2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ماربر جزو مارکهای خوب پارسیان..من خودم بارها خریدم وبه راحتی فروختم...

والا خواهرم کلی گشت تا آخر سر به خود طلافروشی ک ازش خریده بود فروخت 🤷

طرفدار استفاده از کاپ قاعدگی،طرفدار ازدواج در سن بالا،طرفدار آزادی رفتار و اخلاق زنان اگه مخالفی ریپ نزن عصبی نشی 😒
خانما تمامی وام های ویپاد رو تقسیم بر ۱۰ کنین....محدوده حدودی اقساط میشه....۴۰ میلیونی ماهی حدود ۴ ت ...

نه همش این شکلی نیست برای وام پشتوانش برای مدت 4 ماه مبلغ اقساطش بیشتره من برای 10 م 2500 هر قسط پرداخت کردم

خداروشکر که تاپیک برگشت 

خدایا شکرت که هوامونو داری😍هوای همه دوستای نی نی سایتی هم داشته باش ،🙏الهی و ربی من لی غیرک ⁦❤️⁩پس خودت همراه زندگیمون باش و عزیزانم و در پناه خودت حفظ کن 🙏🥰😍دخترم و پسرم قد یک دنیا دوستتون دارم ⁦❤️⁩خدایا شکرت به هزار و یک دلیل  🙏🙏🙏
خواهرا سلامبنظرتون ماشین خوش فروش تره یا خونه ویلایی نقلی در جای نیمه محروم؟؟ با پولم نمیدونم ماشینم ...

بستگی به ماشینش داره مثلا ۲۰۷ خیلی خوش فروشه ولی چینی ها و مثلا مگان صاحب اول و اخرش تقریبا خودتی پیر میشی تا بفروشی

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
به خوشی استفاده کنی عزیزم🌹👌من پولام ته کشیده😅😅

من دیروز تصادف کردم خسارتشو با وام بلو و سود حساب کارگزاریم دادم😂

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سبلام عزیزم این ام رسالت چجوری باید اقدام کنم برای درخواست وام.برای مرات که رفتم کافی نت یههزینه ای ...

سلام عزیزم کاری نداره داخل گوگل بزنید ام رسالت و وارد سایتش بشید و نام کاربری شماره موبایلتون هست و رمز عبور رو فراموشی رمز بزنید و رمز جدید انتخاب کنید .

در مورد امتیاز وام هم شما اگر بخوان ۱۰۰ میلیون امتیاز بخرید زیاد براتون نمیصرفه چون باید ۲۰ میلیون هزینه خرید امتیاز بدید ولی چون میخوان اقساطتون همون ۶ میلیون بشه حدود ۱۳۰ میلیون وامتون میشه ولی ۲۰ میلیون ازش کم میشه یعنی عملا ۱۱۰ میلیون کل وامتون میشه . 

بستگی به ماشینش داره مثلا ۲۰۷ خیلی خوش فروشه ولی چینی ها و مثلا مگان صاحب اول و اخرش تقریبا خودتی پی ...

بنظرم زیاد به نوع خودرو ربط نداره. به آدمش بستگی داره که فروشنده خوبیه یا نه. دلال خوب نعمته

سلام  دوستان 

کسی تا حالا از دی جی کالا طلا خریده؟ 

به نظرتون قابل اعتماده؟ 

یک کارتی داریم که فقط میشه از یکسری فروشگاه محدود خرید کرد ،طلا فروشی های بیرون خیلی سود میکشن ،قیمت های دی جی بهتره ،حالا موندم قابل اعتماد هست یا نه؟

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
سلام دوستان.میخوام یک راهنمایی بکنم به همتون جای خرید طلا از سایت یا دست دوم ربع سکه بخرید خیلی سودش ...

سلام ببخشید من مزاحمتون میشم قبلا هم ازتون سوال پرسیده بودم.من میخوام ربع سکه بخرم ،تو شهر ما سکه فروشی ندارن باید از طلا فروشی بخرم.بهشون بگم ربع سکه برا سال ۸۶ به بعد میخوام؟ سکه بانکی و غیر بانکی دارن؟نکاتی هست که تو خرید باید دقت کنم؟تا بحال نخریدم.میترسم خدای نکرده سرم کلاه بزارن.خیلی ممنون اگه پاسخ بدین

از خوش بو ترین چیزا تو دنیا ،بوی سرسم تو دلال ماست😍

2810