۰۰ پول کمی نیست برام

دوستان من خیلی کم پول ته ماه برام میمونه زیر ۱ میلیون و گاهی زیر ۵۰۰ با توجه به اینکه تا آخرسال شدیدا به پول نیاز دارم به نظرتون این مقدارهای کم رو چیکار کنم

۱_تبدیل به پارسیان

۲_قدرت خرید کارگزاری

۳_بانک رسالت 

۴_خرید عیار 

ویپاد رو چون سودش زیاده دوست ندارم ازش وام بگیرم

و اما مورد دوم من اعتبار حساب دی..جی پی دارم ۱.۵ میلیون به نظرتون باهاش پوشک بچه و وسایل خونه بگیرم یا پارسیان و طلا

من تا حالا پارسیان برا فروش نبردم میگم نکنه راحت برندارن یا طلاهاش نکنه نتونم بفروشم تو شهر خودمون

سلام والا نمیدونم چی گذشته که عصبانی شدید اما من قطعا بی خیال نمیشم چون ۳،۸۰۰ پول کمی نیست برام

ببین اول که من ساعت ۹ رفتم خودش نبود شاگردش باهاش  تماس گرفت گفت بیست دقیقه دیگه میام

ولی خیلی دیرتر اومد من حدود یک ساعت منتظر شدم تا بیاد بعد که رسید دید که دفتر حساب کتابش رو جا گذاشته دوباره شاگرد رو فرستاد دنبال دفتر که قطعا یکساعت دیگه طول می‌کشید 

همون لحظه یه مشتری خانم زنگ زد صداش میومد و اون هم گله کرد که پول طلاهای که بهش فروخته واریز نشده حسابی با اون بنده خدا بحث کرد و در کمال وقاحت و بی ادبی جواب اون خانم رو داد و قطع کرد و عصبی شد

من ازش خواستم هشتصد تومن رو بهم پول نقد بده مابقی ش رو سرفرصت انتقال بده که گفت تا دفتر حساب کتاب نباشه نمیشه درصورتی که من رو کاملا یادش بود

منم گفتم شما قرار بوده پنجشنبه واریز کنید ولی الان هم باید یکساعت دیگه معطل بشم با طعنه گفت حالا شما به بزرگواری خودتون ببخشید که دفترم جامونده

منم گفتم حواس پرتی شما تقصیر من نیست که اینجور با مشتری برخورد میکنید و واقعا براتون  متاسفم 

و از مغازه اومدم بیرون این بود کل داستان

ببین اول که من ساعت ۹ رفتم خودش نبود شاگردش باهاش تماس گرفت گفت بیست دقیقه دیگه میام ولی خیلی دیرتر ...

این کلا آدم درستی نیست مگه میشه طلا فروش ۳ میلیون تو دخلش نباشه که بهت بده

از اول نباید قبول میکردی میگفت پول نداره خرید نمیکردی

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
دوستان من خیلی کم پول ته ماه برام میمونه زیر ۱ میلیون و گاهی زیر ۵۰۰ با توجه به اینکه تا آخرسال شدید ...

سود وام برایند زیاد نیست بنظرم سکه هاتونو جمع کنید تا اخر سال

عیار خوبه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
2810