2777
2789
سلام دوستان کسی تا حالا از دی جی کالا طلا خریده؟ به نظرتون قابل اعتماده؟ یک کارتی داریم که فقط میشه ...

سلام بله من هم خریدم و هم فروختم ، فقط اجرت طلاهاش کم نیست ولی اگر به عنوان طلای زینتی بخوان بخرید طلاهای شیکی داره به خصوص طلای مستجابی که فاکتور هم میفرسته .

و اینکه به جای طلا میتونید ربع یا نیم یا سکه تمام هم بستگی به مبلغ کارتتون بخرید و همینطور سکه پارسیان . 

سلام بله من هم خریدم و هم فروختم ، فقط اجرت طلاهاش کم نیست ولی اگر به عنوان طلای زینتی بخوان بخرید ط ...

ممنون که جواب دادید 

مبلغ کارتم ۸۵ میلیونه،اتفاقا همسرم میگه سکه بگیریم ولی راستش تاحالا سکه نخریدم اصلا نمیدونم فرق سکه ها چیه و موقع فروش چقدر ضرر میده و آیا رشدش مثل طلا هست؟

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون که جواب دادید مبلغ کارتم ۸۵ میلیونه،اتفاقا همسرم میگه سکه بگیریم ولی راستش تاحالا سکه نخریدم ا ...

عزیزم سکه تمام رشدش خوب هست و خیلی از تحلیل گرها میگن اولویت با خرید سکه تمام هست .

الان شما به راحتی میتونید ۲ تا سکه تمام سال ۸۶ بخرید .

من از سکه دلارام و نیک داخل د ی ج ی کالا خرید کردم و به راحتی هم بیرون فروختم .

سکه هاش معتبر هست فقط قیمتش در حد بین ۲۰۰ تا ۵۰۰ از بیرون گرونتر هست که اون هم اگر چک کنید همون ۲۰۰ بالاتر نیست . 

سلام دوستان کسی تا حالا از دی جی کالا طلا خریده؟ به نظرتون قابل اعتماده؟ یک کارتی داریم که فقط میشه ...

حتما خودت حساب کن ببین چند درصد مازاد از وزن طلا میدی،هرجا مناسبتر بود بخر

دیجی معتبره ارسالشم معتبرتر از پست و تیپاکسه،

طلافروشی های بیرون با چونه زدنو اینا یکم میشه کمتر سود بدی

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
عزیزم سکه تمام رشدش خوب هست و خیلی از تحلیل گرها میگن اولویت با خرید سکه تمام هست .الان شما به راحتی ...

اتفاقا سکه نیک هم موجودی داره ، پس احتمالا همون سکه بخرم 

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
سلام دوستان ازبانک مهرمیشه هم زمان دوتاوام فوری گرفت یانه؟

نخیر،با یبار گرفتن امتیازت صفر میشه باز باید با حسابت کار کنی

اما فوری و امتیازی باهم میشه من گرفتم

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
حتما خودت حساب کن ببین چند درصد مازاد از وزن طلا میدی،هرجا مناسبتر بود بخردیجی معتبره ارسالشم معتبرت ...

اتفاقا خیلی گشتم و این سرویس از همش مناسبتر بود قیمت خام طلا به علاوه ۱۵ درصد ،به نظرم خیلی خوبه قیمتش

عزیزم سکه تمام رشدش خوب هست و خیلی از تحلیل گرها میگن اولویت با خرید سکه تمام هست .الان شما به راحتی ...

سلام مامان سبحان جان، عزیزم من اگه یک ماه ۱۸۰ تومن ویپاد بزارم چقد میتونم وام بگیرم و با ماهی چقد قسط؟

سلام مامان سبحان جان، عزیزم من اگه یک ماه ۱۸۰ تومن ویپاد بزارم چقد میتونم وام بگیرم و با ماهی چقد قس ...

سلام عزیزم ۱۵۰ میلیون برای یک ماه کافی هست ۱۸۰ میلیون بگذارید در عرض کمتر از یک ماه میتونید ۵۰ میلیون با اقساط ۱۲ ماهه وام بگیرید که قسطش حدودا ماهی ۵ میلیون هست . 

الان این سکه خوبه بگیرم ؟

اتفاقا خیلی گشتم و این سرویس از همش مناسبتر بود قیمت خام طلا به علاوه ۱۵ درصد ،به نظرم خیلی خوبه قیم ...

کلا طلای مستجابی داخل د ی ج ی کالا هم طلاهاش از همه شیک تر هست و هم اجرت هاش به عنوان طلای زینتی معقوله و اینکه فاکتور هم میفرسته . 

2810