2777
2789

سلام خانمای ثروتمند   

امیدوارم ایام به کامتون شیرین و پرازعشق باشه   

در راستای چالش شهریور ماه یه زنجیر خریدم که ۱۶وششصد شد ..

یک مقداری از این پول پس انداز بود ،یه مقداری هم کسی قرض داشت و بهم برگردوند ..

این ماه یه سفر هم رفتیم و چون خونمون ویلایی بود دوسه بار بیرون خوردیم و دوسه بار هم خودمون پختیم خیلی به صرفه شد ...

امیدوارم معصومه جونم تشریف بیارن و دوباره از پستهای بلندش برامون بزارن ...  

سلام خانمای با برنامه و مدبر منو یه راهنمایی میکنید لطفا خیر ببینیدما چندین ساله ازدواج کردیم ولی مت ...

سلام 🌹

بدون شک هر چه سریع تر خونه مورد نظرم میخریدم.... چه آپارتمانی چه ویلایی. 

هیچی بهتر از این نیست که فکرت آزاد باشه و خیالت راحت. 

۳سال خیلی زمان زیادیه و هیچی معلوم نمیشه..... شرایط اقتصادی چطور میشه و به چه تنش هایی رو ایجاد میکنه. 

درنگ نکنید و سریع برید همه چیز جفت و  جور و خونه بخرید. ✌🏻👌🏻

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان کسی میدونه وام ۵۰ملیونی ویپاد چقدر سود باید بدیم؟بعد۱سال چقدربایدبرگردونیم؟البته مامان سبحان ...

فک کنم یه بار مامان سبحان گفتن 

برا ۵٠تومن ۶ماه..... ۸/۷۵٠ قسطش هست. 

دقیقا یادم نیستااا همین رقم ها بود انگار.... حالا ۱۲ماه کمتر میشه قسطش. 

حداکثر فک کنم بشه ۴۳٠٠تا۴۵٠٠ قسط هر ماهش. 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
دوستان کسی میدونه وام ۵۰ملیونی ویپاد چقدر سود باید بدیم؟بعد۱سال چقدربایدبرگردونیم؟البته مامان سبحان ...

۵۶ میلیون

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

سلام دوستای گلم

خب دیروز ناهار که از قبل داشتم شامم مراسم دعوت شدیم..ولی ماشینمون که چند ماه قبل درست کرده بودیم باز خراب شد.این هفته هی داریم بد میاریم.مجبور شدیم با اسنپ برگردیم که با کد تخفیفی که داشتم ۲۰ تومن شد(مسیر ۱۰ دقیقه ای رو ۵۰ میگرفتن😑😑)

دم صبح بیدار شدم وام قبلی ویپادمو تسویه کردم.گفتم تا آخر ماه کلا ۱۳۰۰ دارم...دیدم وام دو تومنی فعال شده برام.فعالش کردم دستم خالی نباشه

که صبحی همسرم گفت برای ماشین وسیله گرفته ۳۱۰۰ کم داره.منم بهش دادم و کلی تشکر کرد😀 گفت تا فردا پسم میده.

ما قبلا انقدر بی حساب کتاب و بدون برنامه خرج میکردیم،تو مواقع اضطراری مجبور بودیم قرض کنیم.

دیگه الان موجودیم ۱۳۰ تومنه🤲

وسایل صبحانه که کامل داشتیم،ناهار سالاد ماکارونی درست کردم که بازم وسایل داشتیم

شامم فعلا نمیدونم.

خرج ما غیر از ماشین،برای خونه کلا ۲۰ تومن شد از دیروز

همسرم بلو داشت،رفتم برای خودم با کد معرفش بلو نصب کردم دیدم ۱۵ هزار تومن😀😀😅 اونجا داره اصلا یادش نیست.دیگه با هدیه ای که امروز میدن میزنم به کارت خودم.

برای همسرم تارا نصب کردم پوشک بچمو از اونجا خریدیم که فعلا این ماه پول ندیم

میوه هم که هفته قبل زیاد گرفتیم نصفشوگذاشتم تو ظرف روش پارچه انداختم اصلا طوریش نشده بود.امروز چیدم تو طرف میوه که تو این هفته بخوریم

فقط باید سبزی و کاهو و گوجه خیار بخرم به امید خدا

چیزی که از اینجا یاد گرفتم این بود که هر چیزی رو چند تا نگه دارم اونروز خواستم زیتون ببرم سر میز دیدم زیاده ۳ تاشو نگه داشتم،امروز ریختم تو سالاد ماکارونی👌

و اینکه همیشه چند تومن کنار داشته باشم که امروز کمکم کرد.

کاش معصومه خانم به احترام ماهایی که انقدر تگش میکنیم برگرده اگر کسی دسترسی بهشون داره بگه بهشون الان بیشتر ده روزه  @masumehjoon    

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
دوستان،کسی تا حالا فرش کهنه یا دست دوم رو با فرش نو تعویض کرده؟اگه کسی هست لطفاً جزئیات کار رو بگه🙏

آره بابای من به فرش خیلی علاقه داره بعضی وقتا خودسر میره فرشایی که داریمو با نو عوض میکنه البته روشم پول میزاره و اینکه مامان من به تمیزی خیلی حساسه فرشامون خیلی تمیز نگه میداره سریع میخرن

من خریدم از نظر من خیلی بهترههم امن هست هم اجرت و مالیات ندارههر روزم با قیمت طلا بالا میرهصندوق های ...

عزیزم من اطلاعاتم خیلی کمه این صندوق هامگه بورس نیستن

وازطرفی بورس مدام توضرره

ارزش داره سرمایه گذاری؟

وحالاسوالم اینه سودماهیانه میده یا اون صندوق های دیگه ای هستن؟

الهی ربی ومن لی غیرک💖
عزیزم من اطلاعاتم خیلی کمه این صندوق هامگه بورس نیستنوازطرفی بورس مدام توضررهارزش داره سرمایه گذاری؟ ...

عزیزم نیستن من جوابتون بدم نه ضرر نیست اینا صندوقای طلا هستن با سهام های بورس فرق داره با قیمت طلا رشد میکنن من خودم دارم خوبه

عزیزم نیستن من جوابتون بدم نه ضرر نیست اینا صندوقای طلا هستن با سهام های بورس فرق داره با قیمت طلا ر ...

ممنون جواب دادین.

مبلغی که گذاشته میشه ماهانه سودمیده به شما؟

نیازبه نوسانگیری وخریدوفروش داره؟

الهی ربی ومن لی غیرک💖
ممنون جواب دادین.مبلغی که گذاشته میشه ماهانه سودمیده به شما؟نیازبه نوسانگیری وخریدوفروش داره؟

خواهش میکنم سودش روی ارزش موجودی سهم طلایی که خریدید اضافه میشه مثل سهامی بورسی خرید و فروش میشه با 500 هزار تومان هم میتونید خرید کنید هر وقت خواستید بفروشید

آره بابای من به فرش خیلی علاقه داره بعضی وقتا خودسر میره فرشایی که داریمو با نو عوض میکنه البته روشم ...

مهد فرش هست یا شهر فرش؟🤷‍♀️که تبلیغ میکنن برا تعویض فرش.

اونجا تعویض نکردین؟

فرشهای منم نو هست،ولی از طرح و رنگشون خوشم نمیاد.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️
خواهش میکنم سودش روی ارزش موجودی سهم طلایی که خریدید اضافه میشه مثل سهامی بورسی خرید و فروش میشه با ...

چطورمیتونم بیشتردرباره این صندوق هااطلاعات به دست بیارم

کانال یاسایتی میشناسید من مبتدی که صفرهستم مطالعه کنم؟

الهی ربی ومن لی غیرک💖
2810