2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من خیلی وقته تاپیک نخوندم نمیدونم کدوم کاربر رو میگید، ماشین ما تیبا نیست،عزیزم ما ماشین دست د ...

وای من شمارو یادمه درباره هدف نوشتن سال جدید بود که نوشته بودم پنجاه گرم طلا که گفتید شماهم صدگرم نوشتید .من حسو حالتون رو درک میکنم که زندگیامون خیلی شبیه همه.من اون کاربری ام که چند روز پیش گفتم باید تیباروبدیم و پراید برداریم.

حسوحالتون الان حس عقب موندگی از زندگی و شاید حرف مردم باشه که من کاملا درکتون میکنم چون شرایط مشابه شمارو دارم 🥺.ماهم ماشینمون رو با سختی خریدیم

عزیزم من خیلی وقته تاپیک نخوندم نمیدونم کدوم کاربر رو میگید، ماشین ما تیبا نیست،عزیزم ما ماشین دست د ...

آها عزیزم

انشالله بعد دوباره ماشینتونو هم ارتقا میدید 

امیدوارم هرچی خیره براتون پیش بیاد🙏

یاسی تو که شاغلی واقعا تو این جامعه امضا کردن سند ازدواج تاوان یه عمر ساختن و سوختن داره

خواهر عقل داشتن مهمه که من نداشتم وگرنه تو ۱۸ سالگی ازدواج نمیکردم که الان تو ۱۶ سالگی ۸ سال عمرم حروم شده باشه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
خواهر عقل داشتن مهمه که من نداشتم وگرنه تو ۱۸ سالگی ازدواج نمیکردم که الان تو ۱۶ سالگی ۸ سال عمرم حر ...

۲۶*

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

سلام عزیزای‌دل

من یه قرعه سی تومنی نوشتم که درآمد خودم‌فعلا همون‌حدوداس میدم‌جای قرعه ماهی سه تومن

من‌توعمرم وام‌نگرفتم بخاطر شوهر‌ترسو و بی منطقم 

برای اولین بارمیخوام‌وام‌بگیرم‌اونم از بلو‌خیلی ذوق‌دارم🤣البته اخر شهریور‌فعال میشه و بعداینکه وام‌بلو‌روگرفتم حسابمون منتقل میکنم ویپاد ببینم اونورم ۵۰ میگیرم بلو که نداد با اینکه میانگین حسابم هرماه بالای چهل بود دوماه گذشته ظاهر پلکانیه وخب زمان بر

از اسنپ پی‌آجیل قسطی خریدم ۱۲۰۰ ماهی۳۰۰ 🤣اصلا از بس قسط و وام نداشتم عقده ای شدم این قسط نداشتن هم‌از رفاه نبوده ها شوهرم‌اهل ریسک نبودونمیذاشت برای ارتقای زندگیمون‌وام‌بگیریم که الان‌مثل چی پشیمونه ولی سودی نداره!

اول ماه هم‌رفتیم‌فروشگاه ۷۵۰۰ خرید موادغذایی شد ببینم تا یه ماه میرسونم هیچوقت یجا عمده خرید نکرده بودم 

یه قلک ( جعبه ای که باهاش آجیل فرستاده بودن) گذاشتم‌پولای نقد رومیریزم توش بعد میذارم رو پول خرید طلای پس اندازی

خواهر عقل داشتن مهمه که من نداشتم وگرنه تو ۱۸ سالگی ازدواج نمیکردم که الان تو ۱۶ سالگی ۸ سال عمرم حر ...

عزیزم شما عمرتو هدر ندادی این مدت درس خوندی کلی تجربه کسب کردی ، شما دختر توانایی هستی

انشالله در ادامه موفق باشی و زندگی به دلخواهت پیش بره

عزیزم سلام خوبین سپرده داشتین تو رسالت ؟ امتیاز داشتین ؟ میشه همینطوری رف سایت رسالت وام درخاست داد ...

نه عزیزم بدون سپرده و خواب پول وام نمیده....من یه وام فعال داشتم که اون 25 تومن بود...اقساطش اول ماه واریز میکردم...این خودش باعث شد یه امتیاز وام 20 تومنی دیگه برام جور شه.

ازاون طرف داداشم یه امتیاز 70 تومنی داشت و لی چون اونم وام فعال داشت و اقساطش سنگین بود لازمش نداشت...که به حساب من منتقل کرد...و امتیازم شد 70 تومنی....اما من چون از پس اقساطش بر نمی آمدم...50 تومن ....14 ماهه...با اقساط 4500 تومن روگرفتم.

ناگفته نماند که وام رسالت رو هم میتونید بخرید...بچه های اینجا میبینم می خرن...

اینکه به وام احتیاج دارید.... من خودم 45 میلیون از ویپاد گرفتم.اما چون پولی نداشتم سپرده کنم....یه فنی زدم که چند صفحه پیش نوشتم...ببینید دل نمیدین به کار

اومدم وام پشتوانه می گرفتم میزدم توی موجودی ویپاد و سکه جمع کردم...هم امتیازم رسوندم به وام 25 میلیونی و هم خودم خرد خرد پول جابه جا می کردم توی ویپاد....

الانم اگر متاهلید با حساب همسرتون می تونید این حرکت بزنید..فقط یه بازه زمانی طول میکشه و پول کارمزدم باید پرداخت کنید.

کسی بلد این حساب کنه ببینم خوب بهم قیمت داد

گرمی ۳/۹۶۸/۰۰۰

حدودا هرگرم ۳۷۰ بالای تابلو برای این وزن طلای شما حدود ۵۰۰ اضافه تر از خام طلا گرفته که بنظرم نرماله اوکیه مبارکتون باشه

سلام خانمایه سوال دارمامروز رفتم با پس اندازم طلا بخرم بعد کلی بالا پایین کردن ،طلا فروش پیشنهاد کرد ...

باهاش رودربایستی داشتی که نتونستی بگی نه؟

همیشه یادت باشه عزیزم خریدار ماییم پول تو دست ماست وظیفه فروشنده اینه که مارو راضی کنه

من دیروز رفته بودم لباس بخرم

پرو کردم خوشم اومد خیلی عالی بود

اومدم حساب کنم دیدم از پشت مغازه یه بسته بندی اورد گفت اینو باز کن چک کن گفتم این خیلی چروکه من یچیز دیگرو پسندیدم امکان اتو ندارم قبلی رو بهم بدین

گفت نمیشه اون مال رگاله اگه سختته بده اتوشویی

گفتم پس پول اتوشویی رو کم کنید از مبلغش 

گفت نه منم گفتم خدا نگهدار😁

از این اخلاقام باید بهتون بیشتر تو تاپیک انتقال بدم

کسی بلد این حساب کنه ببینم خوب بهم قیمت داد

۹ درصد عزیزم خوبه مبارک باشه

سلام عزیزای‌دلمن یه قرعه سی تومنی نوشتم که درآمد خودم‌فعلا همون‌حدوداس میدم‌جای قرعه ماهی سه تومنمن‌ ...

نیایش جون اگه دوست داشتی بگو شغلتون چیه🙈

نیایش جون اگه دوست داشتی بگو شغلتون چیه🙈

عشقم من آرایشگرم لاینِ رنگ

منتها فعلا درآمدم خیلی کمه سعادت اباد کار‌میکردم الان اومد اطراف تهران 😁یساله اینجا ساکن شدیم ولی تازه چندروزه مشغول‌بکارشدم یسال اخیر همش‌خونه بودم حال روحیم‌خوب‌نبود

از اسب افتادم ولی از اصل نیفتادم🤣

2810