سلام دوستای گلم
خب دیروز ناهار که از قبل داشتم شامم مراسم دعوت شدیم..ولی ماشینمون که چند ماه قبل درست کرده بودیم باز خراب شد.این هفته هی داریم بد میاریم.مجبور شدیم با اسنپ برگردیم که با کد تخفیفی که داشتم ۲۰ تومن شد(مسیر ۱۰ دقیقه ای رو ۵۰ میگرفتن😑😑)
دم صبح بیدار شدم وام قبلی ویپادمو تسویه کردم.گفتم تا آخر ماه کلا ۱۳۰۰ دارم...دیدم وام دو تومنی فعال شده برام.فعالش کردم دستم خالی نباشه
که صبحی همسرم گفت برای ماشین وسیله گرفته ۳۱۰۰ کم داره.منم بهش دادم و کلی تشکر کرد😀 گفت تا فردا پسم میده.
ما قبلا انقدر بی حساب کتاب و بدون برنامه خرج میکردیم،تو مواقع اضطراری مجبور بودیم قرض کنیم.
دیگه الان موجودیم ۱۳۰ تومنه🤲
وسایل صبحانه که کامل داشتیم،ناهار سالاد ماکارونی درست کردم که بازم وسایل داشتیم
شامم فعلا نمیدونم.
خرج ما غیر از ماشین،برای خونه کلا ۲۰ تومن شد از دیروز
همسرم بلو داشت،رفتم برای خودم با کد معرفش بلو نصب کردم دیدم ۱۵ هزار تومن😀😀😅 اونجا داره اصلا یادش نیست.دیگه با هدیه ای که امروز میدن میزنم به کارت خودم.
برای همسرم تارا نصب کردم پوشک بچمو از اونجا خریدیم که فعلا این ماه پول ندیم
میوه هم که هفته قبل زیاد گرفتیم نصفشوگذاشتم تو ظرف روش پارچه انداختم اصلا طوریش نشده بود.امروز چیدم تو طرف میوه که تو این هفته بخوریم
فقط باید سبزی و کاهو و گوجه خیار بخرم به امید خدا
چیزی که از اینجا یاد گرفتم این بود که هر چیزی رو چند تا نگه دارم اونروز خواستم زیتون ببرم سر میز دیدم زیاده ۳ تاشو نگه داشتم،امروز ریختم تو سالاد ماکارونی👌
و اینکه همیشه چند تومن کنار داشته باشم که امروز کمکم کرد.
کاش معصومه خانم به احترام ماهایی که انقدر تگش میکنیم برگرده اگر کسی دسترسی بهشون داره بگه بهشون الان بیشتر ده روزه @masumehjoon