2777
2789
خانما کسی از صندوق بورس طلا خریدهاون بهتره یا دست دوم ؟

من خریدم 

از نظر من خیلی بهتره

هم امن هست هم اجرت و مالیات نداره

هر روزم با قیمت طلا بالا میره

صندوق های طلا چند تایی هستن 

مثل لوتوس

عیار

کهربا

مثقال

زر

گنج

همشونم تقریباً مثل هم هستند 

هزار بار صندوق طلای بورس رو ب این میلی و طلاسی و ... ترجیح میدم

چون خیلی مطمئن تر هست

سازمان بورس پشتش هس

نه یک شخص

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خریدم از نظر من خیلی بهترههم امن هست هم اجرت و مالیات ندارههر روزم با قیمت طلا بالا میرهصندوق های ...

طلاسی اختلاف قیمت خرید و فروش یک گرم طلاش چیزی حدود ۱۵۰ هزار تومانه!! یعنی ۱۵۰ هزار تومان کمتر میخره..

اونایی که طلاسی دارن الان امتحان کنن ببینن اختلاف قیمتشو...

بنظرتون درسته؟؟؟؟

از نظر خودم که خیلی زیاد و نامعقوله هر چند خودم همچینم وارد نیستم...

طلاسی اختلاف قیمت خرید و فروش یک گرم طلاش چیزی حدود ۱۵۰ هزار تومانه!! یعنی ۱۵۰ هزار تومان کمتر میخره ...

به نظرم درست میگید 

من ی سایت دیگه تازگی ها باهاش آشنا شدم به نام داریک دات گلد

اون میگن بهتره.

طلاسی اختلاف قیمت خرید و فروش یک گرم طلاش چیزی حدود ۱۵۰ هزار تومانه!! یعنی ۱۵۰ هزار تومان کمتر میخره ...

من شنیدم که طلاسی ۴ درصد هست که همین میشه 

حالا هم تو خرید هم تو فروش باشه که میشه ۸ درصد

من از میلی میگیرم که کارمزد موقع خرید یا فروش نیم درصد

سلام خانم ها کاش تاپیک موارد اموزنده اش بیشترمیشد همون تجارب همون عکس العمل ها همون کارایی که واسه پیشرفت انجام میدین .کاش اینجا یک نفر عهده دار سوالات وام بشه ویه تاپیک جامع بزنه .ایده ها کم شده منی که تازه چندماهه امدم ایده ای ندارم بزارم امدم یاد بگیرم مثلا طلا خریدم تو این چندماه خرجی رو دستم گرفتم ولی از اینجا متوقف شدم میام تاپیک رو نگاه میکنم هرروز خانم هایی که کاربلدند دوباره بیاین وسط گود.اینجارو خالی نزارین لطفا

سلام دوستای گلم لطفا یه وام فوری در حد ۱۰۰تومن بمن معرفی کنید به جز ویپاد و بلو چه وام هایی گرفتنش راحته و زود میریزن؟

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
سلام دوستانمن اومدم اینجا گفتم وام رسالت گرفتم و موندم کدوم سکه رو بخرم.....دیشب رفتم یک سکه امامی خ ...

مبارکتون باشه گل دختر☺️

میشه بگین چقد وام گرفتین چقد سپرده گذاشتین

سلام خانومای مدیر و مدبر 😍😍تو اطرافیانم قرعه کشی ثبت نام میکنن ماهی ۵ میلیون که ۱۰۰ تومن میوفته به ...

من از هر قرعه کشی ِ استقبال میکنم ،بهتر از اینکه اون پول خرج بشه

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢

💥💥💥جي جي جي جينگ💥💥💥 در يك حركت امروز بدون برنامه رفتم بازار طلا فروشي و اصلا فكرشو نميكردم كه اين ماه بتونم طلا بخرم اما نميدونم چه حكمتي بود قسمتم يه النگو شد نو ده درصد ٤.١١سوت ١٦٣٠٠تومن في ٣٦٢٠بود

البته سكه يك گرمي بانك مركزي داشتم به سختي فروختم نميخريدن به هيچ وج نخريد منم همش استرسشو داشتم فروختم خيالم راحت شد....

بيشترش قسمت شما عزيزان 🤲

هميشه سلامت باشيد لبتون خندون صندوقچتون پر از طلا عزيزانم 💐💞

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
سلام عزیزم میشه راهنمایی کنید وام رسالت رو از کجا امتیاز بخرم واقعا فرصت سپرده گذاری ندارم

سلام عزیزم نمیدونم کدوم شهر هستید ، اگر کرج یا تهران هستید درخواست دوستی بدید من یکجا رو میشناسم .

اگر هم نیستید از کافی نت های شهرتون بپرسید .

یک کانال هم داخل ایتا هست به نام کانال اعتماد که هم امتیاز وام رسالت داره و هم بانک مهر . 

2810