2777
2789

سلام خانوما من از عید با این تاپیک آشنا شدم از ١۶ سالگی دستم تو جیب خودم بوده اما هیچوقت پس‌انداز نداشتم همیشه همه رو خرج لباس مو لوازم آرایشی مارک و مسافرت و رستوران میکردم این انگشتر رو امسال برای تولدم خریدم، امیدوارم با کمک این گروه تغییر کنم😅❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

سلام سلام .خانما ما خونمون پرده عمودی قدیمی داشت برای سال ۸۸ بوده.دیگه ما پرده ها رو انداختیم دور خیلی کهنه بودت.حالا میخوام پرده پارچه ای بدم برام بدوزن.نظری تجربه ای برای خرید پارچه پرده حریر و اینا دارید راهنماییم کنید؟آشپزخانه پرده عمودی سالمی داره.اونم پارچه ای کنم یا نه؟

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش میکنم عزیزم .خیر سود نداره فقط موقع درخواست وام یک کارمزد کمی باید همون داخل ام رسالت پرداخت ک ...

عزیزم ببخشید سوال زیاد شد .

من رفتم ام رسالت میزنه سبلا عضو شدی چیکار کنم

گفتم دیگه عزیزم ، باید نام کاربری رو بزنید شماره موبایل و برای رمز فراموشی رمز بزنید و رمز جدید تعری ...

سلام عزیزم❤

ببخشید منم یه سوال بانکی بپرسم ممنونم از پاسخگوییتون😘💗

من تا حالا وام ویپاد نگرفتم الان یک میلیونی برام فعال شده اگه بگیرم میتونم تا ۴ماه تسویه کنیم ماهی ۲۵۰بدم؟یا کلا باید یکجا پسش بدم؟

بچه ها ما سه ساله پیش مسکن ملی ثبت نام کردیم داداشامم همینطور بعد داداشم اسمش اومد الان آخرای ساخته ...

ماهم سال ۹۸ ثبت نام کردم همین امسال اسممون دراومد بهتر برید راه وشهرسازی محلتون سر بزنید ماچند بار رفتیم سر زدیم الانم فقط یک قسط دادیم نزدیک ۶ماه گذشت خبری نیست نه میدونیم زمینمون کجاست نه چیزی هرموقع هم سر میزنیم بهشون میگن میخوان شروع کنن ولی هیچی ب هیچی

سلام عزیزم من هفته‌ی پیش رفتم برای امتحان بخرم رفتم فروشگاه فامیلی قصابی جلوی چشم هست و کاملا جلوی چ ...

سلام خوبید تره بار طرشت هم برید اونجا هم گوشت گرم داره منم خریدم فرقی نداشت 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
سلام خوبید تره بار طرشت هم برید اونجا هم گوشت گرم داره منم خریدم فرقی نداشت

سلام عزیزم والا یکم بهم دوره. فقط روزهای تعطیل وقت میکنم برم که احتمالاً تعطیل باشه

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
افرین عزیزم بنظر منم خیلی خوبه منم وام پلکانی رو میگیرم و اصلا نمیزارم رد بشه،حالا شرایطم خوب باشه ی ...

سلام برای وام ۲۰ تومنیش اگه بخوایم قسطی پرداخت کنیم چطوریه؟قسطش ماهیانس یا هفتگی ؟ماهی چقدره قسطش؟

سلام برای وام ۲۰ تومنیش اگه بخوایم قسطی پرداخت کنیم چطوریه؟قسطش ماهیانس یا هفتگی ؟ماهی چقدره قسطش؟

۶ ماهست،ماهی یبار،با اندکی سود،سه و خورده ای میشه فکر کنم

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
تعداد قسطاشو خودمون نمیتونیم مشخص کنیم مثلا ۳ ماهه پرداخت کنیم؟

چرا میتونید

میتونید یه ماه زیاد یه ماه کمتر پرداخت کنید الان من ۵تومنی برداشتم میخوام کامل تسویه کنم بعد هفت تومنی بگیرم

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
2810